Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eks przedstawiciela handl.

Czy znacie WIERNYCH przedstawicieli handlowych? kazdy prowadzi podwojne zycie?

Polecane posty

Gość rtihjk
w niemczech m,owisz ehehe a monrła pewnie usa nienawidze tego forum:/

Gość rtihjk
dziewczyny jestescie?:D:d

Gość Monroeeee
Ja jeste z Katowic, na sylwestra ide do Chorzowa do Kamiennego Kasztela

Gość rtihjk
czekaj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:D

wiedzialam ze tak bedzie!:) niemcy jak niemcy, akademik-pokoj tez kosztuje 500zl a reszta to jedzenie czyli podobne ceny, nie trzeba byc az takim bogatym zeby tu studiowac i mozna dorabicac ale minimum 20zł na godzine a nie 8zł i wiecej to ja mprezuje niz studiuje... a Eks to sie wstydzil bo studiow nie skoncyzl i dopiero pod koniec naszych spotkan po pijaku przyznal sie ze klamał że studiowal... a przeciez ja wiedzialam/przeczuwalam ze to jakas lipa, bo nawet nie chcial powiedziec na jaki temat mialby pisac prace mgr... samochod firmowy, komora firmowa, wiec co taki wlasciwie posiadal- wynajmowal mieszkanie jak kazdy, a wiekszosc kasy wydawal i pewnie wydaje na jedzenie na miescie bo przeciez nie gotowal, a ze jest skapy to na prezenty liczyc nie moglam i nie dostawalam, ale chcialam sie spotykac bo podobal mi sie

Gość Monroeeee
Jestem gotowa do snu, wiec za chwile sie klade.

Gość rtihjk
to fajnie:D ale co z tym alkoholizmem jedno wyklucza drugie?? poczekaj dopije drina i tez ide spac:d

a ja pracuje w sylwka, jestem singielka i mam w du. zabawe ... zarobie 100euro to chociaz bedzie na czynsz

Gość rtihjk
dobra eks wex skoncz zachowujesz sie jak nastolatka..

Gość Monroeeee
No niezle, ten moj pierwszy tez klamal ze studiowal...Dopiero za moja namowa zaczal studia. Ale ciezko bylo, nie mial glowy do nauki.

Gość rtihjk
no i tak trzymaj za kilka lat bedziesz miala co opowiadac jak sie bawiłas na sylwka..

Gość rtihjk
dobra nie odp mi:d

Gość Monroeeee
Byc moze masz sklonnosc do uzaleznien stad ta muzyka w samochodzie i drinki. Bardziej obstawialabym borderline od anty Dobrej nocy.

Gość rtihjk
hahahahahahahahahahahhaha nie no dzieki dawno tak sie nie usmiałem sluvham głosno muzyki a aucie to mam skłonnosc do uzaleznien... nie no nic bardziej mylnego chyba nie moglas napisac

Gość rtihjk
ok idx idź spac bo zaczynasz pisac bzdury;)

:) ale to chyba jakies kompleksy... jak taka polka moze tu studiowac w niemczech a on nie ma studiow tylko jakies szkolenia pewnie pokonczyl... a wiecie ze w bazie danych jego wielkiej firmy to stoi pewnie jak drut ze skonczyl studia, bo takie stanowisko wyzszego managera nie moze wlasciwie objac ktos bez studiow... mniejsza z tym sylwek przereklamowany jak dla mnie, poza tym moje kolezanki tez pracują to co mam niby robic, siedziec w akademiku? znalezc faceta na jedną noc, hehehe

ja tez zmykam spac!

Gość rtihjk
Dopiero za moja namowa zaczal studia... a co az tak bardzo przeszkadzało ci to ze nie studiował.. masakra jakas i Ty jestes pscychologiem... eks tez nie wime spisz czy co Ty robisz naucz sie pisac szybciej na klawiaturze:D:D:D

Gość rtihjk
a na co mu studia jak potrafi zaraobic na siebie? myslicie ze studia to jakis wyznacznik? nie chce mi sie o tym pisac bo mnie denerwujecie a poza tym juz was nie ma

Gość rtihjk
a wiecie ze w bazie danych jego wielkiej firmy to stoi pewnie jak drut ze skonczyl studia, bo takie stanowisko wyzszego managera nie moze wlasciwie objac ktos bez studiow... czy Ty jestes normalna? odstaw te narkotyki

a mi imponowal że bez studiow i tyle Eks osiagnał, moze nie ma jakiejs wiedzy ale uporem, praca i ...dobrą gadką ma teraz kontakt z klientami wyzszego szczebla, czyli nie jakas tam firma 30osobowa tylko np. typu porsche, google itd. mam starego kompa i ciagle sie zacina :( dobranoc!

Gość rtihjk
no czesc czesc wyspij sie

Gość alicjazdrugiejstronylustra
ehhh, a ja powiem Wam Drogie Panie troszkę od innej strony. Sama jestem przedstawicielką i znam tych panów od podszewki , bo to moi koledzy.Ta praca wymaga tego , aby być otwartym na ludzi i komunikatywnym.A że kobiety takich facetów lubią to mają wzięcie , ale znam też takich wiernych , co to jak kazdy facet pobajerują ale na tym się konczy .Zresztą z tego wynika , że ja powinnam się puszczać na prawo i lewo z racji zawodu jaki wykonuję :) Tak więc to raczej zależy od człowieka a nie od zawodu.

Gość Monroeeee
Tak, wyksztalcenie wtedy bylo dla mnie priorytetem, ale nie dziwmy sie, mialam tylko 18 lat, wiec bylam niedojrzala. Ale np. wyglad mial dla nie znaczenie drugorzedne u faceta. Teraz mam znacznie wieksze wymagania:-)

a mi kiedys ( jak mialam okolo 16 lat) podobali sie blondyni, nawet faceci z dlugimi wlosami, itd. na szczescie gust sie zmienia wraz z wiekiem i doswiadczeniem :) ale racja- jesli poznaje teraz faceta tu w niemczech i jest w moim wieku i nie ma studiow to to jest kicha dla mnie jesli do tego ma kiepską prace, napewno nie bedziemy nadawac na tych samych falach... jesli mialabym byc starszego o te 10lat to tylko takiego ktory cos osiagnal bo nie moge wyobrazic sobie ze kierowca autobusu na dluzsza mete bedzie mnie w ogole podniecal ;) na razie nie czuje zeby skonczylo sie moje powodzenie u facetow wiec moge jeszcze troche "wybrzydzac"

Gość rtihjk
czesc dziewczny co tam slychac?:DD

ja dopiero zjadlam a musze ogarnac moj pokoj, ale od czasu do czasu bede dzis zagladac na moj temat

Gość rtihjk
jejku jak mi sie nic nie chce masakra jakas nawet isc jesc mi sie nie chce a jestem głodny:/

Gość Monroeeee
Przynajmniej sie wyspaliscie, ja na nogach jestem juz od 7.00. Niestety mimo wolnego dnia nekaja mnie pracownicy telefonami. W zasadzie to w weekendy tez dzwonia non stop:(

Gość Monroeeee
Ja tez sobie nie wyobrazam bycia z kierowca autobusu, bylby caly czas zly na mnie, ze lepiej zarabiam, na dluzsza mete takie zwiazki nie wypala. Facet ma byc przystojny, ma miec prace, ma byc dobry w lozku, lepiej ode mnie zarabiac, lubic sprzatac i kochac dzieci eheheh Ciekawe czy kiedys takiego poznam:)