Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pojecia dlatego pytam

Mianowice JAK SMAKUJE SPERMA ? pytanie jak najbardziej poważne...

Polecane posty

j.w

podnoszę !!

Gość szczypawica Basia
smakuje jak ananas

co znaczy róznie? np.?

jak ananas? naprawdę czy mnie wkręcacie?

Gość vcvcx
zwykle jest lekko słonawa czasem bez smaku czujesz jedynie w ustach ciepło

Gość vcvcx
raczej jak jogurt , ale ciepły jogurt

Szczerze "powiedziawszy" chciałabym spróbować , tylko mam pewne obawy... kojarzy mi się to z czymś niemiłym , z drugiej zaś strony naprawdę mnie korci ...

a czy jest mozliwe by sperma była słodka??? aha i jak pachnie?? brzydko??

Bywa gorzka, bywa słodka, bywa pikatna, słona. Smakuje różnie, a to jak smakuje zależy od diety faceta, jego naturalnego smaku i tego czy pali. A najsmaczniejsza jest wtedy kiedy kobieta jest podniecona :p

Lubie jogurt wiec moze byc całkiem ok ;) wracajac jednak do zapachu??

dodam , ze facet niepalący ;) co musi jesc by była słodkawa a nie gorzka?

Gość niunia10
mojego chlopaka jest lekko slona :) ale i tak smaczna zawsze polykam i on to uwielbia :P

Gość niunia10
bez zapachu jest

Gość vcvcx
??? aha i jak pachnie?? brzydko?? sperma nie ma żadnego zapachu .. a czy jest mozliwe by sperma była słodka byc moze lekko , ale smak spermy jest raczej słaby i raczej słonawy niz słodki ( ale po ananasie moze byc słodki ) - to nie jest mieszanina przypraw pieprzu itd .. Jogurt naturalny tez ma smak , ale nie smakuje jak kuraczak . Podobnie jest ze sperma . Cały czas jest mowa o spermie niepalacza . Mozliwe ze sperma palacza ma bardziej intesnywny smak

Kurczę , to być może się skuszę jednak :D:D zawsze myślałam , ze to ohydne a z tego co piszecie moze byc nawet przyjemne;)

Gość vcvcx
to co ja czuje w ustach gdy w nich tryska to głownie ciepło i konsystencje , a nie smak

Gość Marisha19
dla mnie sperma mojego faceta smakuje jak plyn do mycia naczyn

Gość Ameba22
sperma mojego chłopaka ma BARDZO INTENSYWNY ZAPACH ale on pali ;P a co do smaku... to tak jak wcześniej pisano czuć głównie konsystencję i ciepło... jak przełkniesz i nie zwymiotujesz to jest git :D ps. mnie sie to udalo :D chociaz bylam prerazona :D ale podniecenie jego i moje wygralo :D teraz jak sobie zasluzy albo jak mi sie zachce "jego" (w doslownym znaczeniu) to lykam ;)

HARIBO powinni wprowadzić żelkowe pierścienie smakowe do zabaw oralnych. Zakładałoby się taki na członka, zwilżyło i heja... delikatna cytrynowa świeżość , słodka jeżyna, orzeźwiająca mandarynka... Kurcze... widział ktoś takie? :D

Gość Do-w-cipny miłośnik tzyków
Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Bailey's oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej słono-zwarzono-gorzki smak paraliżuje jego przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę ZEMSTA ZA LODA

Przesadzacie grubo z tym smakiem... Podniecona cipka też ma smak, jak dla mnie boski, ale trudny do określenia. Podobnie jest se spermą. Tyle że podchodząc do tego z wyrobioną opinią (ciekawe na jakiej podstawie) że to obrzydlistwo, to ciężko czuć przyjemność...

Gość ratatuji
Sperma mojego męża w smaku jest całkiem podobna do awokado:) zawsze jak jem ten owoc to od razu przychodzi mi ochota na loda:)