Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze 3 dni

dlaczego nie doceniacie takich kolesi?

Polecane posty

zosia samosia1 A gdzie mam szukac ? W bibliotece? moaj babcia mawiała , ze chłopa nie szukasz tylko w kosciele ani w knajpie :D tak więc może byc i biblioteka :P

@jeszcze 3 dni To może będzie prościej, jeżeli wyjawisz o jakich miejscach mówisz. Może ukrywa się tam więcej facetów tego typu i szukające ich dziewczyny będą mogły tam pójść i też zostać odnalezione;P

Gość takich facetów nie spotka sie
w knajpie ,w klubie ,pubie itd Czesciej w kinie ,teatrze na jakiejś wystawie lub tak jak ja przez znajomych ... poznałam ...no i ...strzeliło !:D To był szok!Po miesiącu sie zaręczyliśmy,po 7 mies zamieszkalismy razem po 11 miesiącach wzielismy ślub .Po 2 latach urodził nam sie syn!:) I tak sobie żyjemy

Gość Majster1992
Musisz wpaść do mnie do chaty,bo ja prawie wcale nie wychodzę z chaty...sylwester jak zwykle przed kompem z sześcio/ośmiopakiem piwa eh... JI-Je... Imprezy

Gość jeszcze 3 dni
zosia samosia1, facetów też to martwi. :) ja wiem, że w swoim środowisku nikogo nie znajdę, a poza nie chcę wychodzić. tak sobie myślę, dziwi mnie, że dziewczyny się nie pojawiają w pewnych miejscach. weźmy na przykład głupi basen, białystok - dużo ludzi, ale pustki, w parku same babcie... jak się chce, to można szukać w klubie, albo w ogóle. :)

Gość takich facetów nie spotka sie
aaa zapomniałam dodac ,żeby nie było- jesteśmy juz 12 lat po ślubie i nic sie nie zmieniło !!! Dziewczyny warto poszukać tego naprawde wyjątkowego:D 🖐️

Gość skuteczny sposób
autorze ja doceniam ;)

Gość jeszcze 3 dni
dokładnie takie miejsca. ja mam co prawda 21 lat, ale się obawiam, że już zawsze będę spotykał dziewczyny tylko w mieście, przypadkowo, w miejscach, gdzie trudno zagadać, itd.

Jeżeli chodzi o basen to może dlatego, że bardzo dużo dziewczyn nie lubi publicznie pokazywać się w strojach kąpielowych, wiesz nawet ładne dziewczyny zazwyczaj widzą coś do poprawki, ot taki biologiczny/odspołeczny defekt myślenia. No a druga sprawa to właśnie to oblężenie na basenach-może nie wszędzie jest taki tłok, ale u mnie w mieście w kasie powiedziano mi, że przez większość doby szkoły i kluby sportowe mają rezerwację, a na pozostałe 3 czy 4 godziny oblężenie "zwykłych" ludzi, też rezerwacje i nawet jak są chęci to nie idzie się dostać. A parki to akurat lubię i też nie rozumiem czemu tak mało młodszych ludzi tam chodzi, tak samo uwielbiam plaże(nie w sezonie;P) czy wędrówki po lasach - ale tu raczej trudno spotkać kogokolwiek;P Może jeszcze jakieś podpowiedzi miejsc?

Gość jeszcze 3 dni
myślę sobie tak, w lesie akurat często bywam, biegając lub idąc gdzieś dalej na kilka dni nawet. zdarza się, że widzę dziewczyny, ale popijające tanie wino w otoczce jakichś bałwanów. :) właściwie, to nie ma konkretnych miejsc, tylko takie codzienne, w których trzeba coś załatwić, jak jakaś księgarnia, sklep... ja bywam na stadionie, na siłowni, w parku, w miejscach, gdzie są fajne widoki i ławki, rzadko tam, gdzie się coś dzieje, jakieś imprezy miastowe, itp.

Gość limarna
a gdzie mam was szukać? bo ja takiego poszukuję.

Gość jeszcze 3 dni
nic nie jest proste na tym świecie. ja mam swoje pasje i cele do realizacji, i jestem w nich zamknięty. jak wychodzę, to w konkretnym celu, imprezy mnie nie kręcą, domówki mnie nudzą. może w ogóle nudny jestem tak naprawdę. :)

Gość ja takiego znalazłam ale to
chyba jakiś dinozaur :D -gatunek na wymarciu ,dodam jeszcze ,że nie rozwala skarpet po domu i potrafi gotowac i kiedy było trzeba zmieniał pieluche!!! 🖐️ tez znaliśmy sie ok roku jak sie pobralismy .W święta obchodziliśmy 13 rocznice ślubu :P

Gość jeszcze 3 dni
a to faceci mają w zwyczaju rozrzucanie skarpet po całym domu? :D