Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepomagamijuż

Nie pomagam w zadnych akcjach charytatywnych

Polecane posty

Gość Niepomagamijuż

A wiecie dlaczego? Bo w tym głupim kraju wszystko drożeje, a nasze pensje albo stoją w miejscu, albo są obniżane (jakaś nowa "moda"). Człowiek haruje i ledwo mu starcza na przezycie. A tu ciągle ktoś jeszcze wyciąga łapę - czy na ulicy czy w telewizji czy w internecie. Daj, bo ja mam chore dziecko, albo dom mi się spalił, albo powódź zabrała dorobek życia. A niby czemu ja mam jeszcze od ust sobie odejmować? Niech dają ci, co sobie wygodnie żyją kosztem pracy narodu. Politycy, kler, właściciele firm. Ja nie zamierzam i już!

Gość heyhwrhw
nie musisz dawac ale jak tobie dziecko zachoruje gdzie trzeba bedzie płacic 30 tys miesieczie na leczenie to tez nie wyciagaj lapy;)

Gość heyhwrhw
wine ponosi rzad za to ze wszystko jest drogie;/ ja tez ju odmawiam sobie wielu rzeczy ale sms-ska na chore dziecko wysle bo to wielkie nieszczecie miec chore dziecko

Gość Niepomagamijuż
no pewnie, i tym sankcjonujesz tę chorą sytuację:( O moje dzieci się nie martw, bo jeszcze mam za co je leczyć :P Ja się nie przejmuję co by było "gdyby" :P

Gość heyhwrhw
ale jakby twoje dziecko zachorowalo nagle na chorobe ktorej leczenie wyniosłoby 30 tys miesiecznie(przypadek z tv były pieniazki zbierane na tą dziewczynke) to troche ciezko uciułac 30 k miesiecznie co nie? mi osobiscie byloby a jak jestes taką milionerka to nie wiem po co ubolewasz nad podwyzkami powinny byc niezauwazalne dla ciebie

a powinnaś sie przejmować , bo jeden" grosik", potrafi uratować zycie, ale co ciebie to obchodzi TY rano wstajesz i narzekasz że inni maja lepiej, jestes zdrowa masz rozum i 2 ręce to cos z tym zrób a nie jęczysz, a jak nie chcesz nikomu pomagać to nie musisz obwieszczać to całemu światu bo nie nasz sie czym chwalić

Gość heyhwrhw
ale nakretki od napojow zbieraj;) bo sa akcje z nakretkami ktore sa potem sprzedawane i za pieniadze kupuje sie wozek dla jakiegos dziecka;) ja zbieram ciebie tez to nic nie kosztuje

Gość heyhwrhw
w sumie moze dobrze ze napisałas tego posta;) własnie mi sie przypomnialo ze juz dawno nie wysłałam zadnego sms-ka dzieki;)

Gość mkophgfs
ja tez nie pomagam. A najbardziej denerwuje mnie WOSP. Bo oni zbieraja tylko na dzieci. A człowiek dorosły może sobie zdychać? Ja mam chorych rodziców i ich leczenie też kosztuje. A gdyby WOSP jednego roku zebrał na to, następnego na tamto, potem na coś innego to OK. Ale jak co roku tylko na dzieci to nie bede pomagac. Dziecmi zajmyja się tez inne organizycje nie tylko WOSP. A o pomocy chorym ludziom doroslym nie slychac

Gość heyhwrhw
-prosil cie ktos zebys dawala? :o

Gość mkophgfs
tak prosili mnie abym dawala. na ulicy zaczepiali abym wsparla finansowo chore dzieci. oszywiscie odmawiam. zawsze!!!

Gość mkophgfs
moich chorych rodzicow finansowo nikt nie wspiera. sami musimy sobie radzic

Gość heyhwrhw
ja tez jestem ciezko chora i mnie tez nikt nie wspiera! ale jednak jak wysle sms-a raz na jakis czas to nie zbiednieje :o

Gość mkophgfs
ja sms nie wysylam. nie prawda jest ze to wszystko idzie na dzieci. moj kolega pracowal w tv i opowiadal jak to jest z tymi sms. najpierw trzeba wyslac norme, czyli 1000 sms z danego wojewodztwa musi przyjsc. i jak myslisz ile z tych 1000 idzie na dzieci? zero!!!!! a wiesz dlaczego? bo to dopiero poczatek. to co przjdzie powyzej normy idzie dopiero na dzieci. a ten "normowy" tysiac idzie na oplacenie tv, prducentów tej reklamy i innych pracowników,którzy brali udzial w przygotowaniu tej akcji

Gość almete
autorko, ci co daja najczesciej nie obwieszczaja tego po murach czy forach , daja i juz. Jak nie dajesz to tez twoja sprawa po co robic z tego temat ? Myslisz, ze to kogos interesuje ? Opowiedz juz lepiej o pogodzie, znaczkach, biedronkach.....

Pomagam ale zwierzatkom i zawsze ostatni grosz na to przeznacze Czesc Oblubienica :) u mnie tez masakrycznie zimno brrr na szczescie nigdzie nie musze dzis wychodzic

Gość a czy wiecie że SMS
to tylko częściowa pomoc, bo częśc idzie dla operatora sieci :P Wkurwiają mnie akcje pomocy dla debili, którzy sami sobie winni, jak ta dziweczyna bez rąk co wchodziła na słup elektryczny :P