Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina90210

Mam blokadę przed pierwszym razem.

Polecane posty

Gość Karolina90210

Witam. Nazywam się Karolina. Mam 19 lat i jestem dziewicą. Mój chłopak ma 22 lata i jesteśmy ze sobą już 26 miesięcy. Wiele razy próbowaliśmy się zbliżyć, ale wciąż nie mogę się przełamać. Ściskam go i odpycham samoczynnie. Boję się bólu. Próbowałam już różnych sztuczek. Żelów nawilżających, alkoholu. Nic! Wciąż się boję. Jestem bardzo przewrażliwiona na ból, a tak bardzo chciałabym zbliżenia. Wiem, że mój chłopak mnie nie zostawi z powodu tych problemów, ale chciałabym go uszczęśliwiać pod każdym względem. Poza tym sama pragnę się zbliżyć z Nim w ten sposób. Jedyną barierą jest ten ból. Przecież nie mogę być do końca życia dziewicą. I teraz moje pytanie... Czy któraś z Was spotkała się już z podobnym problemem? Jak przemóc strach? Co zrobić? Jakieś rady? Proszę. Pomóżcie.

Gość aaaagencik
napij sie mzoe to pomoze zlamac blokade

Gość aaaagencik
napij sie moze to zlamie w tobie blokade

Gość uhh
nie pocieszę Cie chyba w ogóle, ale opisze jak to było u mnie. Tez się bałam bólu... i bolało... ale jeśli wiesz,ze to ten facet, to trochę Ci to pomoże. Dużo zależy też od Niego. Nic na siłę. Ja wypiłam trochę przed tym- chyba pomogło.

nie chcę cię do niczego namawiac, zrobisz to jak już będziesz gotowa, ale powiem ci tak. Mnie pierwszy raz wgl nie bolał, nic a nic. Wiadomo, nie od pocztąku seks byl dla mnie tak dużą przyjemnoscią jak teraz, to przychodzi z czasem ;) Jeżeli go kochasz to myślę, że warto spróbowac zbliżyc się do siebie jeszcze bardziej, ale pamiętaj nic na siłe. I nie rób tego pod wpływem alkoholu, fajnie pamiętac swój pierwszy raz;) trzymam za ciebie kciuki :*

Gość ciekawski gosc
moja kumpela pod narkoza przeciela blone u gina i luz

Gość zegarynkaa
jeżeli chcesz to zróbić to zapomnij się na chwile, oddaj się uniesieniu :)

Gość zegarynkaa
jeżeli chcesz to zróbić to zapomnij się na chwile, oddaj się uniesieniu :)

Gość bolo jojo
ha ha ha kazdy ma uwierz stresa i lek przed pierwszym razem tak samo kobiety i faceci jedni wiekszy drugi mniejszy ja jestem facetem i panicznie sie balem seksu z kobieta ale poznalem dziewczyne i sie przelamalem po miesiacu poczatki zwlaszcza ten pierwszy raz byly smieszne teraz sie z tego smieje teraz jestem ogierem seksualnym ale u ciebie widze ze jest cos powazniejszego anizeli sam bol fizyczny musicie isc do seksuologa powaznie on ci pomoze a byc moze problem jest w twojej fizjologi nietypowa gruba mocna blona , tak czy siak bez specjalisty sie nie obedzie bo to bedzie sie poglebiac

Gość Intim
Brzmi troche brutalnie, ale taka jest prawda - penisa trzeba delikatnie wlozyc i raz stanowczo pchnac, i nie od razu wyciagac.

Gość Karolina90210
Tak, próbowaliśmy pieszczot. Tylko one nam zostały ;) Seks oralny, pieszczoty palcami. Wszystko idzie gładko, ale kiedy zbliżamy się do momentu kulminacyjnego zamykam się przed nim i klapa :/

Gość nie bój się tego
ja też miałam stresa przed bólem no i bolało ale przez to ze nie byłam przygotowana i bardziej bałam się bólu. moje rady; !. nie stresuj się @. nie myśl o bólu 3. musisz być wilgotna żeby jak wchodzi nie bolało. 4. pozycja na jeźdzca odpada, najlpeiej klasyczna z uniesionymi biodrami lekko do góry, podłóż pod pupę poduszkę;) 5. rozluźnij się, żeby nic was nie rozkojarzyło. np. ze ktoś wejdzie albo coś.

Gość bolo jojo
a bralas pod uwage ze mozesz miec nerwice seksualna lub rozne takie ustrojstwa , ale z koleji jak sie piescicie oralnie to na to nie wyglada by to byla kwestia psychiki probojcie ale jak po paru miesiacach klapa to przemysl lekarza

Gość kcokcokaokAAMAMAD
widocznie jesteś za młoda na seks, poczekaj jeszcze

Ja też się bałam pierwszego razu. Wszyscy mówili, że będzie nie wiadomo jak boleć. Okazało się, że to nie takie straszne jak to malują. Poczułam tylko lekkie ukłucie, bardzo się skupiałam nad odczuciami, myślę, że jakbym wrzuciła wtedy na luz to nie poczułabym bólu. A jego sprzęt nie należał do najmniejszych ;) W każdym razie-Jeśli się kochacie to pieprzcie się ile wlezie! :P

Gość manianowak
wejdz sobie na erotyzmoczamikobiet, tam było sporo artykułów na temat inicjacji, pierwszych kroków do seksu, może to ci jakoś pomoże i ułatwi. Pierwszy raz jest zawsze stresujący, ale potem jest juuż tylko lepiej.