Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażona tym faktem :(

Ex narzeczony domaga się zwrotu pieniędzy za wszystkie randki!!! szok :(

Polecane posty

ja go rzuciłam bo bylam z nim nieszczęsliwa... mniejsza o to. Powiedział że skoro tak , to on żąda zwrotu kasy którą zainwestował w związek czyli to było tak na początku kawiarnie co drugi dzien to z 20 zł x 16 x 2 (bo to bylu dwa meiesiace) oraz inne atrakcje... w sumie wyszło ponad tysiac złotych!!!!! nie przypuszczałam że tyle kasy na mnie wydał.... :( co robć?

Gość ale czad...
wyśmiej go!!! i nie oddawaj.

Gość dramattttttt
a Ty co wielka królewna?? nie łaska była za siebie płacic?:O:O:O:O

Gość dramattttttt
sama jestem kobietą, ale jak tak czytam to widzę, że ciagle gdzies cie zabierał i to ze kazal zwrócic kase jest chujowe to nie znaczy, ze cale zycie ma facet fundowac... wielka księżniczka:O

Gość monica belluci ach ach
napisz mu CO BYŁO A NIE JEST NIE PISZE SIE W REJESTR NARA BADZIEWIAKU

Gość niechcemisielogowac
powiedz ze za dawanie dupy liczysz mu 100zł:p i wystaw my fakture:P za loda 150zł:p a jak bedzie cie nachodzil to jak kolezanka policja ird:p

Gość ng;j
niech Ci przedstawi wszystkie paragony bo nie chcesz przepłacić:P

do dramattttttt: bez przesady, jeśli sam ją zapraszał i nie chciał, żeby się dokładała, to niech teraz nie robi z siebie debila. Zero godności ma ten typ.

U mnie to była taka sytuacja, ze raz on stawiał, raz ja. Prezentów jakiś drogich nie dostawałam. Ale mielismy do siebie jakies 50 km, więc szanowny kutas policzył sobie paliwo.

Nie masz większych problemów autorko???:) w ogóle się tym nie przejmuj, to jakiś fagas bez honoru, chciał to płacił, nikt Go nie zmuszał. Tyle. Ehh... faceci w tych czasach.... za grosz rozumu:) oczywiście nie wszyscy. Pozdrawiam:)

Gość trafił frajer
na naciągaczke i taki finał

Gość ....ggg....
ty mu wystaw rachunek za straty moralne i stracony czas z nim na 3tys co najmniej!

Gość tez tak miałam tylko
ze mój EX dał mi tel na urodziny, na abonament, sobie wziął karte a mi dał tel,,,, i kurwa wyobrazcie sobie ze przyjechał w dzień wigilii z policja i mamuska i musiałam oddac tel bo był na niego, i miał papiery, ale wstydu sie najadłam... masakra

Gość sztywność antymózgowa
ale co, fajnie było poszaleć i pobalować za cudze prawda ? a teraz jak fama pójdzie, że jesteś naciągaczką to żaden facet nawet kijem Ciebie nie dotknie a najlepiej to się przeprowadź do innego miasta

Gość tez tak miałam tylko
kurwa sama nie wiem, do tego mnie nekał i od razu złozyłam zeznaia na niego, i od 3 lat nie mamy kontaktu

Bez przesady, uciekać prze takim typem, ja to bym na niego nasłała kogoś, żeby mu "wytłumaczyć" że to nie jest dobry pomysł tak się zachowywać wobec byłej dziewczyny

tylko , że ja na początku chciałam płacić za siebie, jak mnie 3 razy zaprosił to chciałam mu jakoss sie odwdzięczy i postawić np. bilet do teatru, poszlismy do teatru to znowu on kupił bilet...i tak w kolko...też bym wolałą wtedy za siebie płacić teraz nie mam takiej kasy

a i jak mu po 3 tyg. powiedziałam ,że głupio mi że ciągle on stawia to on do mnie ":ale czuje że bedziemy na zawsze razem, zalezy mi na tobie, może w przyszlosci bedziesz moją żoną, jakby żył ze świadomościa że płaciłaś za siebie ? to ja jetsem facetem i ja muszę i chcę płacić"

Gość po 2 miesiacach i juz narzeczo
ny? wow :P

Gość sztywność antymózgowa
komu dawałaś szansę, sobie czy jemu ? jak się nie podobał to powinnaś od razu powiedzieć - wypad facet , nic z tego nie będzie ale nudziłaś się wieczorami, więc z nudów pozwalałaś się zapraszać a facet płacił , gdy już się znudziłaś zabawką kolejną to w końcu powiedziałaś - precz , czy wiesz kto to jest kuurva ?

A teraz zmienił zdanie, bo się rozstaliście??? Wiecie, że ja pierwszy raz w życiu o czymś takim słyszę, nie miałam pojęcia, że są tacy ludzie na świecie

Gość aha i achhhhh
14:08 i 14:09 POPIERAM, ZRÓB TAK.

Gość ddddddddddddd
no i co że ma paragonu co jej udownodni weź olej idiote powiedz żeby się ciągnął chciał stawiać to stawiał nie chciał żebyś się dokładała to czego teraz oczekuje niech spierdala