Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość em_ce

Sylwester samotnie

Polecane posty

Gość em_ce

Paskudna perspektywa - sylwester samotnie. Co roku albo ja organizowałam imprezę albo byłam gdzieś zapraszana. Natomiast w tym - totalna klapa. Rozstałam się bardzo niedawno z chłopakiem i duża grupa znajomych się rozmyła. Nie czuję się wśród nich szczególnie komfortowo teraz, bo wiem, że powtarzają Mu wszystko. Moje przyjaciółki mają już swoje plany - wszystkie, jakby się zmówiły wyjeżdżają poza miasto do rodzin. Moi pozostali znajomi w 90% są zajęci i sylwester spędzą razem z drugą połówką, za to reszta jest umówiona gdzieś. Mój umówiony sylwester też się szybko rozmył; wypad do Łodzi przez chorobę mojej współtowarzyszki zrujnował nam plany. Zapowiada się bardzo samotny i nudny sylwester. Pełen regres.. Nie mam sił na samą myśl. Kochane Czytelniczki - jak poradzić sobie z przygnębieniem w sylwestra? Co wtedy zrobić? Nie mam ochoty przesiedzieć przy komputerze lub oglądać nudnych filmów.. :(

Gość skończona..
mam tosao co Ty. jutro chyba kupię sobie jakies porządne środki nasenne żeby to wszystko przespac.

Gość ereregyuyrt
kochana mam podobnie. jakis czas temu rozstalam sie z facetem i wsyztsko co wyzej napisalas jakby dotyczylo mnie. powiem ci co mam w planach w zwiakzu z tym: albo przejade sie sama na plac konsytucji albo zostane w domu, zrobie sobie mase pysznego jedzonka, salatki, zrobie pizze, rozne przekaski, salatki, koreczki, wszytsko co lubie, tatara, paste jajeczna, salatki, upieke i zrobie cos, ciasta. i bede siedziala i jadla i pila sobie i ogladala sylwester w tv. nie wiem czy koniec koncow nie zrobi mi sie smutno. ale jakby co to pojde spac. nic innego w planach nie mam i tez nie wiem co zrobic. a skad jestes? moze sie spotkamy?:)

Gość .Ola_la
Ja też samotnie spedzam sylwka;p

Gość podsumujmy to wreszcie
są większe dramaty niż samotny sylwester

Gość ereregyuyrt
dokladnie:)

Dziewczynki mam tak samo. I wszystko przez rozstanie z facetem. Pierwszy mój samotny sylwester. Aż się boję pomyśleć .

Gość modrawiec
wielkie mi co, ten sylwester jest przereklamowany, czym tu się ekscytować?? wszędzie pełno ludzi, zadymione lokale, ceny sylwestrowe i jakiś niby magiczny moment o północy, brednie... ja tam robię sałatkę, jaja w majonezie, kupuję flaszkę i siedzę w domu

Gość aaaagencik
wibrator i milego wieczoru zycze :P plus lustro i pol litra :P

Gość prawiczek27
Ja będe też samotnie spędzał sylwestra,prawdopodobnie będe się masturbował:(

Sylwester - niby nic. A jednak coś. wszyscy się bawią a ty połóweczka i wibrator ;p nigdy nie byłam sama w sylwestra i dlatego boję że dość przykry będzie ;)

Gość narciarski
modrawiec,juz sie nie pali w lokalach.widac nie chodzisz....

tez sie z facetem rozstalam niedawno teraz mnie drugi olał hehe;d mam 2 propozycje sylwestrowe ale na zadna nie mam ochoty...wybralam wyjazd do krakowa bo myslalam ze uda mis ie z kumpela pogadac..no ale ona tez ma mnie w dupie..a z tymi wszystkimi ludzmi mi sie siedziec i pic nie chce...moglam isc z kolega na przytupawke..pech...

Gość 44 Maja
No ja jestem po świeżo samotnej wigilii i świętach a tu zaraz samotny sylwester jest to przykre składac życzenia do lustra

Gość narciarski
ja np.szukam partnerki na sywestra.ale fajnie jeszcze jakby jechala na nartki do tyrolu:))

Ja też póki co żadnych planów... może wpadnie mi coś do glowy w ostatniej chwili. A jak nie... to nie wiem... sama w UK... :(

pani smakowita mam taka ochote...miec np grype na zawołanie najlepiej zoladkowa:) na przytupawe tez mis ie nie chce isc wystarczy ze koledze sie juz za marzylo za mna do krakowa jechac;/ nie lubie natarczywych gosci... wiec szukam milego pana ktory mnie bedzie w nocy z 31 grudnia na 1 stycznia 2011 roku masował w moim cieplym lozeczku:D

Ameryko jak koleżanka ma cię w du.pie to się po prostu na nią wy.je.b ;> przepraszam za wyrażenie ale taka prawda ;) wpadaj do mnie wódka się już chłodZi ;)

Gość Bertolako
olejcie takich znajomych - popatrzcie same - co to za przyjaciele skoro cie olewaja gdy tylko chlopak sie zmywa???

Przystojny striptizer ;) drinki z parasolka ;) pizza pizza i kebab ( szlak niech dietę strzeli) ;) i mogło by być całkiem sympatycznie