Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjejjakjej

siostra męża

Polecane posty

Gość jakjejjakjej

witam, po ślubie wyszło, iż siostra męża pracuje za granicą jako prostytutka Szok był potęzny I teraz mam problem - czy mogę żądać od męża odizolowania się od siostry? boję się, że w jakiś sposób ściągnie go do tego swojego rynsztoka życiowego Po drugie nie chcę jej gościć w naszym domu - a już w ogóle sobie tego nie wyobrażam jak będa dzieci Z drugiej strony wiem, ze to jego siostra ... i cale dziecinstwo spedzili razem ,wspomnienia itd Jednak teraz mąż stworzyl nowa rodzine ze mna i chce sie troszczyc o to Nie wiem co bedzie najlepszym rozwiazaniem

Gość jakjejjakjej
up

Gość Eleeene
a to niby czemu masz zadac odizolowania miedzy rodzenstwem?Kto dal Ci takie uprawnienia do tych zadan. Siostra zawsze bedzie siostra .I o ile mozesz nie zyczyc sobie jej wizyt we wlasnym domu, to zadanie zerwania kontaktow jest conajmniej oburzajace. Nie jestes wyrocznia w ocenach postaw ludzkich.

Gość jakjejjakjej
tak Eleeene ale nie bede chciala, aby miala kontakt z przyszlymi naszymi dziecmi I jak czytasz to chyba widzisz, ze mam watpliwosci co zrobic Nie wiem jak dla ciebie, ale dla mnie taka osoba to patologia i nie mogę myśleć inaczej.

Gość następna suka
ojejeju nie posraj się,brat chyba sam może decydować czy chce kontaktu z własną siostrą czy nie.

Gość kalina o _chujska
zawód jak każdy inny marna kobieto:P nie wpierdalaj się między rodzeństwo to rodzina ty obca:D

Gość Eleeene
patologia ? A wszystkie studentki ze sponsoringiem to kto? A kobiety, ktore stracily prace w malych miescinach , samotnie wychowujace dzieci, wspomagane przez dochodzacego? Nie wiem jakimi powodami kierowala sie siostra meza , ale moze przynajmniej nie jest cyniczna zona, oszukujaca meza w ramionach kochanka. Jestem bardzo ostrozna w ocenach .Zreszta prostytutka to moze czasowe zajecie. Nie radze Ci jednak krytykowac innych i stawiac zadan, bo zycie roznie sie toczy. W czasie wojny czesto kobieta w ten sposob uratowala zycie dziecku , bo zarobila na chleb czy leki . Historia rozne pisze scenariusze. Obys nigdy nie musialy byc w takiej sytuacji.

Gość jakjejjakjej
no tak, ale skoro ja zaprasza do naszego (a wlasciwie mojego) domu bez konsutlacji ze mna to uwazasz, ze to w porzadku? na ponad 2 tygodniowy pobyt dodam

Gość jakjejjakjej
studentki ze sposnorigniem to takze prostytutki W ogole nie wiem jak mozna to inaczej rozumiec ....

Gość jakjejjakjej
a co powodow siostry meza - jak majtki to versace, a nie zwykla bawelna, jak zegagrek to minimum 300-500 euro itd Bieda i wojna ją do tego bynajmniej nie doprowadziły :) I jak narazie nie uratowała żadnego dziecka Nawet gorzej, bo jak jeszcze mieszkała w Polsce to rozbiła rodzinę i skrzywdziła dziecko tegoż faceta (na spółke oczywiscie z nim)

Gość Bo na ... mi pasztet
dołacz do sostry meza

Gość Eleeene
skoro zaprasza ja do domu "-twojego" , to mysle, ze jako gospodyni masz prawo nie zgodzic sie na to. Jesli nie uzgodnil tego z Toba , to moze zagalopowal sie , myslac , ze to Wasz wspolny dom:-P Wyprowadz go z bledu , kto w tym domu rozdaje karty . Co do innej kwestii-moje zdanie juz znasz.

Gość jakjejjakjej
Ellenneee, tak znam dziekuje za konkretną odpowiedź Rozmowa z wiadomych powodow nie bedzie zbyt przyjemna - no ale nie ma wyjscia

Gość Ty jestes zazdrosna
ze stac ja na to, na co ciebie nie stac.

Gość jakjejjakjej
a nawet gdyby to byl nasz wspolny dom (co tak milo ujelas) to jako jego mieszkaniec mam prawo wiedziec kto jest zapraszany na 2 tygodniowy pobyt Ja tak nie robię i ustalam z mężem takie sprawy A po drugie - ona jest uciazliwa (szperanie po szafkach, szufladach, kosmetyczkach to norma itd)

Gość Do Eleeene
Autorka chyba nie sczaiła Twojej ironii ;)

Gość Eleeene
daj jej spokoj.Niech robi co chce .Jej zycie . Ty zajmij sie swoim. Na zapas nie mysl .Dzieci tez moga wpasc w tarapaty.Moga byc zlodziejem, narkomanem, alkoholikiem, zajsc w ciaze w wieku 15 lat. Roznie moze sie zycie potoczyc.I co ? Tez zakaze Ci ktos z nimi kontaktu? Trzeba miec wiecej do niego pokory. I tego ci zycze.Wyluzuj dziewczyno, bo szkoda zdrowia na takie zamartwianie sie.

Gość jakjejjakjej
ja jej daje spokoj, co mi do niej ? ale nie chce jej widziec u sibie w domu Nie chce zeby korzystala z moich rzeczy, moich sprzetow toaletowych Chocby taka prozaiczna sprawa - bede sie brzydziła usiąść na własnym kibelku Wszyscy tu cwani i wyrozumiali Ale jakby na waszym kiblu siadała laska co pracuje jako dziwka to juz widzę to radość na twarzach .... Przyziemna sprawa jak toaleta a już rodzi problemy Skąd wiem, czy nie ma jakiegos grzyba czy innego syfa ...