Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

katty19

czy to toksyczny zwiazek?

Polecane posty

Jestem dziewczyną i jestem w związku z dziewczyną juz 6 lat. Ona gdy zaczynalysmy byc razem byla zareczona i byla dziwka za kase. Raz zadzwonila do mnie (podobno przypadkiem)i zostawila telefon zebym ja sluchala jak sie pieprzy. Zerwala zareczyny (niby) dla mnie, przestala sie kurwic. W miedzyczasie naszego wiazkuja poznalam faceta. Rzucilam ja dla niego,juz wtedy zaczely sie pierwsze awantury, jednak po miesiacu wrocilam do niej. I zaczely sie klamstwa z jej strony, zazdrosci, podejrzenia. Uderzyla mnie chyba ze 100 razy, grozila nozem , robi awantury. Jak za duzo wypije to juz wogole jest masakra. Wypomina mi mojego bylego. Wyzywa od suk kurw dziwek zdzir itp itd...jak spotkam sie z kolezanka to pisze co pol minuty i sprawdza co robie albo pisze ze napewno spotkalam sie z moim bylym. Probowalam zerwac z nia juz kilka razy ale zawsze do niej wracam:((choc nie chce :((ale ja kocham ale sama sie zastanawiam ostatnio czy ja napewno chce byc z dziewczyna bo kreca mnie faceci. Kilka dni temu wsciekla sie o byle co bo byla pijana rzucila moim tetefonem, szarpala mnie powiedziala zebym wypierdalala:( Nieodzywalam sie 2dni. Nie pisalam , nie odpisywalam. Ona pisala ze sie zmeni ze zrobi wszystko i nie wiem co mam robic teraz. Juz nieraz tak obiecywala i zawze po tygodniu , klotnia znowu wyzwiska itp..:(nie wiem co robic

Gość no eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej
jesteś BI? Nie lepiej być Ci z facetem? :P normalnym facetem a nie sfrustrowaną lesbijką ?

Gość jestes w toksycznym zwiazku
jak jestes bi , to daj sobie spokoj z lesbisz.

Gość 89979878676
daj se z nią spokój J.R

Gość mimi0989
po co ci kobieta??! jak ci dobrze z facetem to badz z facetem przeciez chyba chcesz miec dziecko wspaniala rodzine... co na to twoja cala rodzina ze jestes lesbijka?!

nie wiedza ze jestem z dziewczyna. mysla ze to tylko moja przyjaciolka. Wlasnie mi napisala ze ona mnie kocha a ja z nia zrywam, ze teskni i czy sie spotkamy. Nie wiem co mam robic:( a zboczona nie jestem...

jezeli jeszcze ktos moglby sie wypowiedziec na ten temat to bylabym wdzieczna

Gość pastelowy kot
zboczenie nie polega tu na tym, że jesteś les ale na tym, ze siedzisz w patologii tego związku. Kafe ci nie pomoże jeśli chcesz tylko sobie poklikać i wrócić do szamba związku. Ja wrócisz, to upadniesz jeszcze niżej niz teraz jesteś