Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robert52 Warszawa

Zirytowany! Właśnie odkryłem że moja córka się z kimś spotyka!

Polecane posty

Gość Robert52 Warszawa

Jestem w szoku, 27letnia córka wyznała mi że ma faceta. Ja nigdy tego nie będę akceptował, ze swoim pierwszym facetem rozstała się w dużym stopniu dzięki mnie ale i tak pamiątka po tamtym została(jej synek). Nie pozwolę na to by drugi raz dotego doszło, jak się pozbyc tego mężczyzny z jej życia?

Gość Robert52 Warszawa
Ja na ten związek swojego błogosławieństwa nie dam. Mój syn jest już szczęśliwy, ma żone, trójke dzieci ale moja córka napewno nie pójdzie w jego ślady. Jej miejsce jest przy mnie a nie przy jakimś obcym mężczyźnie.

Gość żałośnie prymitywne
provo:),... dupku!

Gość Robert52 Warszawa
To nie prowokacja, nie zniose tego że moja córka co noc leży u boku jakiegoś samca. Nie, nie, nie!!!! Nie ma o tym mowy, nie dam sobie z tym rady, jej miejsce jest przy mnie. Przecież ona zrujnuje sobie życie, wyjdzie za faceta który najprawdopodobniej otoczy ją dziecmi a dla mnie już nie będzie miała czasu.

Gość fggfgfg
postaraj sie bardziej nastepnym razem 1/10

Gość Robuś28
w dodatku widać, że to pisze kobieta

Gość Robert52 Warszawa
Mylisz się! Jestem mężczyzną, jedynym mężczyzną przy którym moja córka powinna spędzic życie. Ja będę potrzebował opieki na starośc i ona jest mi winna to zapewnic, a nie zakładac rodzinę.

Nie prowokacja????? :D:D:D Jeśli nie toś gościu niezły pojeb :D:D:D:D:D I żebyś pierdół nie gadał,to zaznaczam,że też mam córkę.:classic_cool:

Gość Robert52 Warszawa
Ja wobec córki miałem inne plany i mam do tej pory. To ona powinna się mną zaopiekowac na starośc! A ja zniosłem jej wszystkie numery, najpierw chciała się związac z byle kim i zaszła z nim w ciąże jedyne co osiągnąłem to to że rozstała się z kimś takim a teraz postanowiła się z kimś na nowo związac. Dla mnie to jest kompletny dramat, mam duże mieszkanie, liczyłem na to że ona będzie ze mną tam mieszkac a nie wyprowadzac się teraz do obcego mężczyzny.

Gość Robert52 Warszawa
jem kupę

Gość Ojciec!
Nie zapominaj, że to jest JEJ zycie, a nie Twoje, stary ramolu.:) Każdy musi popełnić swoje błędy w wystarczającej ilości. Jeżeli Twoja córka popełnia ich zbyt wiele, to jest to wyłącznie Twoja wina, bo źle ja przygotowałeś do życia. I im wcześniej Cię opuści, tym większą ma szansę na rozpoczęcie normalnego, i swojego życia. A w ogóle to na pewno to jest prowokacja. Przyznam jednak, że dość strannie przygotowana, bo każde zdanie w Twoim pierwszym poście przeczy zasadom normalnego myslenia, normalnego rodzica, oczywiście, i to miało być przyczynkiem do dyskusji, której oczekiwałeś.:) O tym, że jest to provo, może świadczyć zbyt częste wskazywanie przez Ciebie motywu Twojego postepowania. Mianowicie zbyt często podkreślasz, że cóeka powinna opiekowac sie Tobą. Takie nadmierne wskazywanie jednego motywu w prowokacjach jest najczęstszym błędem prowokatorów, i świadczy nienajlepiej o ich intelekcie.:)

Gość Ojciec!
.... no i na pewno jesteś kobietą! Najciekawszą rzeczą byłoby dowiedzieć się co Toba kieruje, jaki masz w tym cel!?

Gość ojaojaoja
Trzeba kogoś zawiadomić . Dzwońcie do TVN u !!!