Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotka ze mnie?

Koleżanka męza

Polecane posty

Gość Idiotka ze mnie?

Odkad maz zaczal pracowac, poznal duzo nowych ludzi. Oczywiscie kolezanek tez. Nie ufam mu, z wielu wzgledow, ale nigdy mnie fizyczni nie zdradzil. Poznal tam w pracy taka kolezanke, z ktora jezdzi/wraca z pracy lub do pracy. Nie poznalam jej nigdy, ale maz codziennie pisze z nia smsy. I nie sa to bynajmniej sprawy zawodowe tylko np ifnormowanie "no czeesc zajelam Ci miejsce w tramwaju" albo on pisze jej ze o tej i o tej dojechal do domu. Ja sie pytam LOL?! Ok, mozna miec fajna koelzanke czy kolege z pracy, ale zeby po 2 miesiacach takie akcje? Posilam spokojnie, mowilam, ze mnie to sie nie pdooba, ze moglby ogrnaiczyc te smsy, bo pisze prawie tak samo czesto jak do mnie zony. Pisza tez o sprawach zaowdowych, ale to jest rzadkosc. I ten przeslodzony ton mnie doprowadza do pasji... Nie wiem czy przesadzam, czy dizala moja poraniona psychika, ale mam dosc. A on mi mowi, ze wymyslam, ze on nie bedzie tolerowal takiego zachowania, bo nie robi nic zlego. Napisalam mu tylko, ze ja zrobie mu to samo, jak pojde do pracy.

Gość Idiotka ze mnie?
Tym bardziej, ze ja mam np kolegę od lat, z ktorym maz kazal mi praktycznie zerwac kontakt, bo mu sie nie podobal, bo wuazal, ze mnie wyrywa itp... A sam... "nie robie nic zlego";/ Robi zawsze sie cos zlego, jak komus sie sprawia przykrosc.

Ja dla mojego faceta stracilam ze wszystkimi kontakt bo myslal, ze bog wie co bede robila. Zaluje tego bo on pracuje, a ja siedze sama w domu! na Twoim miejscu wyjasnilabym mu dosadnie, ze to mi sie nie podoba i ze jezeli nie zmieni tego to bedzie ciezko.. a jak to oleje to znaczy, ze cos jest nie tak. Moze powinnas sie zorientowac co to za kobieta ? moze ich cos laczy albo po prostu mu sie podoba..dowiedz sie czy jest wolna czy ma rodzine?!

Gość droga wolna nic na siłe
sprawdza się moja teza że facet nie szanuje ani nie liczy się ze zdaniem kobiety która nie pracuje tylko siedzi w domu :o szanuj się i idź do pracy! on pewnie się żali tamtej lafiryndzie że ma ciebie na utrzymaniu i służy za skarbonkę

Gość Idiotka ze mnie?
Już badałam teren. My z mężem oboje jestesmy młodzi. Mąz ma 23 lata, ta panna tez. Widzialam ja na nk, jak dla mnie to brzydka. Mowilam mu juz dobitnie, ze sobie nie zycze, niech sobie sie koleguja, pisza smsy, ale po kij o takich rzeczach i takie lizodupstwo uprawiaja?! Ja za jednego takiego smsa zostalabym zwyzywana itp i nalozono by na mnie zakaz kontaktow a sam "nei robie nic zlego"

Gość jinem
Prawda jest taka, ze kazdemu facetowi podoba sie fakt (kobietom oczywiscie tez), ze inne kobiety wykazuja nim zainteresowanie, nawet w formie kolezenstwa, wiec dopoki bedzie mu to dawalo jakas satysfakcje, to bedzie to robil dalej, a ty nic z tym nie zrobisz niestety...

Gość Idiotka ze mnie?
A kto powiedzial, ze nie pracuje? Pracuje, studiuje... Nie jestem na jego utrzymaniu.

Gość Idiotka ze mnie?
No ok. Rozumiem, tez podoba mi sie zainteresowanie innych. Ale sa granice... A nie codzienne smski i takie dziumdzianie sobie... Bez pezsady! Poza tym skoro on to lubi to czmeu mi zabrania miec kolegow i pisac znimi jak on z ta lafirynda?!

Gość droga wolna nic na siłe
Lafirynda?? sorry ale to twój mąż nie chce przestać z nią pisać ;o a poza tym jak on ma 23 lata to wszystko jasne ;o tak to jest jak się dzieci w dom bawią...

Gość zrób mu loda
pamiętaj, chłop nie ma chęci na "dziumdziania" bez chęci do posuwania :classic_cool:

Gość Idiotka ze mnie?
Tak.. Tylko zaraz usłysze, że ejstem rketynka z chora fantazja i on ma mnie dosc...;/ A laska... kurde. Nie rozumiem panienek, ktore takie rzeczy robia:F Ciekawe co by powiedziala, gdyby miala faceta i do niego by sie jakas dupa przyczepila;/

Gość jikjoi
Nie rozumiem panienek, ktore takie rzeczy robia: ale dlaczego masz pretensje do niej, a nie do twojego mezusia?:D

Gość oko za oko //
Tym bardziej, ze ja mam np kolegę od lat, z ktorym maz kazal mi praktycznie zerwac kontakt, bo mu sie nie podobal, bo wuazal, ze mnie wyrywa itp... A sam... "nie robie nic zlego";/ Robi zawsze sie cos zlego, jak komus sie sprawia przykrosc. nawiaz kontakt z kolega i postaraj sie zeby zobaczyl to w telefonie przy tobie ... jak sms przyjdzie sam zlapie za telefon

Gość Idiotka ze mnie?
bo woda napedza mlyn. do meza tez mam, przede wszystkim. Ale gdyby laska nie pisala, to on by sie nie rozochocal.

Gość dokładnie, męzusia spytaj
dlaczego tak za nią lata skoro to tylko zwykła kolezanka? :D znając życie i facetów tamta laska nawet nie wie że on ma żonę :p albo mężuś jej powiedział, że wam się nie układa i jest nieszczęśliwy że w tak mlodym wieku dał się namówić na małżeństwo. No to chłopina poczuł młodośc i NADRABIA :d

Gość Idiotka ze mnie?
Wie o mnie, o dziwo. Nawet raz kazala mnie pozdrowic:F

Gość zrób mu loda
Młody chce ją ukłuć, uwierz mi, jestem samcem i wiem dokładnie co piszę :classic_cool: Tak jak ktoś wyżej napisał, albo wam się nie układa, albo jakaś inna ściema, krótko się znają, więc zachowanie pozorów, ale pierwsza jakakolwiek okazja np wasza większa kłótnia i na 100% młody ma zapewnioną gorącą noc w ramionach pocieszycielki :classic_cool:

Gość do neinka - cd.cd.
"kazała pozdrowić..." ale kulturalna :D:D

Gość Idiotka ze mnie?
Maz pisze z nia smsy o 22 jak wraca z pracy... o 5 rano jak ejdzie na I zmiane...;/ Jak jedziemy do rodzicow, jak wracamy... Pyta jej na ktora ma do roboty, bo sieortka sam sobie nie sprawdzil... po co skro super koelzaneczka sprawdzi i odpisze... nawet proponowala mu wspolna szafeczke... ojojoojj. I co w tym zlego ze ma sie TAKIE fajne kolezanki?! Ale ejstem wsciekla.

Gość tak, jesteś idiotką
i to mężusia powinnaś spytać dlaczego jej odpisuje skoro twierdzisz że on taki bezbronny a ona pisze :D ale jesteś głupia.... a ten mężuś taki bezbronny, każda może go mieć jak taki łatwy jest

Gość to zacznij olewać męża, znajdź
sobie kolegę od sms-ów (ew. koleżankę podającą sie za kolegę). Tutaj kiedyś pisała kobietka, która jak mąż zaczął się zachowywać jak Twój poszła z kumplem na kolację. Mąz się obraził, ale z koleżanki nie zrezygnował. Ona znów wyszła z tym kolegą. I wtedy maz sie przestraszył, a ona nadal z tym kolega wychodziła, zaczęła wychodzić do koleżanek, ale mąż nie wiedział gdzie wychodzi. Dotarło do niego.

Gość Idiotka ze mnie?
oni na zmiane sobie pisza. Wczraj on peirwszy, dzis ona...I mowie, ze nie uwazam, ze maz jest bez winy. Na niego najbardziej sie zloszcze. Ma zone, nich sie debil zajmie zona mloda, piekna, a nie... Jeszcze przyslal mi smsa "o co ci misiu chodzi? O ******? Daj spokoj. Ona juz dawno jest w domu"............................................................................

Gość megi88
ja też byłabym wściekła i to nie mało. Jak facet sobie za dużo pozwala to nic dobrego nie wróży. Ja to bym pewnie do niej napisała, ale jak domyślam się to twój mąż by się wściekł. Rób tak samo przy nim, pisz z kimś i p;owiedz mu że jeżeli on może to Ty tez, czemu masz być gorsza. Nie chciałabym Cię martwić ale na moje oko to będzie z tego coś poważnego. Nie bądz głupia, nie wierz w przyjaźń między kobietą a mężczyzną , bo w tym przypadku może skończyć się jednym;/

Gość zrób mu loda
A może wcale nie taka piękna? Może to tamta dupeczka młodemu się podoba i smarzy do niej cholewy? Jestem pewny, że gdybyś wszystko wiedziała to nie była byś taka "grzeczna" :classic_cool:

Gość Idiotka ze mnie?
Jest mi tak przykro;( jestesmt 4 miesiace po slubie... Tyle robie dla niego, on jst zasranym egoista... Ech;/ i wystarczy jakas obca dupa a ten juz robi maslane oczka... ale mnie to w zlotej klatce by zamknal najchentiej;/ A jak probuje rozmawiac, mowic to sie drze, ze jestem wariatka i nic zlego nie robi.... Myslalam o tym, zeby tez z kims pisac, kolega sie zaoferowal, zeby natrzec nosa mezowi... Ale ne wiem... Czy on wtedy na sile nie bedzie mi probowal udowadniac, ze moge mu naskoczyc...;/ poki co podejmuje strajk wloski, zero prania, gotowania, sprzatania. niech poprosi kolezaneczke, moze mu pomoze.

Gość Wszędzie
Skomentuj na NK jej jakąś fotkę i przy okazji zapytaj, czy miło jej się smsuje z Twoim mężem i czy nie ma swojego do smsowania. :D

Gość Idiotka ze mnie?
Hehehe... Dobre... Ale chamskie. Nie chce sie znizac do takiego poziomu.... :(

Gość megi88
wyobrażam sobie jak jest Ci przykro. Ja z chłopakiem też przechodziłam podobną sytuacje i czułam się bardzo źle, a co dopiero masz powiedzieć Ty, 4miesiące po ślubie;/ tylko pamiętaj nie możesz tego tak zostawić, kontroluj sytuację na bierząco, mam nadzieję że twój mąż w pore się opamięta.