Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revision

Problemy w łóżku

Polecane posty

Gość revision

Mam 18 lat i jakies 5 lat temu odkryłam, że pociagają mnie kobiety. Najpierw myslałam, że to minie, że to tylko taki "uroki" dojrzewania. No ale do dnia dzisiejszego nic mi nie minęło :) Jestem bi. Z moim obecnym chłopakiem dogadujemy się swietnie, poza sypialnią. Ja lubię bardzo ostry seks, sado maso, przebieranki i te sprawy, on jest zwolennikiem delikatnego romantycznego seksu. Mój biseksualizm traktuje z ogromnym dystansem. W kilku kwestiach poszedł na ustępstwo i zgodzil się na "dziki" seks ja tez czasami zgadzałam sie na tą delikatną formę uprawiania jak on to mówi miłosci... mimo wszystko boję się, że te różnice mogą zniszczyc nasz zwiazek... Może ktoś podpowie co robic?

Spróbuj sie kochac z nim tak jakbys kochala sie z kobieta - caluj jego sutki, macaj go.

Gość revision
wiesz, macamy się itp, ale to nie ten taki ostry seks jakiego oczekuję. Nie chce naciskac na niego, bo wiadomo, to forma jakiegos wynaturzenia (chodzi mi o te zapędy sadomasochistyczne)ale z drugiej strony bardzo tego pragnę... Nie wiem co robic.

Gość EwaO
Jeśli pociągają Cię kobiety to ciekawa jestem jak twój chłopak reaguje na propozycje przebieranek. A może powinnaś poszukać chłopaka wśród transwestytów.

co ty pierdolisz? w wieku 13 lat odkryłaś, że pociągają cię kobiety? w wieku 18 lat już cię tylko ostry sex podnieca? Jak będziesz w moim wieku to chyba oczy sobie wytniesz i będziesz oczodoły penetrować, bo już tylko to cię podnieci. Idź na zakonnicę, bo marnie skończysz.

Gość Zelda Bezelda i Diana Bezjana
A może problemy z łóżkiem Skrzypiące sprężyny? Wymień materac, gwarantowana poprawa. A jak nie to w takim razie to wina, myszek podgryzających Ci palce u stóp.

Zelda, ona lubi ostro, może niech wymieni sprężyny na gwożdzie? Najlepiej zardzewiałe, żeby zakażenia dostała i choć na chwilę przestała siać rozpustę :D

hahah ;P wspaniałe rady, dzięki ;) przebieranki, hmm tu chodziło o mnie ;d nie przebieram mojego faceta :P a te gwozdzie, no no, niezly pomysł ;p

droga rozwódko :) nie interesuje mnie twoje zdanie na temat moich dewiacji seksualnych :) naprawde mam to głęboko w dupie. Zapytałam o rade, jak mam pogadac z moim facetem itp. jeżeli nie masz nic madrego do powiedzenia to daruj sobie te niemiłe komentarze :) Mam nadzieję, że cię nie uraziłam :)