Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hawańczyk

piesek wypadł mi z rąk nie może sie załatwić

Polecane posty

Gość hawańczyk

wet. powiedzial ze to zapalenie gruczołu odbytowego, zrobił zaszczyk ale niestety pieskowi nie przeszło kupke robi juz normalnie ale sika po kropelce. Ten piesek to 9 tygodniowy hawańczyk!!! POMCY!!!! Piesek spadł mi z metra na bok na dywan strasznie piszczal .... mam nadzieje ze mu niec nie pekło

Gość hawańczyk
czy mial ktos taki przypadek?

Gość wanadeee
kuźwa, koleś. myślisz, że tu wszyscy ludzie są weterynarzami?? bierz psa i jeszcze raz do weta, jeśli cię diagnoza nie zadowala. co my mamy wywnioskować z takiego krótkiego opisu?

Gość safaasdfasfa
Co my Ci pomożemy skoro on spadł z wysokości??Szybko do weterynarza na prześwietlenie i niech on Ci doradzi :P

Jak psiak się zachowuje? Rusza się,chodzi,biega? Podotykaj go delikatnie po ciałku,jeśli zapiszczy w pewnym momencie to jest przynajmniej potłuczony. Jeśli nie masz możliwości jechać do weta (u nas jest nocny dyżur,może u was też) to daj mu pół tabletki Ibupromu albo innego leku przeciwbólowego. Jeśli chodzi o siusianie to jutro do weta.

Gość hawańczyk
no chodzi i biega normalnie .... tylko jak idzie na mate sie wysikac to stoji tak 5 min proboje i nic moze kropelka zaledwie

Gość hawańczyk
dziękuje za pomoc mam nadzieje tylko ze mu nic nie peło :( bo nie zniose tego

ucz go zalatwiać się poza domem od razu a nie na matę bo potem będzie trudniej - mata ma być dla psa alternatywą w ostateczności. Jak wet mu nie zrobil prześwietlenia po upadku tylko zadowolil go jakimś zastrzykiem (wiesz w ogóle co mu podal?) to szybciutko zmień weta na jakiegoś normalnego.

Gość sojka i tolerancja słucham
być może obił sobie nerki i nie pracują jak powinny