Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia9988

Szukam wiadomości o Darkerze:kolor oczu i włosów,wzrost

Polecane posty

Gość aaaaamamam
tak tylko u kobiet inaczej się rozkład atłuszcz niz u faceta...brzuch,uda itp. ale nie wierze że nie ma takiej rzeczy która musi miec dziewczyna bys zwrócił na nią uwage...cos napewno jest..tylko pewnie nie chcesz powiedziec co?

"nie wierze że nie ma takiej rzeczy która musi miec dziewczyna bys zwrócił na nią uwage...cos napewno jest" To co napisałaś jest świetnym przykładem tego jak media potrafią wyprać dziewczynom mózgi: "Kup to, miej to, załóż to, zdobądź to, bywaj tam, pokazuj się z (..) bo jak nie... to ŻADEN facet na ciebie nie zwróci uwagi".

Gość aaaaamamam
dzieki nastolatka:((pocieszyłas mnie... A że ty jestes chuda to nie znaczy ze musisz sie wyrazac o innych niemile,prawda...??

Gość nie przejmuj się
"dzieki nastolatka pocieszyłas mnie" Nie warto się przejmować zdaniem innych, dziewczyny w szczególności potrafią być złośliwe więc olej niemiłe komentarze, ważne żebyś sama ze sobą czuła się dobrze, reszta się nie liczy ;)

hahaaha :D. Ja nie jestem chuda tylko wredna :P Mi sie odchudzac nie chce to sie nie odchudzam. Poczuje potrzebe to zaczne. Ale jesli tobie to przeszkadza to zacznij juz teraz.

Teraz znajdzie sie 15 pocieszycielek + Darker ktorzy powiedza ze wazne zeby sama ze soba sie czula dobrze. A Ty Darker to miales mnie pocieszac

Gość nie przejmuj się
to że jesteś wredna to wcale dobrze o Tobie nie świadczy więc się tak tym nie szczyć

"+ Darker ktorzy powiedza ze wazne zeby sama ze soba sie czula dobrze." Masz o mnie zbyt dobre zdanie :D

Gość aaaaamamam
no jestes wredna fakt,ale ok pewnie masz rację... Ale czemu ma Cie Darker pocieszac?

Gość nie przejmuj się
"Bo mnie reka boli. I jeszcze dzisiaj kto mi zrobil wzdluz palca rane cieta." To Idź do lekarza.

Gość nie przejmuj się
No to masz problem

Gość aaaaamamam
Nas-jeszcze jakieś zakażenie się wda...lepiej isc do lekarza... Darker a spotkałeś sie kiedyś z kims z netu i jakie wrazenia?

Gość aaaaamamam
oczywiscie z dziewczyna...

Po kocie aby się nie pogorszyło. "a spotkałeś sie kiedyś z kims z netu i jakie wrazenia?" Nie, z nikim.

Gość aaaaamamam
a czemu nie -nie wierzysz w takie znajomości z netu czy jak?

Gość aaaaamamam
aha ...

Gość aaaaamamam
no tak to w zasadzie dalsze pytania są zbedne..ale w realu nie ma nikogo jakiejs fajnej dziewczyny kóra by sie koło Ciebie kręciła?

W realu dziewczyn nie ma żadnych. Chyba, że zacznę za jakąś chodzić po ulicach :D