Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinkitwinki

Pediucure - jak to wygląda? pomocy :(

Polecane posty

Gość pinkitwinki

Wybieram się na zabieg pedicure - czuje ze odbiłam sobie pięty, zrobiły sie twarde jak cholera :( i tak trochę sie wstydze isc :( czy ktoras moze mi napisac jak ten zabieg dokladnie wyglada?? naczytalam sie troche na google, no ale wiecie - nie ma to jak refleksja innych osob - a nie suchy tekst na stronce salonu :)

Gość modra woda
matko, przecież to nie pierwsza wizyta u ginekologa:( normalnie, moczy ci nogi w specjalnym urządzeniu, które samo zciera ci naskórek, potem ona poprawia tarką do stóp, nakłada pellingi i takie tam, obcina skórki, maluje paznokcie i tyle tak samo jak u rąk

Gość pinkitwinki
dla ciebie może i normalne - ja do tej pory miałam ładne stópki, i tak mis ie coś przez ta zimę "rozszalaly" :( i co to jest frezzarka? i czy po takim zabiegu stópki wyglądaja rzeczywiscie ladnie ?

Gość test test test ++
nie wiem ile masz lat ale kilkanaście to na pewno więc dopiero tej zimy stopy ci się zepsuły??? powiedz lepiej, że się zaniedbałaś:) to nie boli ani nie ma się czego wstydzić, pamiętaj tylko, że jesli malujesz paznokcie to dość długo będą schły, teraz zima i jak załozysz buty to zniszczysz paznokcie, w różnych salonach jest różnie, rózne sprzęty i różna technika, dobrze zrobiony wystarcza na jakieś 3/4 tygodnie

Gość pinkitwinki
akurat nie mam kilkunastu tylko 26:/ a stopy mi sie odbiły - na pietach zrobiła mis ie twarda podkówka, kurde :( źle dobrano buty czy jak :(