Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego kobiety ktore znaja się na modzie i makijażu sa uwazane za puste?

Polecane posty

Ja lubie chodzić na zakupy, modnie się ubierac. codziennie inaczej, albo może nawet co kilka godzin. do tego lubie kosmetyki. nie ma tygodnia zebym nie kupila jakiś kolorowych kosmetyków. uwielbiam cienie i kredki. jak mi się nudzi to sobie cwicze jakis fajny makijaż. codziennie nawet jak sama siedze w domu i nigdzie nie wychodze to się ładnie ubieram i robie makijaz, wlosy. robie to dla siebie, zeby czuc sie piekna i zadbana. ale wiekszosc kobiet nazywa takie dziewczyny jak ja pustymi. są zazdrosne?

Gość mały odkrywca
z tego co piszesz wynika że większość czasu spędzasz na dbaniu o swój wygląd i myśl o nim zajmuje w 90% twoją głowę. Pytanie coz reszta? Nauka? Jakieś życie duchowe?

Gość Fanka__Tolkiena
:D ja się stroję nawet jak śmieci idę wyrzucić, tata zwykle się z tego nabija, ale ja mam to w nosie, lubię ładnie wyglądać w każdych okolicznościach

Gość kljlkm
Dlatego, ze zazwyczaj to jedyne ich hobby, jedyna lektura tych pan sa czasopisam kobiece, a jak sa w towarzystwie i rozmawia sie na jakis powazniejszy temat to milcza, bo nie maja nic do powiedzenia🖐️

dyrektore pokazujesz swoją powierzchowność ?? każdy wie że wylko wygląd liczy się dla ciebie ... więc może nie popadaj w samozachwyt

i bardzo dobrze. ja sie akurat nie stroje przed wyniesieniem smieci, bo wygladam b dobrze od samego rana. nie wyobrazam sobie jak mozna wyjsc z domu kompletnie nie ogarnietym, a spotykam takie. kobieta powinna zawsze dobrze wyglądać. nawet jak jest sama i siedzi w domu. wchodzi w krew i nawyki i potem jak ma meza to nie problem dbac o siebie i wtedy nie ma problemu zadnych zdrad itp.

Gość Fanka__Tolkiena
:D w domu nie chodzę w ciuchach, na które wydałam kupę kasy, bo mi szkoda, ale włosy zawsze ułożone, delikatny makijaż jest. I grubą przesadą jest mówić, że kobiety, które interesują się modą, są zadbane o niczym innym nie myślą i nie mają innych zainteresowań, to znowu generalizowanie i trzymanie się utartych stereotypów

Amanda Też zależy czy kobieta ma inne zainteresowania i nie mówię o pudelku,bo jeśli nie ma to... sama wiesz

Gość jest zadbana i zadbana
zalezy co komu sie kojarzy z zadbaniem i strojeniem, z jedna wystrojona, uczesana modnie, z butami od najlepszych firm pogadasz o ekonomii, gieldzie, biznesie, psychologii, z inna wystrojona albo probujaca sie wystroic bo nie kazdy ma gust i wie co znaczy dobrze sie ubrac pogadasz o niczym, bo ona nawet nie umie liczyc do 20, ja mam przyklady konkretne...wiec roznie to bywa

Gość ah, ja sądzę
Kochana, powiedz coś o sobie. Czym się zajmujesz poza tapetowaniem niewyjściowej mordy i wstawianiem niewyraźnych zdjęć w stopce? czegoś się wstydzimy?

Gość baronowa_to ona
bardzo mi przykro ale wszystko wskazuje za to ze jednak jestes pustakiem, co ostatnio czytalas? jaki film ci sie podobal? ocenmy

Gość A tak w ogóle
Jeżeli kobiety znają się tylko na makijażu i modzie i na niczym więcej to są puste. Chyba chodzi też o to, że każdy kto słyszy tekst "kobieta znająca się na makijażu" wyobraża sobie tapeciarę spaloną na solarium a takie rzadko kiedy grzeszą rozumem.. Dyrektore - każdy wie o twoich fantazjach, które opisujesz w tematach pt. "miała mokro w majtkach jak mnie zobaczyła", "chciała mnie zgwałcić" więc może daruj sobie swoje wynurzenia o naturze kobiet bo nie masz o nich pojęcia.

Gość przeciez to nie chodzi o
ciebie,to sa moje przyklady bo takich poznaje ludzi, ale to odrazu widac po wypowiedziach ktore sie slyszy od ludzi jak np. rozmawia sie poraz 1 czy 2-gi

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Amanda czy to nie ty założyłaś wczoraj topik, na którym mieszałaś z błotem faceta, który nie był za bardzo przystojny? Jeżeli siedzisz w domu i jedyne czym się zajmujesz od rana do wieczora to makijaż i fryzura i gardzisz kobietami, które nie gotują zupy w pełnym makijażu to tak, jesteś pusta. Właśnie udowodniłaś, że takie baby, które umieją tylko kosmetyki kupować i malować się nawet na wyjście po bułki są puste.

Gość Balooooo
Amanda twoje tematy i komentarze dowodzą, że jesteś pustą wytapetowaną idiotką.

o widze, ze juz się zazdrosc załączyla. no prosze. smialo! dajcie upust swojej agresji!

Gość baronowa_to ona
Poza tym zgadzam sie ze kobieta powinna dbac o siebie, ale dla mnie to oznacza staranny manicure i pedicure, zadbana cera i wlosy, stroj, makijaz oraz zapach odpowiedni do okazji.

Gość Balooooo
Heh jak zawsze, ktoś się nie zgadza to od razu musi być zazdrosny:) Faktycznie jesteś bardzo pusta:D

Gość baronowa_to ona
zazdrosc? a kto ci tu zazdrosci? Kobieta naprawde atrakcyjna i zadbana nie wymaga tapety do smarzenia kotletow bo i tak fajnie wyglada.

Gość baronowa_to ona
pamietasz pytalam co ostatnio przeczytalas ?

aaaaaaaaaa hhaahaha jesli uwazaz ze kobieta w rozciagnietej koszuli, poplamiona tłuszczem i ze spiochami w oczach smazaca kotlety jest atrakcyjna i wyglada fajnie to jestes w błedzie! aaaaaaa haahahaha

Gość ah, ja sądzę
jestem ciekawa, jakie zabiegi kosmetyczne wykonujesz na co dzień. Bo może zbyt śmiało wydaję osądy.