Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość denerwujeeesieeee

A ON MILCZYY, MASAKRA...

Polecane posty

Gość denerwujeeesieeee

Nie wiem co się podziało w ogóle :O dzwoniłam do niego przedtem jak był w pracy, bo sam ma puste konto..pytałam czy się widzimy, a on że nie wie.. pytam tak lub nie...a on krzyknąl,że NIE.. rozłączyłam się i do tej pory milczałam... on raczej skończył o 16więc na 17 powinien byc w domu i dac mi znac.. zawsze tak robił.. niezależnie od tego jak byliśmy pokłoceni i w ogóle.. o 20 napisałam, czy się świetnie bawi, mam tylko sms więc nie mam jak zadzwonic.. napisałam ze 3 sms-y i nic.. nigdy tak nie robił.. przy nie wiadomo jakich kłotniach był stały kontakt, a przynajmniej on dzwonił.. a teraz milczy, ja mu napisałam ze nie bede przeszkadzac w takim razie, czesc... gdyby był w domu to by wszedł na kompa czy cos i się skontaktował ze mną.. a tak to .. od ponad 3 h powinien byc w domu, a tu nic.. zero.. mam tylko esy, nie mam jak dzwonic i się DENERWUJĘ..!! A NIE CHCĘ SIĘ NARZUCAC

Gość denerwujeeesieeee
co ja mam robic :(:(:(:(

Gość denerwujeeesieeee
pocieszcie jakoś;( fatalnie się czuję, a tez nie chce się narzucac, bo to on w chamski sposób odmówił mi spotkania:( a teraz milczy ... ostatni raz gadałam z nim ok 13:O

Gość Nic nie rób
To nie pisz. Nie pisz. Nic nie rób. Najlepiej idź do koleżanki na pogaduchy, wyłącz telefon.

Gość Eleeene
wziac kapiel, dobra ksiazeke do reki i polozyc sie do lozka. Co tak bombardujesz go. Jak Cie nosi ,to przed kapiela gimnastyka 20 minut i mieciutka kolderka z podusia . Kolorowych snow.

biedne gimgownoco to go nie stac na kase na telefon i jedzie na smsach:D:D:D:D:D:D smiech na sali tępa krowo, a ten twoj palant jeszcze gorszy-jsk koorva koles moze nie miec nic na telefonie??? koorva, dno:O

Gość facet_nieudacznik
doładuj se konto i zadzwoń :P

Gość denerwujeeesieeee
nie mam teraz gdzie iśc.. ja się naprawde denerwuje.. a najbardziej się boję, że kiedy się odezwie to odwróci kota ogonem, że ja rozłączyłam się i cały dzien milczałam to co on miał się wysilac.. i wtedy chocbym co robiła to i tak będzie na jego i mi wmówi, że siedział w domu a pewnie gdzieś się włóczy, a dla mnie ma juz historie w głowie ulożoną, że to moja wina..! gdybym tylko umiała go tak olac!!!

Gość denerwujeeesieeee
karoliko droga:) jesli dlatego, ze facet nie ma chwilowo kasy na koncie nazywasz go dnem to widac co jest wyznacznikiem wartości dla Ciebie- kasa;) poziom Twoich wypowiedzi raczej mówi, że jesteś jeszcze uczennicą gimnazjum albo niezłą desperatką i się tak wyrażając wyżywasz na innych.

Gość Nic nie rób
Nie może odwrócić kota ogonem, bo czarno na białym Ty do niego wysłałaś 3 smsy. Wyluzuj. Kąpiel, książka, film, cokolwiek. To idź na spacer, wyłącz telefon.

morda klapku:D idz kup swojemu gachowi doladowanie:D:D:D:D:D zeby mial jak zadzwonic:D:D:D:D co za zenadaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D:D:D:D

Nie mam pojęcia co on robi, ale czuję się fatalnie, bo tak jeszcze nigdy nie było. Nigdy tak nie robił. Jeśliby był w domu to myślę, że odezwałby się. Nie miał nic do załatawienia, a jesli nawet to byłabym o tym poinformowana.. On stwierdzi, że skoro ja milczałam cały dzien to teraz on milczał ale siedział w domu ... i cooo wtedyyy ?:O

Gość nic nie rób
Dziewczyno, weź się uspokój. Pisałś do niego i to nawet za dużo. Teraz sobie odpuść.

Wiem, nie pisze juz nic.. ale czuje się fatalnie, jak można kogoś tak olac.. jeszcze teraz Sylwester.. i jak spędzę go bez niego to to będzie najgorszy dzien :O chociaż wiem, że najlepiej byłoby go olac... :O

Gość moim zdaniem skromnym...
To jesteś nachalna jak piernik ;\

czemu nachalna?? on sam zawsze z siebie informował mnie kiedy wraca z praca, co robie i odwrotnie.. martwilismy się o sibie itd.. i tak bylo co dnia.. w pracy nie został na pewno dłużej.. a jesli już do 18 i przed 19 powinien byc w domu i wiem, ze 1sze co by zrobił jakby wrócil to by skontakował się ze mną...napisałam3 esy.. bez wyrzutów tylko z zapytaniem..i co.. i nic..

Gość emailianka91
głupio zrobiłaś, ale powinnaś go przeprosić w każdym razie jakas kara musi byc :/ należy ci sie za kare ostry anal

Gość i nadal milczy?
??

co raz bardziej się denerwuje.. może się coś stało. nie mam się jak skontaktowac z jego rodzicami, a tez nie chce robic z sibie idiotki, ze za nim wydzwaniam.. on wie co takie milczenie dla mnie znaczy ..to jest NAJGORSZE

Gość Eleeene
dziewczyno -wez wyluzuj. Potraktowal Cie jak zbedny balast a Ty jak osa natretna . W razie naprawde klopotow - ma rodzine. Przestan cudowac .

Gość Eleeene
wyjasnienia to sklada facet z klasa. Od jakiegos polamanca emocjonalnego oczekujesz wyjasnien? No przestan . Choc Ty okaz sie kobieta rozsadna.