Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka89

on mnie beszczelnie okłamuje:(!!!!!

Polecane posty

Gość nie chce mi się zalogować.....
Smutna mii, wprowadzone w życie, sprawdzone. - facet nie może być pewien Twoich uczuć, - skoro ciągle narzeka, ze jesteś zaniedbana to moze rzeczywiście jesteś i czas coś zmienić? - jak poszłaś na noc do przyjaciółki a on to widział i wiedział, ze znikasz na noc by go wkurzyć to normalne, że go nie wkurzyłaś. zamiast znikać na noc znikaj na kilka godzin wieczorami, niech nie wie gdzie i z kim jesteś.

nie chce mi sie zalogowac... ostatnio co prawda trochę utyłam ale jestem zawsze ładnie uczesana, 2 razy w miesiącu odwiedzam kosmetyczkę, więc nie uważam żebym źle wyglądała. Wczoraj wyszłam na kilka godzin niestety wiedział z kim to dostałam informację smsem że "dorośnij wreszcie" Nie chce mi się już nawet z nim kłócić coraz częściej uciekam z domu.

"ostatnio co prawda trochę utyłam ale jestem zawsze ładnie uczesana, 2 razy w miesiącu odwiedzam kosmetyczkę, więc nie uważam żebym źle wyglądała. "---- ja pierdziele, ale wy jestescie uzaleznione od tych facetow, i tanczycie jak wam zagraja, dodatkowo czujecie sie winne, ale porazka, jestescie naiwne dziewczyny, niestetty taka jest prawda, zamiast rzucic w cholere i popracowac nad swoim charakterem i pojmowaniem zwiazku, dajecie soba pomiatac

sun6 a jakie jest Twoje pojęcie związku??? Opisz proszę może się czegoś nowego pożytecznego dowiem. Może i jestem naiwna, ale ciężko uwolnić się z takiego związku, tym bardziej że są dni kiedy jest naprawdę cudowny, czuły kochający. Niestety coraz rzadziej. Ale mimo wszystko jak już się ślubowało to ciężko zabić nadzieję.

"Jeszcze 4 miesiące temu flirtował ze swoją przyjaciółką żeby podnieść "jej" samoocenę. Nie ufam mu i ja się męczę a jemu chyba sprawia przyjemność ranienie mnie i myśl że kocham go i nie potrafię odejść."===sama sobie odpowiedzialas swoimi postami. dajesz sie wodzic za nos- wg męża jestes brzydka, gruba, masz cienie pod oczami, paskudna itp epitety. Zamiast sie postawic, siedzisz cicho jak myszka, a jedynym twoim sposobem sa wyjscia z domu. Moje rozumienie zwiazku jest bardzo proste: szanuje siebie i tego samego wymagam tez od partera. wymagam tez szczerosci, mowienia sobie prawdy oraz zaufania. to sa podstawowe rzeczy, na ktorych buduje sie zwiazek twoj ani cie nie szanuje, ani nie dba o to zebys mu ufala, a ty dajesz sie zwodzic, bo kredyty bo to bo tamto. zacznij zyc swoim zyciem, a jego miej w dupie, tak jak ona ma ciebie , moze sie otrzasnie, a nie stosujesz jakies gierki.

sun6 dziękuję za odpowiedź. Muszę dużo spraw przemyśleć, i w końcu się postawić. Masz rację nie mogę dać się tak traktować. Pozdrawiam.

pozdrawiam rowniez i powodzenia:) to nie sredniowiecze, baby nie dajcie sie tak traktowac, troche szacunku do siebie i wymagajcie duzo od siebie jak i od meza/faceta!