Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi pomoze,prosze wejdz

co to za tabletki

Polecane posty

witajcie! mam problem, tzn tak sadze otoz chcac wyprac mezowska kurtke znalazlam u niego dziwne tabletki, zapakowane nie w pudelko a maly foliowy woreczek sa to male zolte sliskie tabletki w drugim woreczku byly takie same z tym ze pomaranczowe czy ktos sie orientuje co to moga byc za tabletki?

Gość podsumujmy to wreszcie
prochy

Gość co wgl
rutinoscorbin

Gość poruszenie_W_bokserkach
rutinoscorbin pewnie

wyglada jak rutinoscorbin ale to nie to wiec co? tyle samo zoltych (ok 30) co pomaranczowych (ok 30)

Gość aaaagencik
poczytaj w necie o tabletkach - narkotykach alebo zjedz jedna i zobzc jaki efekt ale tego nie polecam :P

Gość co wgl
albo koks

nie, no to nie jest smieszne :( powaznie sie martwie doszukalam sie w necie i te jedne wygladaja jak metanabol a te drugie? a moze to nie jest to kurcze kiedys mocno cwiczyl na silowni ale byl wielkim przeciwnikiem takich rzeczy, jedynie co kupowalismy to odzywki , zadnych zastrzykow i takich tabletek a teraz :-/

nic nie ma na tych tabletkach zadnego przedzialka, nazwy, rysunku, nic

Gość aaaagencik
wyciagnij opakowanie rutinacei 1 tabletke a rutinoskorbinu bedzie roznica i poloz obok tych twoich a razej meza

Gość aaaagencik
na rutinoskorbinie tez nic nie ma

akurat mam rutinace w domu jest 2x wieksza niz te meza tabletki bardziej obstawiam ze to jakies gowno na przyrost miesni :-/ ach sama nie wiem, no tego bym sie po nim nie spodziewala.... nie wiem czy od razu z grubej rury wypalic mu jak przyjdzie czy czekaz az sie wytlumaczy :-o

zaraz wstawie zdj

Gość Marcin84w
te żółte przypominają mi ekstazkę,tych pomarańczowych nie kojarzę.Zjedz najpierw dwie żółte,zobacz co się stanie.Po dwóch godzinach powinnaś poczuć.Raczej nie zaszkodzi Ci.Albo po prostu sie go zapytaj.

sama nie bede brala, kto wie co to za dziadostwo poza tym sama jestem na antybiotykach i nie bede eksperymentowac w dodatku samo to ze polkne te tabletki nie da mi odpowiedzi na pytanie co to jest i w jakim celu sie stosuje kiedys znalazlam u niego takie male biale tabletki, bylo ich ok 30 ale lezaly tak nie ruszane przez kilka miesiecy i je wyrzucilam a teraz te zolte i pomaranczowe :-/ no co za dziad z niego, jak wroci to chyba z grubej rury mu zapodam to wiecej mu nie przyjda takie rzeczy do glowy!

Gość Marcin84w
czemu mu wyrzuciłaś? dziwne macie to małżeństwo.Nie gadacie ze sobą?

Gość aaaagencik
dobrze ze zdjecie dałas na innym temacie

Gość aaaagencik
nie o tym lepiej tak nie gadaj z nim ... zaraz jakis wałek wymisli ze to na zeby czy cos -

zapytalam sie go kiedys o te biale tabletki, byly sprytnie schowane za glosnikiem-tzn w jego wnetrzu i znalazlam je przypadkiem kiedy sprzatalam powiedziala ze kiedys je kupil, schowal i zapomnial o nich, nie dowiedzialam sie jednak co to za tabletki wzielam je i wyrzucilam, nie oddalam mezowi, mimo ze chcial i tak jakos zapomnialam o tym a teraz to...

Gość aaaagencik
yyy moze w aptece poradza cos moze na wyglad poznaja to pomaranczowe to jescemi przyslo ze moze wit b taka mala okragla jest

teraz mi napisal esa ze wroci za ponad godzine bo gra u kolegi-tego kulturysty ostatnio dziwnie sie zachowuje, codziennie wieczorem wychodzi a to pograc, a to na lyzwy, a to snowboard-na okoliczna gorke chodzi sie uczyc ponoc...

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuu
te żółte to jak nifuroksazyd wyglądają

Gość aaaagencik
pogadaj znim o kondycji itp tematach czy chodzi na silownie czy chcie wruci do pakowania w siebie jakis odrzywek poedz mu ze kupisz mu koktail ze niby nie widzisz w tym nioc zlego itp i wejdz na tem,at btabletek tak delikatnie b ze tojuz przergeiece ze tabletki ze jakies zastrzyki ze cos wiecj niz cwiczenia i koktaile ... i po rosmowie spytaj co to jesli chciesz znim o tym pogadac ale ja bym probowala na wlasna reke cos sie jeszce dowiedziec o tych tabletkach bo ja nie lubie klutni a tymbardzij takich planowanych ...

Gość aaaagencik
aa ja zolte to furagin mialam taki maly to na pecherz moze byc na recepte u ogulngo

Gość aaaagencik
znaczy moze byc ... bo nie na 100 procent spisz se kila nazw pozcytaj o wygladzie

Gość aaaagencik
to nie to furagin badzij zolty