Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porażona tym faktem :(

Ex narzeczony domaga się zwrotu pieniędzy za wszystkie randki!!! szok :(

Polecane posty

Gość sztywność antymózgowa
jeszcze raz do autorki , lepiej nie wracaj późnym wieczorem sama do domu !

ale się ubawiłam , co za czasy i skąd wy wyciagacie takich prymitywów, jak będzie cie nachodził to powiedz ze złożysz doniesienie na policje że cie nachodzi i napastuje ze obawiasz sie o swoje bezpieczeństwo itd.

Gość Myrrevin
0/10 :classic_cool:

kurva bo co ? bo chodziłam z nim na randki? miałam zrezygnować??? on był dżentelmen. po 2 miesiącach po prostu skończyły się randki jako takie, on wrócił na studia od pazdziernika (bo poznaliśmy sie pod koniec lipca u.r) no i pozniej rzadziej spotykalismy czesciej np u niego u mnie...taniej to wyszlo bo tylko pizze zamowilismy albo cos sie zrobiło z torebki zupe... w kazdym razie on mi sie podobał ja jemu też. było super. ale sie popsuło (od lipca 2009 poznalismy sie a teraz mamy grudzien 2010, to prawie półtora roku) on stał sie zaborczy zazdrosny , ja nie moglam wyjsc nigdzie nawet z koleżanką był zazdrosny o moje studia, kolegów o wszystko ja w koncu też ppowedziałam że skoro tak to jemu też zabraniam wyskokw z kumplami , ciągle klotnie : ( naprawde go nadal kocham ale to był toksyczny związek , po rozstaniu okazuje sie ze on nie jest dżentelmenem

Gość Klenex
trzeba bylo miec troche taktu i jednak od czau do czasu zaplacic za siebie coraz wiecej dziewczyn nie ma zadnego wyczucia jak chodzi o sprawy randkowe itp.

to w końcu ile sie spotykaliscie , to bez znaczenia i tak jest dupkiem, ale wydaje mi sie że pisałaś że zapraszał cie 2 miesiące

chciałam za siebie płacić!!on mi nie pozwalał!!! comiałam powiedzieć? sorry nie spotkmay sie bo ciągle za mnie płacisz?

***porażona, ... poradzisz sobie , przeciez ty go znasz najlepiej po tak długim czasie, to pewnie sie przyzwyczaiłas , dziwie sie że nie zauważyłaś przez tan czas że to taki prymityw i wylicza każdą złotówkę

Gość Chlopak_Randkujacy
Klenex - caly konwenans polega na tym, ze facet placi. Co prawda jest to powoli znoszone. Sek w tym, ze jesli facet zaproponuje by zaplacic, nie wypada odmowic (bo niby po co? Przeciez nikt mnie nie naciaga). Jesli facet sam sie pcha do placenia to po co mu przeszkadzac?

Gość szerszenie
musi być załamany że już nie jest z kimś komu płacił za bycie nieszczęśliwą

nie płacił mi :( on po prostu był szczęsliwy ze mną a ja z nim . proponowałam mu , żebysmy zamiast do kawiarni poszli np. na spacer a on że nie bo tylko skąpiec może sie umówić z dziewczyna na randke na spacer. ja sie dla niego starałam, skoro nie mogłam płacić za siebie , to kupowałam ładne ciuchy, bieliznę, kosmetyki bym wygladała pięknie , by czuł sie przy mnie wyjątkowy....było dobrze przez około pol roku...pozniej klotnia...pogodzilismy sie i znowu było dobrze i mi sie wtedy oświadczył.... to byla piekna milosc... zwróciłabym mu tą kasę tylko nei mam naraz tyle gotówk i

Gość Chlopak_Randkujacy
Ja mialem kiedys problem z ex dziewczyna - lazila za mna, nachodzila, chciala powrotu - mimo, ze wczesniej potraktowala jak smiecia. Skonczylo sie na tym, ze "przecierpialem" - a dokladniej nie odbieralem telefonow, w domu udawalem, ze mnie nie ma, itp itd. Bylem z nia dosc dlugo wiec tez moge powiedziec, ze jakies uczucie do niej mialem ale..... lepiej mi bylo po prostu zostac obojetnym bo z logicznego pkt widzenia dla dwoch stron powrot nie wchodzil w gre.

Gość WyschlaWisła .
chlopak randkujący - jestes bez serca oby zycie ci sie odpłaciło . spotkasz jakąs fajną zdzirę zdradzi cie i będziesz płakał za tą co chodziła za tobą.

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Niech cię odda do sądu :D

Gość no i dupa nawet jak znalezli
wycen jemu tez: seks: 300zl anal: 200 oral: 100 na calosc za jednym razem znizka, w sumie 500zl Mozesz mu dorzucic bonus dla stalego klienta, bo facet sie do konca zycia nie wyplaci :D

Gość Suka z fejsbuka
hahahah jakim cudem ANAL tańszy niz SEKS zwykły ? ocipiałas chyba :o

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość tylko 20zl
za spotkanie? cos kiepsko w Ciebie inwestowal:) ale tak na serio,to go olej. nawet nie odpisuj, nie odbieraj telefonow. nic, nie warto.