Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaahh

po co kobiecie facet???

Polecane posty

Gość MAAABEEE
I można spbie siedzieć na kompie bez konca, nikt nie truje i nie żąda obiadu.

matacz, nie kombinuj bo piłeczka zaraz się odbije, wiec schowaj swoje durne teorie

Gość matacz ,,,....
a jaka roznorodnosc kobiet w necie , mozna uprawiac sex kiedy sie chce i to za kazdym razem z inna i w innej pozycji :)

Gość matacz ,,,....
jak na razie durny jest temat i durne pisanie bab

Gość jaaaahh
phiiii roztrwaniac majatki hehehehehe 1200?chyba nie wiesz co to majatek...dla ciebie pewnie 20zl kieszonkowego od rodzicow to jest majatek

Gość matacz ,,,....
no to bys sie zdziwiła - ale rozumiem musiałaś uszczypnać , tyle , ze zle trafilaś

nie podoba ci sie to po co tu siedzisz i piszesz swoje głupoty

Gość jaaaahh
durni to s faceci w szczegolnosci ci co to wloski zeluja farbuja i nosza obcisle gatki, rzygac sie chce, depiluja cialko itd sami sie do kobiet staraja upodabniac

Gość matacz ,,,....
a TY - po co tu weszłaś ? by mi to napisać ? i bedziesz dyskutowac dalej ?

Gość jaaaahh
a malo to mezczyzn c to sie uganiaja tylko za bogatymi laskami?bo im sie robic nie chce?????

Gość MAAABEEE
Najlepiej będzie jak będą sami single i singielki i wszystcy będa wtedy szczęśliwi.

Gość matacz ,,,....
napisala zafarbowana lala z tipsami na rekach , w obcisłych leginsach paradujaca z wywalonym dekoltem - i nich ktoras inna spróbuje skrytykować ....:)

jaki spostrzegawczy, chyba nie jesteś facetem ...hahhaah

Gość matacz ,,,....
ej Ty Anty Bloking System = czyzbys był facetem ?

Gość jaaaahh
my kobiety na wido hu...ja nie dostajemy malpiego rozumu wy natomiast na widok nagiej kobiety glupiejecie jestescie swietnym przykladem na to ze czlowiek pochodzi od malpy

matacz, czy mi się wydaje czy próbujesz zabłysnąć inteligencją

Gość dididu27
mi facet jest potrzebny tylko do seksu:) to jednk co innego niż z wibratorem, ale nie częściej niż 1 na tydzień

Gość matacz ,,,....
e tam - ona mi do realizacji sie w zyciu i zarabiania pieniedzy potrzebna nie jest ! wynosi... roznie zalezy od testów 98 albo 106 wiec jak sama widzisz nie błyszcze !

Gość jaaaahh
coz tu duzo pisac faceci sa zalosni w swym ograniczeniu dla was liczy sie tylko seks alko koledzy i jedzenie

dididu27* co Ty, chyba raz na dzień , pozbawić sie takiej przyjemności to przecież nieludzkie,

Gość matacz ,,,....
zapomnialas o pieniadzach a do sexu to nie kazda z Was sie nadaje

jaaaah* to źle trafiasz, facet nie musi byc zaraz maczo aby dało sie z niego nic wykrzesać,

Gość jaaaahh
koncze prace zaraz wiec zegnam was do nastepnego mam nadzieje ze kolega wymysli cos bardziej inteligentnego moze w koncu zablysnie byle nie kosztem eksplozji umyslu hejka.

matacz, jeśli chodzi o kasę , to ona mnie nie obchodzi, mam swoja , a facet musi sie naprawdę postarać, na wielu "frontach"

Gość matacz ,,,....
he he Tak naprawde Wy kobiety jestescie niezastapione i pisze to ja , jako wielbiciel tego gatunku i urody waszej . Uwielbiam patrzec na kobiete w ruchu - stwierdzam zatem - ze moje zycie bez kobiet stało by sie niczym ! i choc zaradnym jestem i do zadnych prac kobieta mi nie potrzebna , to jednak byc musi , do kochania , do ogladania, patrzenia , dotykania , rozmawiania , całowania i pieszczenia .... o pachnieciu juz nie pisze ...:) pa słoneczka

Dobry facet sie przydaje jak najbardziej, jest z kim dzielić smutki i radości, coś budować, wspólnie sie dorabiać, wychowywać dzieci, ważne jest wzajemne dopasowanie, miłość, wierność ale mieć faceta byle mieć to lepiej wcale bo wtedy tylko same problemy

Gość dididu27
ABS co ty dobry seks raz na tydzien mi styknie a później bye bye do następnego razu :) i czego chciec więcej

Gość trudny dzieciak już tu jest
' Znam kobiety, tak pragnące czułości, że pozwalają napełnić się nasieniem byle komu, byle gdzie. ' własnie , kobiety potrzebują czułości, nie uwierzę w to że jakakolwiek kobieta idzie do łóżka z facetem z innych powodów niż poczucie bliskości tej drugiej osoby

Gość ala ma kota 121
kobieta potrzebuje faceta po to ab miała po kim sprzatac, komu gacie opierac orz komu sie wypinac jak dostanie chcicy ot i cała filozofia