Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rthbegftn

mąż mi strzela fochy bo nie chce mi sie jechać do znajomego na sylestrową imprez

Polecane posty

Gość rthbegftn

:o cholera jasna:o mamy siedmiomiesięczne dziecko, musielibyśmy zabrać fuul tobołów, łóżeczko, materac, leżak... a ja ani bym sie nie pobawiła, ani nie napiła, ani z rana nie wyspała, bo młody zazwyczaj budzi się koło 7. wolę zostać z nim w domu, posiedzieć przed tv, pójść spać o normalnej porze i rano normalnie wstac, ona jak chce to moze sobie jechać sam:o ale on mi focha strzela ze on nie jest kawalerem zeby samemu jechać. ale jak mu wspominam o wstawaniu do dziecka to zmienia temat...:o pojechałybyście czy nie??

Gość raczej nieeeeee
za duzo zachodu poza tym banda pijanych ludzi i niemowlak... :O

Gość rthbegftn
no własnie, a on sie przejmuje tym ze ten znajomy moze to odebrac tak ze go unikam:o

Gość raczej nieeeeee
zapytaj sie znajomeo, czy wstanie do waszego dziecka w Nowy Rok. Albo czy bedzie z nim siedzial jak nie bedzie chcialo spac w nowym miejscu i w halasie

Gość rthbegftn
akurat ze spaniem nie ma problemu, śpi w każdym miejscu, i przy każdym dźwięku;)

Gość atakatam
ja mam półtoraroczne dziecko i do tego jestem w ciąży i też mi się nie chce jechać na żadnego sylwestra do rodziny mojego M, ale jadę. Już jestem załamana, bo wiem, że wszyscy się napiją, a ja nie dość, że nie piję to jeszcze będę musiała rano wstać, bo moje dziecko nie śpi do południa. A jeszcze się obawiam, że zostanę kierowcą i będę odwozić pijanych gości. Jestem załamana.

Gość raczej nieeeeee
asertywnosc - trudna sztuka ale warto sie jej nauczyc. Jak nie masz ochoty obwozic pijanych gosci a po kilku godzinach wstawac do dziecka to powiedz NIE

Gość rthbegftn
na twoim miejscu nie zgodziłabym się na odwozenie!! jest ślisko, niebezpiecznie!! dlaczego ty masz ise narazać dla pijanych gości, w dodatku nie twoich gości??:o mi tam az tak bardzo nie przeszkadza że nie będe piła, bo od pierwszego mieisąca ciaży nie piję i jakos mi tego ni ebrakuje;)

Gość a dlaczego przez
chwile nie pomyslicie o obie i o tym czego wy chcecie?

Gość atakatam
wiem o tym :) Może ich nawet nie będę rozwozić, może jak będę zmęczona to pójdę wcześniej spać (ile można siedzieć na trzeźwo z bandą pijanych gości), ale i tak jest to dla mnie sytuacja mało komfortowa

Kompletnie Ciebie nie potrafie zrozumiec autorko :O Ja na Twoim mijescu powiedzialabym nie jade(!) i koniec kropka. Tak samo tak kobieta w ciazy z 1.5 rocznym dzieckiem... :O jak dla mnie to obled.

Gość atakatam
a dlaczego przez _ dlatego, że nie jestem sama na świecie, dlatego że żyję w związku i konieczne jest zawieranie kompromisów. Nie jestem typem matki Teresy ani męczennicy, ale jeden dzień w roku mogę przeznaczyć na to, żeby mój mąż był zadowolony. On też o mnie dba i wiele jest w stanie dla mnie zrobić. Gdybym się uparła i powiedziała, że źle się czuje to byśmy na tego Sylwestra na pewno nie pojechali (ale akurat w tej ciąży czuję się na szczęście dobrze). Ale jadę dla niego, bo go po prostu kocham :)