Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hejejjejejeje

Gdyby nie seks , kobiety nie miałyby po co istnieć

Polecane posty

Gość hejejjejejeje
nie wiem , badań nie czytałem , ale na codzien widzę ,ze jednak lepiej radza sobie faceci. kobieta jesli nie ma faceta zaraz usycha , albo jej odbija facet zawsze sobie poradzi - szybciej dojdzie własna ręka i uczucie mu do tego nie potrzebne

W sumie to ja bym nawet nie chciała Twojego nasienia poprzez in vitro, bo jesteś słabym osobnikiem, słabym ogniwem. Jak już powiedziałam, musisz być bardzo nieszczęśliwy, współczuję Ci, polecam wizytę u psychologa, bo musisz mieć jakiś straszliwy uraz i starasz się w powyższy sposób leczyć swoje kompleksy. Życzę ci więcej szczęścia i powodzenia :)

Gość hejejjejejeje
jak zwykle beznadziejny argument :D na kafe to norma : napisze ktos cos nie tak nt kobiet to sypią sie komentarze '' prawiczek , rzucila go , jest nienormalny , i tak dalej'' nie mam zadnego problemu , nie jestem prwiczkiem , zadna mnie nie rzucila ,a pisac moge sobie tutaj co tylko chce:)

Gość hejejjejejeje
ja jestem w ''wolnym zwiazku'' jakby co

No to wszystko jasne! Masz kobietę tylko do seksu, ale wyobraź sobie, że kobiety rzadko godzą się na wolne związki i nie dają dupy ot tak. Nie wszystkie są takie jak Twoja

acha, no to wszystko tłumaczy. Masz pustą doopodajke i faktycznie możesz mieć jakieś takie zdanie o kobietach. PS. jesli chodzi o technikę, to kiepsko trafiłeś - jestem inżynierem i już niejednego samca zagięłam w tej dziedzinie :classic_cool:

Gość hejejjejejeje
pusta doopdajka ?:D a co powiesz o sporej rzeszu pustaków na tym forum ? Ktore dnia wytrzymac nie mogą , bo ktos je rzucil :D zer ow glowie , tylko pęd do milosci ,przypominaja mi sie czasu podstawówki :D

Kobiety chociaż myślą i cokolwiek czują, analizują... mają problemy, ale to świadczy o tym, że potrafią się do nich przyznać, szukać wsparcia... A facet to dopiero pustak nie potrafi nawet wyrazić emocji. Kobiecie smutno- to płacze, a facet dusi w sobie wszystko i udaje twardziela. Taka jest prawda.

Ale to prawda że dużo facetów nie ma uczuć wyższych.Ja też się do nich zaliczam.Właśnie dlatego kieruje się rozumem a nie uczuciami czy pragnieniami.Dlatego nigdy nie chcę się zakochać bo to głupota ludzka,tak samo jak związki.Jedynie to na seksualność nie mam wływu i muszę się rozładować i ciekawi mnie sex.A miłość to bzdura,wymyślone przez filmowców i nastolatków.Więc ja kieruje się zawsze nauką,bądż to filozofią i logiką,czasem też fizyką i chemią.Gdyby nauka była od początku świata na tym poziomie co jest teraz,to nie było by miłości ani wiary w boga i tym podobne rzeczy.Miłość to oszukiwanie słwojego organizmu tak samo jak alkohol czy narkotyków w organizmie człowieka jest oszustwem mózgu że wtedy jesteśmy szczęśliwi.Ale przecież kiedy się napijemy to jest tak samo jak jesteśmy trzeźwi,nic się nie zmienia,mimo że odczuwamy radość i szczęście.Tylko że na drugi dzień jest wręcz odwrotnie,kats powoduje nasze pogorszenie nastroju mimo że jest taki sam stan jak kiedy byliśmy trzeźwi i pijani.Więc z miłością jest to samo,najpierw jest pięknie i wspaniale,pierwszy dotyk,pocałunek,pierwszy sex,potem małżenstwo i dziecko.Wielka radość i szczęście a potem człowiek cale życie czuje się jak na kacu.

Gość Bagn0
Dlatego właśnie powtarzam to trzydzieści razy dziennie żeby samemu w to uwierzyć.

Gość droiddde
i powiedział to prawiczek :D prawidziwy ruchacze nie mysla o milosci i pisaniu o tym na forum ,tylko biorą penisa do reki i szukają chetnej :D Ty bys chcial tak robic ,ale brak ci wielu cech

Gość Bagn0
Ale ja miałem konto na sympatii i 5 dziewczyn do mnie napisało i 20 przysłało oczka więc jestem przystojny ale nie chciałem się z nimi spotykać bo przecież i tak by nic z tego nie było i nie rozłożyłyby nóg więc się nie spotykałem ale jestem mastah bo do mnie piszą a do was nie.

Gość Lallaalala
mezczyna bez kobiety nie jest nic wart

I do not fear death-Właśnie tego się boję że mi odbije i zacznę kierować się jakimiś innymi uczuciami niż rozumem i mądrością.A ten seks mnie cholernie ciekawi i chyba będę go musiał spróbować.Mam nadzieje że mi nie odbije po nim.I mam nadzieję że jest przereklamowany,nudny i mniej przyjemny niż masturbacja.Myślę że sex był by dla mnie rozwianiem wszelkich moich wątpliwości które jak na razie jeszcze są we mnie.