Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myske

pogrzeb....a on nie chce zebym poszla

Polecane posty

dla mnie tez to jest dziwne, wedlug mnie powinien chciec abys poszla z nim... przeciez wiadomo łzy sa ludzkie, a w takich chwilach wazna jest obecnosc bliskiej osoby

Gość fiollettttt
jak mojemu chlopakowi zmarl ktos bliski a rodzina jego tylko weidziala, ze sie spotykamy to nawet go nie pytalam tylko nie poszlam z nim-on byl z rodzina a ja bylam tylko na wyprowadzeniu, z tylu, pozegnalam sie a on nie musial o tym wiedziec.

Gość ja jestem kobieta ale
z moim partnerem jestem juz od 6 lat. Mimo to czasami zdarzalo sie (juz nie bede pisac w jakich sytuacjach), ze potrzebowalam cierpiec w samotnosci. czasami tak bywa. Musisz mu przyznac prawo do cierpienia w taki sposob, w jaki on sam sobie zyczy. Akurat teraz kwestie tego czy Cie traktuje powaznie czy nie powinny byc odstawione na bok. Kto w takiej chwili mysli o milosci...

Gość ja jestem kobieta ale
dla niektorych wazna jest obecnosc osoby bliskich. A dla innych ta obecnosc drazni. Zrozumcie to :O

Gość myske
jestesmy razem 5 miesiecy, nie było jeszcze okazji poznać siostry i braci jego mamy.... w sumie to nigdy na oczy ich nie widziałam.... uszanuje jego decyzje ze mam tam nie przyhcodzic...

Gość asicapo
A rodziców poznałaś chociaż?

Gość myske
tak wyjasnil, powiedział ze bedzie zajety rodziną i nie bedzie mogl ze tak powiem się mną " zająć" czyli porozmawiac, postac chwile , zawiesc do domu z cmentarza. ja odpwiedziałam ze sobie stane z tylu kosciola i sie bede modlic a on stanowczo prosił zebym tego nie robiła...

przez 5 miesiecy nikogo nie poznalas? ja bym sie raczej nad tym zastanowila.... ja tez mialam taka sytuacje kiedys, okazalo sie ze facet ma druga dziewczyne, a ja jestem ta zapasowa, oczywiscie kazdy przypadek jest inny i nie wolno generalizowac.

Gość asicapo
Według mnie on nie traktuje Cię do końca poważnie.

Gość myske
znałam tylko jego mame, jak do niego przychodziałam to czesto z nia rozmowiałam. ojca nie ma, ponieważ rodzice sie rozwiedli 15 lat temu i wiecej go na oczy nie widział....

Gość myske
zielona mucho... ja zajmuje mu cały jego wolny czas miedzy praca wiec 2 laska nie wchodzi w gre... niby kiedy miałam poznac jego ciotki i wujkow? nie było okazji do takiego spotkania. raz przyszłam to jego siostra cioteczna przyszła z corka, poznałysmy sie i to wszystko....

dla mnie jego tlumaczenie nie jest do konca jasne. Rozumiem jesliby ci powiedzial ze to beda dla niego trudne chwile i chce byc z najblizsza rodzina. Ale dlaczego ci mowi ze nie bedzie mogl sie toba zajac? przeciez wiadomo ze nie bedziesz oczekiwala aby z toba rozmawial, a to ze bys stala gdzies z tylu nikomu by nie wadzilo, zwlaszcza ze znalas jego mame.

Gość chora sprawaaa
stawiam ze jestes ta druga,albo choojek jeszcze lepsze"ananaski" ukrywa,cos kreci ten twoj chloptas

Gość myske
no i alarm w kolorze czerwonym zapalil mi sie w glowie... wszystko ok było miedzy nami do tej pory....

Gość normalne jest ze maz czy zona
na pogrzebie prowadzi wspolmalzonka pod reke i wspiera. W takich momentach wlasnie najblizsi sa potrzebni. Mysle,ze cie za taka nie traktuje ( moze jeszcze) , bo w takim momencie sie nie mysli o konwenasach tylko wlasnie z kims bliskim chce byc. Odpusc jednak ten pogrzeb, skoro on tak chce i nie dyskutuj. Po jakims czasie zoroentujesz sie, o co chodzi. W tej chwili mysle,ze aytentycznie ciebie tam nie chce, wiec nic na siłe. Wiem ,ze na pogrzeb moze przyjsc kazdy, ale skoro on wyraznie mowi,ze nie jestes tam mile widziana - nie idz.

Gość dziwne jest to ze nie
CHCE ZEBYS NAWET Z TYLU STALA TYM BARDZIEJ ZE ZNALAS JEGO MATKE COS TUTAJ NIE GRA KOBIETO

Gość myske
no przykra sprawwa naprawde, dla mnie również ponieważ chce go wspierać , a on mnie odrzuca zwcyzajnie...

Gość myske
wiem ze strasznie cierpi, zmarla we snie, takze sama smierc jest dla niego totalnym szokiem....

Gość asicapo
A moze on poważnie ma kogoś innego i ta pierwsza tam będzie? Nigdy nie mów "nigdy".

Gość myske
moze.........;((((((( zalamana jestem

Gość myske
jak dzwonił do mnie to płakałam.... a on mnie pocieszał i mówił zebym przestała plakac...

przestan sie nakrecac,i zalamywac,nie doszukuj sie od razu drugiego dna. Spotkasz sie z facetem po pogrzebie,i moze jakos uda wam sie porozmawiac.