Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysoko wysoko do nieba do nieb

Czy ktoś jeszcze umiera z miłości?

Polecane posty

DO kochamCiekubus powiedz mu... ja nie żaluje ze powiedzialam...To ze On mnei nei kocha to inna sprawa...ale nie zaluje ze sprobowalam...To takie dziwne jest mnostwo wartosciowych mezczyzn na swiecie a chcemy tylko tego jedengo....

Gość Kill the King
ja chciałabym się cieszyć. ale nawet jak wszystko się dobrze uklada.. nie potrafię:( i zastanawiam się co robię źle, że mnie to spotyka

Gość koChamKubuś!
tak tyle ze chodze z Nim do jednej klasy. Jesteśmy w 3 liceum. boję się jak On zareaguje.

Rozumiem Cie doskonnale. Ja zanim mu wyznalam ( i zostalam odrzucona) czulam sie cudownie, karmilam sie ta miloscia i mialam nadzieje . Bylam jak nacpana. A teraz to tak boli kazde spojrzenie...to udawanie że jest ok że moge sie przyjaznic z nim...I jednocześnie nie jestem w stanie zerwać z nim kontaktu

Gość koChamKubuś!
Tak , ale boję się jego reakcji. Nie chodzi o to ,że mnie odtrąci - tylko w jaki sposób to zrobi ;(

Mlody chlopak roznie moze byc...ale warto zaryzykowac...bo moze znalesc sobie kogos a wtedy moze byc juz za pozno. Moj zachowal sie wzorcowo...ale co z tego :(