Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoloAnn

Jeżeli facet nie namawia na sex, ale uwielbia pieszczoty

Polecane posty

Gość LoloAnn

Mam pytanie: co to oznacza, jeśli facet uwielbia Cię pieścić, przytulać i uprawiać z tobą petting ale nie namawia na sex. Znamy się dwa miesiące i on mówi, ze dla niego nie sex jest najważniejszy tylko emocjonalna bliskość. Twierdzi, że nie będzie mnie nawet próbował namawiać bo i tak wie, że nie będę chciała gdyż jest za wcześnie. On wie,ze jestem dziewicą. W trakcie intensywniejszych pieszczot on również niczego mi nie proponuje, nawet jak jesteśmy sami. Czy to oznacza ze faktycznie mu zalezy i nie chce się spieszyc, czy też jest wytrawnym graczem i ma taki sposob na kobiety? Co mnie zdziwilo to to ze podkresla iz jest niesmialy i od roku nie mial dziewczyny na stałe bo dziewczyny jakoś nie byly nim zainteresowane. Mial tylko 3 kobiety. Co sądzicie jest za mną czy nie?

Gość to znaczy ze jest impotentem
:(

Gość modra woda
a tobie co się tak spieszy??? ma chłopak rację, że czeka, nie doszukuj się drugiego dna, wolałabyś żeby chciał cię od razu przelecieć?

Gość LoloAnn
nie ale jest to takie inne niz to co mialam do tej pory, dlatego mnie to zastanawia. Chcialabym zeby mu zalezalo i wlasnie nie wiem czy tak jest. Impotentem nie jest, zawsze jest "gotowy" jak sie dotykamy ale to tylko tyle

Gość LoloAnn
malego nie ma widzialam lezymy nago a on nie namaia choc mu stoi :/

Gość test test test ++
myslę, że jest prawiczkiem, czeka aż sytuacja jakoś sie rozwinie

Gość ccichooooooooooooooooo
na bank prawik, żaden facet tak się nie oszczędza:) po prostu boi się i tyle, musisz go ośmielic, zblizyć się bardziej, tylko po co kłamie?

Gość LoloAnn
Nie pierwszy to jego raz i ja nie pierwsza jego dziewica. Twierdzil ze mial 2 dziewice a tak ogolem 3 kobiety. To dziwne ze sie "cyka"???

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com