Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sama Mama 1974

O 14% wzrosnie VAT na ubranka dla dzieci, powiedzcie dlaczego?

Polecane posty

Nie problem jest w nowych prędkościach a w tym że Komisję palikota (przyjazne państwo) w sumie rozwiązano a rząd zajmuje się głupotami. Zmiana prędkości wymusza zmianę znaków drogowych, zmiana znaków to koszt, więc jest to głupota.

Gość wznawiam dyskusję
do góry bo ważne :classic_cool:

Gość 568697965
Byłam na szkoleniu z Vatu. Jeśli chodzi o ubranka, to ma to związek z UE. Polska zapłaciłaby wysoką karę gdyby nie podniosła VATu na ubranka. :(

ja wyjeżdżam z Polski, tu się nie da żyć :O przglądałam ostatnio demotywatory i odnalazłam tam prawdę życiową o Polsce - ceny zachodnie, zarobki wschodnie Podwyżaja vaty, a szkoda, że się nie zajmą pierdolonym ZUSem, złodzieje jebane

Gość akurat te ubranka was
tak martwią. Wydaje mi się, że to nie jest najcięższy wydatek dla ubogich rodziców. Przecież małe dziecko szybko rośnie, więc i tak nie trzeba, jeśli nie ma się pieniędzy kupować mu ubranek drogich ani specjalnie przejmować się jakoscią: mogę kupić spodenki, które nie stracą koloru po 100 praniach, ale i tak po 50 praniach one będą za małe. Ubranka w lumpeksach nie są obłożone VATem - a ubranka dziecięce są tam w dobrym stanie, bo przeciętnie używał ich ktoś krócej (dziecko wyrosło, a dorosły nosił aż nie zniszczył).

Gość jhvhgfchfjknmjk
a c wy myslicie ze jarus cuda by wyczynial on teraz tak sapie ze rzad zle robi a myslicie z einaczej by robil gdyby byl premierem? zaden rzad nigdy nie zacznie oszczedzania od siebie. szukaja kasy u biedoty i to neizaleznie od rzadu!

Gość bo premier cię kocha
droższe ubranka są przecież lepsze, bo są ...droższe. premier dba o ciebie i twoje dzieci.

Kur*a jak to jest, że ludziom zabierają ponad 900 złotych z wypłaty na składki? Podatki jeszcze kurwa podnoszą i nie na to czego normalnie się na co dzień nie kupuje, ale właśnie na rzeczy codziennego użytku. Same dziady u nas rządzą. Złodzieje. Pierdolami się zajmują, a nie tym co trzeba.

Gość bobohit
Drodzy Rodzice, Serdecznie zapraszam Was do sklepu: http://bobohit.na.allegro.pl Znajdziecie tam bajeczne ubranka, przebojowe wdzianka, czyli wszystko co najlepsze dla Waszych maluszków. Super ciuszki na maluszki tylko od polskich producentów w wyjątkowych cenach. Wyłącznie nowy towar, m.in.: wyprawki dla niemowlaczków, bielizna (BODY, ŚPIOSZKI, PAJACE, KAFTANIKI, itp.), koszulki, rajstopki, skarpetki, obuwie i wiele innych słodkich i modnych ciuszków w rozmiarach od 56 do 104 (0+ do 3 lat). Łącznie blisko 100 rodzajów ubranek! Serdecznie zapraszam. W razie pytań proszę pisać na adres: bobohit@poczta.fm

Gość stuuudenttka9191
w mojej grupie prawie wszyscy są za PO albo palikot, ale jak ich zapytam dlaczego to nie potrafią odpowiedzieć