Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Soczysta cytryna

Bladynka czy brunetka

Polecane posty

Gość Soczysta cytryna

Hej mam chlopaka ktory czesto bywa u mnie, czesto siedzimy ja moj skarb, moj brat i jego dziewczyna.A problem widze taki ze mojego brata dziewczyna jest zgrabniutka bladyneczka o slicznych oczkach .ale moj chlopak zawsze mowil ze nie lubi bladynek a w moja przyszla bratowa patrzy czasem jak w obrazek!juz mnie to denerwuje czasem strasznie sie czuje;/

Gość jodsdifhjsdhfskf
bladynki ladniejsze ale glupie

A czy ty myślisz że kolor włosów jest w stanie oszpecić dziewczynę albo ją wypięknić?Masz inteligencję typowej blondynki:D A oczka pewnie ma niebieskie,ja też uwielbiam niebieskie oczka

Gość blondynki sa ładniejsze.
a glupie to te farbowane przewaznie, Głupsze są te czarne farbowane solarówy!

Gość Soczysta cytryna
noo dzieki

Trójkąt z blond lwicą i czarną pumą, to to co tygrysy lubia najbardziej. Może zapropnuj jej trójkąt z Tobą i Twoim chłopakiem??

Nie ma żadnej teorii na to które są mądrzejsze a które głupsze. Każda z nas jest inna. Tak samo mozemy oceniać mężczyzn- blondyni lecą tylko na piersi i nogi oraz lubią zdradzać a bruneci sąpusci. Ludzie weźcie pomyslcie czasem.

czy blondynka czy brunetka nie pytaj się na forum babskim tylko facetów bo opinia tu nic Ci nie powie ;) ja np jestem blondynką mam taka trochę słowianska urodę i mam duże powodzenie ,ale mnie osobiscie bardziej podobają sie brunetki (ale takie o delikatnej urodzie). ale mówie mnie nie pytaj bo jestem dziewczyna ;)

Poza tym rózne są dziewczyny. ladne i brzydkie. w każdym kolorze włosów.. jednej pasują czarne włosy innej blond.. każdy powinien mieć taki kolor włosow wktorym mu najładniej