Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość Monroeeee
Ale strzeliles:)

Gość rtihjk
eks a Ty ile masz lat:d

Gość rtihjk
nie strzeilem tylko jestem inteligentny i ptrafie liczyc:D a nie nie jestem inteligentny bo nie skonczyłem dwoch kierunków!...:D:D

Gość rtihjk
no to Ty jeszcze mloda doopa jestes:d

Gość Monroeeee
No wlasnie ile masz lat eks?

trafil?:) mam balejaz lekki ale nie wiem czy wieksze powodzenie mam bo sie inaczej ubieram czy to przez wlosy ale co z tego ja musialam dwoch splawic doslownie, bo jeszcze nie jestem gotowa na nic nowego, chyba że oni byli tak beznadziejni, w porownaniu z Eksem to rzeczywiscie wypadali krucho...

Gość Monroeeee
To bardzo mile, ze tak dokladnie czytasz, co pisze. Skoro wyliczyles ten wiek ehhehe Ja nie wygladam na swoj wiek, jestem zakonserwowana, wiesz maseczki, kremy...chanel, dior, lauder, mowie powaznie. To niestety wada, ktora mi pozostala:)

Gość rtihjk
dobra pani psyvholog znasz mnie juz troche:d napiosz mi cos o mojej osobowosci:d ja trafisz to zapisze sie do ciebie na terapie:d

Gość rtihjk
mi z kolei daja wiecej niz mam i to mnie denerwuje:/ wiesz jak byłem mlody to chociazby w pracy nawet jak cos mi sie nie chcialo czy cos zrobilem źle kazdy mółwil a bo młody jest i tak mmi sie udawało a teraz czy za kilka lat juz tak nie bedzie:d

Gość Monroeeee
Wlosy, a tym bardziej kolor nie maja znaczenia. Chociaz podobno wieksza uwage przyciagaja blondynki, bo jest ich mniej.

Gość rtihjk
ee nie mam nic do blondynek ale nie ma to jak brunetka o ciemnych oczach

mam 25:) a Eks to stary kawaler 37lat- wyglądający na 30 i wierzcie że nigdy przed nim nie pomyślałam że bede sie spotyka z takim. Jakbym stała z boku to bym pomyslala ze taka leci na kase. Nie powiem, że nie lubie wygodnego zycia, ale akurat trafilam na skąpca wiec kawka była, ale obiad w restauracji to moze 3 razy, a wiec dobra nauka! nigdy nie byc zaleznym finansowo od zadnego faceta!

Gość rtihjk
kurde pije 3 drinka i mam ochote sie nawalic chyba jestem alkoholikiem:/

blondynki przyciagają wzrok nawet mój! dlatego chyba powoli bede rozjasniac, wydaje mi sie ze blond odmladza i sprawia że facet lubi sie taką zaopiekować, choc moze byc rozjasnianą silną brunetką...

Gość rtihjk
25????????????? hahahaha dobre dobre... z 37 latkiem fujj ale z drugiej storny taki to ma dobrze dziewczyno weź Ty sie ogarnij

Gość rtihjk
li sie taka zaopiekować?? za duzo bravo gilr sie chyba naczytalas...jak bedzie miała to cos to czy czarna siewa łysa i tak będzie sie opiekował przynajmniej ja:D

mam 25 lat ale wydaje mi sie ze wygladam na starszą! dlatego czulam sie przy Eksie dobrze, wczesniej mialam takiego chloptysia mlodszego o 2 lata i czulam sie raczej kiepsko przy nim... Eks ma dobre geny i wyglada o wiele mlodziej niz jego 32letni kumple, wszyscy daja mu maks. 30 lat wiec sie nie dziw że mozna miec pociag seks. do takiego faceta, ja tez nie wierzyalam że ma tyle lat...

Gość Monroeeee
Byl za stary dla Ciebie. Pomysl jak bedzie wygladal za 10,15 lat. :-P

Gość rtihjk
sluchaj monrął a czy mozna odzielic bycie alkoholikiem od lubienia sobie wybić??

Gość Monroeeee
Na sylwestra idziecie gdzies? Bo ja ide sama na bal ehhehe to dopiero bedzie:)

Gość rtihjk
az mnie wkurwienie wzieło stary cap za mlode laski sie bierze nie lubie gtakiego czegos

wyglad jak wyglad ale czy w lozku bedzie ok?;)

Gość rtihjk
sama na bal?? troche lipa ale sama sama czy sama ale ze znajomymi:D

Gość Monroeeee
li sie taka zaopiekować?? za duzo bravo gilr sie chyba naczytalas...jak bedzie miała to cos to czy czarna siewa łysa i tak będzie sie opiekował przynajmniej ja Widzisz juz zaczynasz madrze mowic. Dobra ide spac. Papatki

Gość rtihjk
eks przestan biadolic powiedz ze poleciałas na jego kase a nie oile PH moze byc bogaty:/

Gość rtihjk
czekaj!!

Gość Monroeeee
Ze znajomymi, ale oni ida w parach:)

hahah, moze dlategi że mieszkam i studiuje w niemczech i tu stary cap to wlasnie dopiero kolo 32-40 stki zaklada rodzine wiec tu calkiem inne zycie :) a moj pochodzil ze wschodu ale wychowal w niemczech od dziecka wiec jako nierodowici niemcy mielismy wiecej wspolnego niz jakbym zwiazala sie z niemcem

Gość rtihjk
o ile moge pisac madzr nie konczac dweoch kierunków!!/...:D no i poszła i sie nie dowiem czy jestem alkoholikiem a wracam dopiero w 2011:D:DD: