Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem b wkurzona kurde

I CO JA TERAZ ZROBIĘ Z TYM PSEM????

Polecane posty

Zgadnijcie co dostałam w prezencie na święta? Moi durni rodzice dali mi pod choinkę psa, bo uznali że jestem zbyt samotna na swoim mieszkaniu i coś musi je rozweselić. Jest to ładny i rasowy pies, ale ja nie mam go z kim zostawiać bo najczęściej jestem w domu krótko. Rano też raczej nie chce mi się wstawać żeby psa wyprowadzać. Moi rodzice się wykosztowali na tego psa bo tani pewnie nie był chociaż nie pytałam ich o cenę. Ja nie mam zamiaru go mieć i teraz pojawia się dylemat - oddać go komuś? Rodzice się obrażą. Poza tym kto weźmie psa... Mam same złe myśli, schronisko albo sfingować jakiś wypadek że np uspać go u weta i powiedzieć rodzicom że był chory ;| pomocy

Gość monikkue
uśpij siebie albo swoich rodziców, kretynko

Gość Wyglądajak
sadystka....

Gość trrrrr
sma idz się USPAC!!!!!!

Gość babcia jadzia
oddaj go rodzicom, rodzinie, może ktoś znajomy chciałby, nie oddawaj go do schroniska lub w obce ręce

No Ty chyba jesteś nie normalna!!! Uśpić? Siebie uśpij idiotko, no sory ale nie wytrzymałam. Jak zamierzasz Go uśmiercić to lepiej oddaj rodzicom przy czym powiedz o swoich zamiarach to na pewno nie odmówią.

Gość Wyglądajak
jak mozna nie miec serca ąz tak bardzo? No kur** ... mać

Gość malinaka226
wet nie uśpi zdrowego psa to primo a po druhgie, po prostu powiedz rodzicom, ze nie mozesz mieć psa bo nie jesteś w stanie sie nim zajać i im go oddaj, na pewno znajdą mu dobry dom, albo oddadzą do hodowli (jak pies z rodowodem to jeśli hodowla jest dobra, zwykle zastrzega sobie prawo pierwokupu jeśli dupek który go kupił się rozmyśli i dojdzie do wniosku ze nie chce mieć pieska) mam nadzieje ze z tym wypadkiem i usypianiem to nie mówisz na serio ;/

jak moi rodzice go nie wezmą to nie mam innego wyjścia. wy myslicie że taki pies będzie szczęśliwy? JA GO NIE POKOCHAM, NIE ZADBAM ITP

Gość Kasia09
Nie wpadłaś na to żeby sprzedać go ? Nie rób mu krzywdy... nie zabijaj go :(

Gość a w jakim..
miescie mieszkasz??

Gość Liviana85
a jaka to rasa? nie dawaj go do schroniska oddaj lub sprzedaj komus w dobre rece.

Przecież to kolejna z tych głupich prowokacji aby rozzłościć kafeterian:/ A jeśli nie to z naszą śmieszna autorką jest coś nie tak! A tak w ogóle to psa zdrowego można uśpić na życzenie tępych właścicieli...

Gość a jaka to rasa psa?
???????

Gość Liviana85
skad jestes? z checia go przygarne i pokocham:)

Puknij się w łeb!!!!!!!!!!! to nie zabawka!!!!!! Oddaj do schroniska, czemu miałabyś go uśpić? A poza tym żaden normalny weterynarz Ci nie uśpi psa zdrowego, chyba, że taki głupi i bez serca jak Ty.

Puknij się w łeb!!!!!!!!!!! to nie zabawka!!!!!! Oddaj do schroniska, czemu miałabyś go uśpić? A poza tym żaden normalny weterynarz Ci nie uśpi psa zdrowego, chyba, że taki głupi i bez serca jak Ty.

rasa owczarek collie -_- brzydki jest

jajkaja- zapewniam Cię, że każdy jeden uśpi:( niestety. Miałam przykład, sąsiadka mojej cioci miała tzw "lessi" a było ich chyba ze 4, właścicielka nie miała pieniędzy na ich utrzymanie i stwierdziła, że nigdzie nie będąmiały tak dobrze jak u Niej i uśpiła je:( chore no ale cóż...

Brzydkie???:) Dajmy sobie spokój przecież to prowokacja, a ja sobie tylko nerwy zszargałam...

Gość malinaka226
do Ana17 wg prawa nie wolno... na życzenie tępych właścicieli, za sporą dopłatą u chciwego weterynarza musiałabyś dodać ;)

jasne ze prowokacja, tępe dziwki z kafe

malinaka- a z czego Ona miała zapłacić za uśpienie tych biednych piesków jak nie było jej stać?:) sporo musiałoby to kosztować.

Prowo:) A jeśli pies rasowy czyli mający rodowód to hodowca jest zobowiązany go przyjąć z powrotem. I po problemie

Naprawdę szalenie jesteś zabawna autorko. Coś masz bez kitu pod kopułą!!!!!!!!!!!! Zamiast tu siedzieć na kafe poszukaj w internecie psychiatry w swoim mieście i niezwłocznie się do niego udaj!!!!!!!!!!