Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzialeniaaa

dwóch przyjaciół i tajemnica. co ja mam zrobic??????

Polecane posty

Gość madzialeniaaa

Zostałam postawiona w bardzo niezręcznej sytuacji. Mam przyjaciela, a raczej dwóch. Nie lubią się tylko tolerują. Jeden z nich ma dziewczynę, drugi nie. No i właśnie ostatnio mi powiedział mój kochany przyjaciel że przespał się z dziewczyną tego drugiego. Że to ona chciała, że on był pijany i tak jakoś wyszło. Ok... Wysłuchałam go i ... nie wiem co mam zrobic. Szkoda mi tego drugiego. Naprawdę. Ostatnio do mnie przyszedł i mi mowił ze nie układa mu się z Karoliną, że ona go chyba oszukuje... NIe chcę "sprzedawac" ale nie wiem co mam robic. Udawac ze o niczym nie wiem? Obaj są moimi prawdziwymi przyjaciółmi, każdy z nich mi się zwierza a ja? Czuję się jak jakiś konfident... nie wiem, po prostu nie wiem co mam zrobic :(

Gość vjdbhsyiebvf
powiedz do niej wyjasnij to - bo ja to zrobie

Gość madzialeniaaa
Zależy mi i na jednym i na drugim. NIe potrafię milczec ale też nie potrafię "sprzedac". Nie wiem, nie wiem co mam zrobic. Jak mam siedziec i rozmawiac z tym zdradzanym i słuchac jego żali więdząc jaka jest prawda? :/

Gość ref
ta laska to sucz..pomysl ze twoj przyjaciel zasluguje na lepsza..a ten drugi..no trudno..przynajmniej przylozyl reke by pierwszy otworzyl oczy.a ona i tak powtorzy zdrade

wyjeb jej :P pojdz do niej i powiedz ze ma to wyjasnic ale byłam w podobnej sytuacji ... ja powiedziałam na wprost zadane pytanie czy cos wiem

Gość madzialeniaaa
tak to jest sucz. Fakt, była pijana ale dla mnie nie tłumaczy to niczego. A tamten? On był wolny, nie krytykuje go, krytykuje ją. I w sumie myślę że niepotrzebnie mi to powiedział...

Gość On i tak predzej czy pozniej
sie dowie o wszystkim, chcesz pozwolic zeby Twoj przyjaciel byl oszukiwany ? Pomysl co sie stanie, kiedy on sie nagle dowie o tej zdradzie, moim zdaniem to powinnas byc przy nim i go wspierac zeby nie zrobil czegos glupiego, bo jesli naprawde ja kocha to moglby zrobic sobie cos zlego, a tamten 2 nie potrzebuje teraz wsparcia, on sie zabawil, a temu 1 to sie swiat na glowe zawali, a predzej czy pozniej i tak sie wsyzstkiego dowie...

Gość ref
a chwalil sie czy zalil ze to zrobil??

W kazdym razie jesli o sie dowie to nie pozwol na to zeby myslal, ze nagke zostal zupelnie sam, bo sie chlop zalamie.

Gość madzialeniaaa
chwali się... :/

Wiesz jak by kochala teg Twojego przyjaciela to by nie zdradzila

Widzisz mogl on to zrobic po prostu zeby zaszkodzic Twemu 2 przyjacielowi. Po prostu da zwyklego chamstwa. A ten 2 to typ wrazliwca, jak zniosl by taka nformacje, ze go zdradzial?

Gość ref
lepiej predzej niz po 2latach..wiem co to znaczy..tak przy okazjii .pozdrrodla mojej,,wierna zabko"...h.....Ci w usta.

Gość madzialeniaaa
Chwali się ale prosił mnie o dyskrecję. Zaden z nich to nie jest typ wrażliwca, owszem ten zdradzony przychodzi i mi się zali ze związek mu się sypie ale to raczej taki chłopak, który da sobie radę.

To dobrze, ale uwazaj na to czy po rozpadzie zwiazku sie nie zalamie,znalem jednego takiego co sie zalamal... dobra spadam. Nie zazdroszcze Ci.

Gość pic na wode
jesli przyjaciel wie ze sie przyjaznisz z tym drugim tez to mogl Ci specjalnie tak nagadac aby rozwalic zwiazek tego drugiego z tamta dziewczyna. Faceci czesto opowiadaja ze mieli jakies dziewczyny a ich nie mieli. Poczytaj wszystkie tematy o prawikach . Oni tez nigdy ikomu nie mowia ze sa prawikami czyli klamia ze jakas sie z nimi puscila. Tu moze tez tak byc.

Ano nie sa. Kazdy ma uczucia, kiedy od faceta odejdzie ktos kogo kocha to sie zalamuje, kiedy mama np. umrze to pieklo dla serca i umyslu.

Tylko wyjatkowe pizdy klamia, w taki sposob

Gość madzialeniaaa
Ja nie sądzę żeby on kłamał. On czuje satysfakcję, tak mi mówił, bo ma jakiś tam żal do tego drugiego. I się tym nie przejmuje. Ja się go pytałam czy chciałby z ta Karoliną miec coś poważnego, powiedział mi że dziewczyna która zdradza swojego faceta nie jest dla niego i że na stałe by jej nie chciał. Ale tak dla seksu, na kilka razy to owszem bo jest atrakcyjna.

Gość co to za przyjaciel
który stawia cie w tak głupiej sytuacji mówiąc ci coś takiego i oczekując ze będziesz milczeć ? a jak ta dziewczyna załużmy zaciązyła i będzie chciala wrobić w dziecko nie tego co jest ojcem to dalej bedziesz milczeć ?

Gość madzialeniaaa
Jeśli by zaciążyła to myślę że powiedziałabym bez wahania. Wiem że jesli to zrobie to strace przyjaciela, ale jeśli tego nie zrobię będę się czuła nie fair wobec tego drugiego. Muszę się zastanowic wobec kogo mam byc lojalna. Nie da się w obecnej sytuacji wobec dwóch...

Musisz sie zastanowic na ktorym Ci bardziej zalezy zebys obu nie stracila.

Gość Mam dla ciebie propozycję
Poradź się przyjaciela, co zrobić.

Zgadzam sie z REFEM

Gość pic na wode
a ja dalej mowie ze ten koles to wszystko wymyslil zeby rozwalic tamtemu zwiazek. Mozesz zrobic tak - zapytaj go o szczegoly. wszystkie szczegoly. kiedy to bylo , gdzie i jak . jakie ma cialo np blizna po wyrostku , pieprzyk na lewym poldupku i jak sie zachowuje w lozku. Zapisz to wszystko. Potem zapytaj feceta tej dziewczyny czy ona ma te blizny i pieprzyki albo zapytaj ja. A jego zapytaj jak sie zachowuje w lozku. Ludzie zachowuja sie w sporym stopniu tak samo. A potem odczekaj sporo i zapytaj tego pierwszego jeszcze raz o te wszystkie szczegoly. jak mu sie zacznie platac w zeznaniach to znaczy ze lga.Moze on i byl z ta dziewczyna na jakiejs randce ale to raczej wszystko. Reszte dorobil a ty jestes teraz jego marionetka. Uchowaj mnie losie od porzyjaciol bo z wrogami to sobie poradze.