Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olapaolaolala

uczycie się...?

Polecane posty

Gość olapaolaolala

kto z Was uczy się już na sesje?????muszę się pocieszyć, że nie jestem sama... :D:D

Gość fsdfds
nie , ja pije piwo

Gość rtyuiop
Na sesje? Sesje ja mam na poczatku lutego i za miesiac zamierzam zajrzec do notatek. Zreszta 3 egzaminy juz mam za soba.

Gość pluto---18
ja zamiast do matury zakouwać to na kafe siedzę, jestem chora i tez bym się chętnie napiła piwa(ale na gorąco!!!)

Gość olapaolaolala
u mnie tez sesje na początku lutego, ale zaraz po przerwie świątecznej musze zaliczyć ćwiczenia, no i zaczynają się pierwsze zerówki - także jakby sesja... :/ piwko wieczorem :):) w nagrodę :)

Gość rtyuiop
Ja mam swoj system nauki- ucze sie dzien przed, a w zasadzie czytam tylko notatki ktore mam na biezaco robione no i zaliczam

Gość ona z pg
A jakże ucze się ;/ ;/ ;/ Trzeba było iść na pedagogikę, socjologie czy inne gówno, miałabym 5 lat wakacji zamiast CIAGŁYCH zaliczeń a w sesji armagedon!

No na sesję jeszcze nie, mam teraz mega dużo kolosów, laborki muszę nadgonić także tego :P

Gość olapaolaolala
ona z pg a co studiujesz??? ja niby nic ciężkiego, bo finanse i rachunkowość, ale wole zacząć wcześniej, powoli, na spokojnie :) u mnie przeczytanie notatek dzień wcześniej, czy też ściąganie nie przejdzie :/