Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anabeta

czy może to być ciąża

Polecane posty

Witam!W zeszłym miesiącu kochałam się z mężem,oczywiście też w dni płodne.Parę dni przed planowaną miesiączką dziwnie się czułam tzn. zawroty głowy, mdłości ale niby okres dostałam w odpowiednim czasie.W niedziele mi się skończył ale wczoraj i dziś miałam jeszcze pojedyncze plamienia.Nadal czasem odczuwam mdłości i zawroty głowy. Czy myślicie że pomimo okresu mogę być w ciąży? Dzięki za odp.

Gość kolędowanie
To nie ciąża:o Rzęsistka złapałaś. Kolejny popie.rdolony temat z cyklu: czy jestem w ciąży :D Ci.po nie ma tu jasnowidzów.

Gość zrób test nie wiesz
co to takiego?

Gość zrób test nie wiesz
jagoda a ty sie nie odzywaj

wiem ze nikt nie jest mi w stanie odp czy jestem w ciąży.może źle się wyraziłam...ale chodziło mi porostu czy w ogóle to jest możliwe?

anabeta skoro dostałaś okres to raczej wątpliwe żebyś była w ciąży..a ten okres miałaś taki normalny czy były to tylko plamienia?

I kolejne głupie pytanie z typu Czy zakonnica ma okres Weź się kobiety za edukację bo jesteś łagodnie mówiąc głupia Skoro masz męża to wnioskuje że nie masz nastu lat a takie pytanie zadajesz MASAKRA

katie, no lwasnie tez bysmy z mezem chcieli dziewczynke :) Ale tak naprawde to chce ur zdrowe dziecko. :)

Gość ja pier ...
JAGODA KOGO OBCHODZI CO TY URODZISZ WYPIERDAJ