Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleq1

czy ktoś wie

Polecane posty

Wie ktoś jak podczas stosunku nie dochodzić szybko np. kochać się 45 min 2 godziny z igraszkami ktoś wie ? Zmiany pozycji dość częste pomagają ale to więcej przekładania się niż całego stosunku na to wyjdzie ... co zrobić?

są środki opóźniające wytrysk, można też nauczyć organizm że seks nie kończy się na jednym wytrysku, brać środki podnoszące libido i utrzymujące erekcję

Gość Levviatan ma racje
jest specem od wspomagaczy , aby miec erekcje 🖐️

Gość Levviatan ma racje
Nie mialy wyjscia , skoro na Ciebie podzialaly....

ja się pytam poważnie miałęm dziewczynę i kiedyś pytała sie czy moge kontrolować wytrysk robiłem to za każdy razem szybciej teraz gdy dotyka kilka razy przejedzie to ja już muszę zabrać jej

są środki opóźniające wytrysk, można też nauczyć organizm że seks nie kończy się na jednym wytrysku, brać środki podnoszące libido i utrzymujące erekcję o jakich środkach mówisz?

Levviatan ma racje -> na mnie? Oo to ty homo jesteś że na mnie "podziałały" jak je wiozłeś? maleq1 -> w seks shopach jest tego kupa

Gość Levviatan ma racje
No Levviatan wyciagnij swoj kajecik z lista dopalaczy ktorych zazywasz , nie sciemniaj ze niby nazw nie znasz.Autor lepiej trafic nie mogl z tym problemem , jak do Ciebie

Levviatan ma racje -> ja problemów nie mam. to że ty je masz nie znaczy ze inni też maja:P