Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość Monroeeee
No to po tym krotkim opisie mozna sadzic, ze jestes niestabilny emocjonalnie. Twoja reakcje moga byc nieadekwatne wzgledem bodzca.

Gość rtihjk
eks pka fotke zobaczymy czy pani psycholog mila racje co do twojej atrakcyjnosci:d

Gość rtihjk
Twoja reakcje moga byc nieadekwatne wzgledem bodzca..prosze rozwin to:D i niestabilny czyli co bo np jestem wybredny w stosunku do dziewczyn dlatego jeszcze sie ustatkowałem jak o taka niestabilnosc Ci chodzi to masz racje...

Gość rtihjk
no bez sensu ...tak nie płace mandatów lubie dynamiczna jazde tzn ze jesten niestabilny emocjonalnie...sama jestes:D

Gość Monroeeee
To dluga historia i nie na forum. Ale na pewno sukcesem jest to, ze potrafilam odejsc od nich. Bedac z pierwszym z nich nie byla jeszcze psychologiem tylko konczylam LO, a potem studiowalam filozofie, poznalam go majac 18 lat. Ja nie mam 40 lat:)

Gość Monroeeee
Owszem bylam niestabilna emocjonalnie, jak kazda histeryczka:) Niezly potrafilam odstawic teatrzyk.

Gość rtihjk
ja nie mowie ze masz 40 lat... a ile masz?:D oj długa to w skorcie napisz a zreszta...

Gość rtihjk
no co Ty serio i Ty masz predyspozycje zeby byc psyvhologiem:d

Gość Monroeeee
O widzisz widzisz hahahha spotkaly sie 2 zaburzone osobowosci, nawet przez neta na siebie dzialaja;-)

Gość rtihjk
ej ej przepraszam jakie dwie ja tam jestem ok...:d

Gość rtihjk
słuchaj atakie cos...mam kolege:D i ten kolega ma problem:d...chcial czasem isc do psychologa bo cos go w sobie denerwowało ale tak naprawde sam nie wiedzial co mialby temu psycho powiedziec w czym tak naprawde tkwi mój yyy tzn jego problem..jak to nazwiesz?

Bylam z nim kilka tygodni, potem przerwa, znowu sie spotykalismy a od 3 miesiecy juz nie i nie odzywamy sie do siebie... Powiem tyle, że mialam i mam jeszcze pewne kompleksy co do wygladu, ale nabrałam pewnosci siebie gdy z nim sie spotykalam, wreszcie zalozylam wyzsze buty i ubieralam sie sexy, odkrylam w sobie kobiete, On byl tez troche starszy i mialam wrazenie że mam przed sobą faceta z uksztaltowaną osobowoscia, nie moglam sie oprzec zeby nie zobaczyc co by bylo gdyby... akurat wielu rzeczy w wygladzie nie mozna zmienic, a jesli już to raczej poraziło mnie jego podejscie...takie plytkie, jakby kolor wlosow mial takie znaczenie... "spotykam sie z tobą, seksie, ale na koncu i tak ci powiem ze masz nie taki kolor wlosow" to chyba chore? ale oczywiscie on nie mial podstaw by powiedziec ze jestem glupia czy niewierna, oczywiscie dal mi do zrozumienia w naszej ostatniej klotni że cos pomyliłam -mial na mysli seks z miloscią- tak tylko jak sie spedza czas jak para to ciezko sie nie zaangazowac pogodzilam sie z jego decyzją, choc bylo i jest jeszcze dosyc ciezko

Gość Monroeeee
Tylko nie zauwazyles, ze pisalam w trybie przeszlym

Gość rtihjk
kolooow ma duze znaczenie...nie ma to jak brunetki:D:D

Gość Monroeeee
O kolorze wlosow nie mowili, ale za to mowili, ze jeste gruba. A waze 46 kilo do wzrostu 170:-)

Gość rtihjk
co??? ale przez nata pisalas czyli chodziło Ci o tamtych Twoicvh byłych ich tez poznałas przez neta? bez kitu nie pisze juz z Toba bo odnosze wrazenie ze jestem głupi a to Ty piszesz jakos tak dziwnie...

Gość rtihjk
oo o masz idealny wzrost jaki moze byc jesli chodzi o kobiete tylko chyba za chuda troche jestes

Gość Monroeeee
Najwazniejsze, zebys nie przyciagnela nastepnego zaburzonego. Czas leczy rany, w koncu o nim zapomnisz. Zdarzalo Ci sie kstremalnie zmieniac kolor wlosow z blondu na czarny i na odwrot? To tez charakterystyczne dla histeryczek.

Gość rtihjk
j zapomni skoro dalej z nim jest... ej masakra z Toba kazdemu cos wmowisz

Gość Monroeeee
Nie poznalam ich na necie, bez przesady. Zgadza sie jestem troche za chuda, wiec absurdem bylo mowienie i ze jestem grupa, albo glupia jezeli mam 2 kierunki skonczone. Ale cos musieli powiedziec, zebym nie czula sie taka extra, typowy mechanizm:) Ale charakter mialam paskudny, to fakt.

Gość Monroeeee
Ile Ty masz lat, wydaje mi sie, ze bardzo mlody jestes.

Gość rtihjk
przepraszam...ja nie mam ani jednego kierunku skonczonego ale nie uwazam siebie za głupiego co najwyzej mam mniejsza wiedze od Ciebie:)...Pani Psyvholog

Eks nie mial co wymyslic... wiec wymyslil kolor wlosow a nie wazne ze ten mozna zmieniac, i co z tego że brunetka sie rozjasnila przeciez to nadal brunetka ;) a kazdą dziewczyne eks moze nazwac "naiwna" bo kazda sie przeciez zakochuje, inaczej nie przezywala by kosza tylko miala w dupie... mnie chyba tez nazwal glupią raz ale to wtedy w klotni, bo chyba na mysli że pewnie nie czytałam jego znaków ostrzegawczych może albo że wierzyłam mu albo że w ogole myslalam że cos z tego wyjdzie... nigdy sie juz nie dowiem

Gość rtihjk
nie jestem bardzo młody ale ja zapytałem pierwszy... ja mam 24

Gość rtihjk
no cTy nie rozjasniaj wlosów nie ma jak czarne wlosy mmm uwielbiam:d

Gość Monroeeee
Ja mialam wszystkie mozliwe kolory na glowie, prawie wszystkie:)

Gość rtihjk
i dalej sie nie dowiedziałem czy jestem anty:D

Gość Monroeeee
Kobiety o wiek sie nie pyta:) To mlody jestes jak na PH, ogladales film "nie ma zmiluj sie"? To o PH

Gość rtihjk
ogladałem a czemu pytasz o ten film...dobra dobra to ile masz lat? stawiam na jakies 28

nie zmieniałam tak drastycznie, w ogole wiedzialam że On woli przeciwny do moich kolor ale specjalnie nie chcialam zmieniac koloru, przeciez nie chodzi o to zeby sie przypodobac bo on ma taki gust, mogl po prostu nie zaczynac ze mną... jego 1wsza to z dlugiego zwiazku miala taki sam kolor wlosow jak ja wiec caly tekst to lipa... ale dopoki sie nie Eks nie chajtnie to nie zobacze czy rzeczywiscie takie podejscie jego co do wlosow to bujda czy jak...;) a że do malzenstwa mu daleko ... to nie bede sie przejmowac. ale ja tez zauwazylam ze od czasu Eksa wole brunetow z ciemnymi oczami, wczesniej nie bylam jakos nastawiona na konkrety ;)