Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego kobiety ktore znaja się na modzie i makijażu sa uwazane za puste?

Polecane posty

Gość Kaczor zwany pożądaniem
Najlepsze jest to, że te spalone tapeciary uważają, że są super seksowne a gdy jakaś dziewczyna ma inne zdanie na ten temat to musi być zazdrosna, a jeżeli facet ma inne zdanie to pewnie dlatego, że zazdrości bo on nie ma takiej tapeciary, to nic, że nie dotknąłby jej nawet patykiem ale przecież jest zazdrosny :D

ja nie jestem zadna spalona tapeciara :o pokazujecie tylko swoje plytkie myslenie. no jasne. piekna i zadbana kobieta, ktora zna swoja wartosc to od razu spalona tapeciara? aaaaaaaa hahahaha

Gość Balooooo
Amanda ty wpadasz w skrajności - albo pusta tapeciara - albo zaniedbana fleja, a nie uważasz, że fajnie jak dziewczyna zna umiar? To znaczy delikatny makijaż na co dzień, dbanie o siebie ale bez przesady. Widzę, że dla ciebie tylko tapeciara jest super..

Gość dupcia________
Amanda wypierdalaj stąd stara szmato !!!!!!!!! Nie masz innych zajęć tylko dupe zawracać swoimi pojebanymi problemami??? ludzie mają gorsze a ty tu o pierdolach piszesz ! Lecz się kretynko !!!!!!

Gość baronowa_to ona
ja tu z ksiazka wyjezdzam a panna czytac ze zrozumieniem nie umie... Napisalam ze kobieta ladna i ZADBANA nie ma potrzeby sie tapetowac do smarzenia kotleta. Ne bylo mowy o plamach i wyciagnietym swetrze

Gość Fanka__Tolkiena
Amanda musisz wiedzieć, że tutaj na kafeterii ludzie zawsze zbyt pochopnie wyciągają wnioski, chcą się dowartościować jadąc po innych :D, także wrzuć na luz, to normalka

Gość Balooooo
Nie związałbym się z dziewczyną, która non stop się maluje i nawet z pokoju wyjść nie może bez wymuskanej fryzury i czarnych oczu :/ Piękna i zadbana dziewczyna nie równa się non stop wytapetowana dziewczyna. Nie rozumiesz tego?

Gość baronowa_to ona
i co z ta ksiazka? dobra to niech bedzie ze nie co ostatnio przeczytalas, ale co wogole przeczytalac? Bo chyba przeczytalas jakas ksiazke w zyciu?

Gość ah, ja sądzę
odpowiesz na pytanie? jakie zabiegi podejmujesz na co dzień?

Szczerze nawet kobieta znajaca sie na modzie i makijażu często przesadza.. Myśląc tak jak ty.. No ale róznie bywa:) ja stawiam na naturalność i np. odśnieżać przed domem -nie poszłabym, dopiero po godzinie szykowania.. Miałam tak faktycznie jak mialam 14,15 lat:)

Gość Fanka__Tolkiena
baronowa_to ona, Ty chyba też obyta z literaturą nie jesteś, inaczej rzuciłoby Ci się w oczy, że 'w ogóle' piszemy osobno 🖐️, przestańcie jechać po dziewczynie

Amanda, ja tez bedac w zwiazku uważam że moj facet woli jak chodze po domu w jego podkoszulku z rozczochranymi włosami niż jak pierwsze co to wstaje i lece do lustra..:) Ale z pedwnoscią dla innych atraktycjna jestem gdy jestem wyszykowana.

Gość Balooooo
amanda ma już inny topik pt. "gardzę kobietami, które nie mają w szafie szpilek" Myślę, że sama udowodniła jaka jest pusta..:/

Gość Fanka__Tolkiena
pusta, nie pusta, nie nam to oceniać, ludzie trochę ogłady :D

Gość baronowa_to ona
Fanka-tolkiena- dzieki za uwage:) ale faktycznie nie czytam czesto po polsku,

Gość helpingones
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

ale o co wam chodzi? to wy mnie bez przerwy zrównujecie z tapeciara a mnie nawet taka osba do glowy nie przyszla zakladajac topik. ja caly czas mowie o kobiecie z klasą, która robi sobie makijaż, a nie tapete. a ty wenus wnioskujac z tego co mowisz, wychodzi na to , ze do smażenia kotletow sie nie malujesz wcale, a wychodząc na impreze robisz sobie tapete! pogratulować! jakie zabiegi wykonuje codziennie? to zalezy. standardowo to rano: biorę prysznic, myje twarz specjalnym żelem, kremuje sie i balsamuje, układam włosy, nakładam puder, delikatnie maluje sie kredką, potem tusz. ubieram po domu najczęsciej dzinsy i ladna bluzeczke. jak gdzies wychodze to jeszcze używam cieni do powiek i różu. nie uzywam w ogole podkladu bo mam piekna cere. w ciagu dnia poprawie sie pudrem i błyszczykiem. wieczorem biorę kąpiel, kremuje sie i balsamuje, nakladam odżywki na włosy. 2 razy w tyg robie peeling. mozliwe, ze cos pominełam bo ciężko tak z głowy. ostatnio przeczytalam kod leonarda da vinci. cos jeszcze?

Gość moja synowa
też jest bardzo atrakcyjną kobietą. Nie dawno urodziła dziecko , co nie zmieniło faktu ,że przestała o siebie dbać .Wręcz przeciwnie - jej cera nabrała blasku ,jest taka promienna,radosna,sylwetka wróciła do normy,. Nikt by nie pomyślał,że nie dawno urodziła. Zawsze jest elegancko ubrana,modnie - klasycznie. Taka modystka. Pewnego razu umówiłyśmy się przy miejscowym targu,żeby razem kupić owoce,warzywa,pójść gdzieś na kawę,rozerwać się. Po drodze spotkałam swoją sąsiadkę,takze doszłyśmy razem do umówionego miejsca. Kiedy z daleka juz zobaczyłam wózek i młodą kobietę ,stwierdziłam "O ,moje dziewczyny już idą" . I chyba tym rozpętałam złość sąsiadki.Od razu zapytała mnie,czy życie z taka modelka nie jest uciążliwe,i czy mój syn zarabia na te wszystkie jej ciuchowe fanaberie, czy te paznokcie(które oczywiście uważała za tipsy , bo ktoś kto ma zdrowe,naturalne paznokcie i tak zawsze będzie uważany za pospolitą tipsiarę.) nie przeszkadzają jej w myciu naczyń i sprzątaniu,czy synowa gdzieś pracuje. Roześmiałam się tylko ,że syn dostał awans , i jestem z tego dumna, bo teraz musi zarabiać na dwie modelki.Potem zaproponowałam tej kobiecie,żeby porównała swoje mieszkanie ,z mieszkaniem mojej synowej. To oaza spokoju,nastroju i czystości. Ta kobieta chyba nie zdawała sobie sprawy ,że synowa skończyła studia i nadal się kształci. nie zdawała sobie też sprawy,że mieszkanie syna jest tak zadbane,ze grzechem byłoby nie zdjąć butów w progu. Sasiadce zrobiło się głupio , zaczęła tłumaczyc ,że jej synowa też urodziła dziecko ,że ma bałagan ,że w dresach,że chodzi -płacze razem z dzieckiem ,a ta moja to umalowana,elegancka,uśmiechnieta. Zawsze do mnie wpadnie,doradzi . Wtedy podeszła Ola, ubrana w dżinsy,długie wysokie brązowe kozaki na obcasie,brązową krótką kurtkę,rękawice jak szal z tego samego materiału ,idealnie skompletowane,delikatny makijaż,przywitała się,przejęłam od niej wózek z moją ukochaną wnusia i poszłyśmy ,a zazdrosna sąsiadka jeszcze długo stała wpatrując się w nas z niedowierzaniem .

Gość Exkluzywnaaa
moze zamiast wypytywac na forum profesjonalnie sie naucz o wizazu zainwestuj w wiedze a bedziesz dobrze wygladac tutaj masz naprawde konkretny sposob nauki i to w domu, nie trzeba meczyc sie w szkole http://tnij.com/KursWizazu no chyba ze nie umiesz angielskiego nic p.s. tylko nie rob mi konkurencji o facetow