Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko dla ciebie.

aborcja

Polecane posty

Gość tylko dla ciebie.

czy sa tu osoby który przeszły aborcje i nie boja sie o tym rozmawiac prosze o aktywnosc takich kobiet.

Gość rozdziobią kruki i wrony
kobiety wolą robić skrobanki ,niż się tym chwalić na forum,zaraz zleci się stado nawiedzonycvh katoli i będzie próbowało zadziobać,hahahaha

Gość tylko dla ciebie..
dlatego prosze o kontakt takich kobiet gdyz sama jestem w takiej sytuacji....

Gość tylko dla ciebie..
potrzebuje tylko namiary na ginekologa w wojewodzctwie mazowieckim badz lubelskim, prosze tylko o to, pozwólcie ze decycji dokonam z wczesniej umowionym lekarzem

Gość no niedawno był taki
temat i zleciały się nawiedzone

Gość tylko dla ciebie..
prosze tylko o kontakt. kobiety nie bojcie sie o tym rozmawiac, zostawcie adres meil a na pewno sie do Was odezwe z góry dziekuje

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
Już ktoś coś napisze :D Szczególnie, że to jest PRZESTĘPSTWO a także pomocnictwo jest przestępstwem :P spadaj prowokatorze :classic_cool:

Gość i po problemie
wystarczy uważnie czytać gazetki!

Gość tylko dla ciebie..
i tu Cie zaskocze gdyz niestety przytrafiło sie to mi a nie jestes gotowa aby zostac rodzicem...

Samo się nie przytrafiło. Weź gazetę do ręki i poszukaj a nie wrabiasz kogoś we współudział w przestępstwie

Gość to sie nazywa hipokryzja
plączą nad maltretowanym kotkiem a własne dzieci zabijają Zabijać więcej dzieci, zabijać więcej dzieci taką mantrę powtarzają sobie chyba codziennie niektórzy z dziennikarzy. Szczególnie dotyczy to „Gazety Wyborczej, która od dawna włącza się w promowanie mordowania na życzenia. Najnowszym tego dowodem jest wywiad z seryjnym mordercą z Prezlau. Ale wywiad ten jest ciekawy nie tylko dlatego, że doktor opowiada, jak łatwo jest zamordować własne dziecko, ale również dlatego, że dzieli się swoimi i innych przemyśleniami na temat moralności i teologii. Ale zanim przejdę do przemyśleń, zacznę od faktów. Otóż pan doktor oznajmia, że w dwóch miejscach, w których pracował w czasach socjalistycznych mordowano dziennie 20-25 dzieci w instytucie położnictwa i 10-15 w spółdzielni. Niestety teraz tak się nie da, i biedactwa, co chcą zamordować swoje dziecko muszą wyjeżdżać zagranicę, najczęściej do Holandii. Dlaczego tak? Bo tam można zamordować swoje dziecko na życzenie „do 17. lub 21. tygodnia. Moje najmłodsze dziecko jest jeszcze nieco młodsze, ale jako że jestem normalny nigdy mi do głowy nie przyszło (podobnie jak mojej żonie), żeby je zamordować przez rozerwanie na strzępy czy farmakologię.

Gość ewamaria
Dlatego ja powtarzam, że powinno się wprowadzić prawo zezwalające na zabijanie zwolenników aborcji. Jeżeli ktoś nie szanuje cudzego życia, to nie ma powodu, aby szanować jego własne.

Gość tylko dla ciebie..
gdybym tylko posiadała taka gazete od razu bym to zrobiła.

Gość rozdziobią kruki i wrony
no,nie mówiłem juz mendy parafialne zwąchały topik i będą dziobać,hahaaaa

Gość kjhdslkwdcabgicbds
nie wierzę, wielkie uniesienie na forum , bo kotek biedny a jak sprawa dotyczy człowieka... zabijajmy! nie wierzę! normalnie szok autorko, dasz radę, można oddać do adopcji, mnóstwo par czeka. a radę dasz. są grupy wsparcia i pomocowe dla kobiet, które sobie nie radzą z ciążą. Nie życzę Ci przeżywania po aborcji tragedii...

Gość ulakula
Zwlaszcza bedac sama w te chwili w ciazy nie moge pojac takiego podejscia. Jak dla mnie niepojete jest, ze przy dzisiejszym rozwoju nauki mozna nie widziec, ze zabija si eczlowieka. Fakt, w 5 tyg moze ot i jest fasolka, ale w 9 np. ma juz i nogi i rece i glowe i serce, wiec niby czym jest? Wystarczy najmarniejsze USG, zeby to zobaczyc. W zeszlym tygodniu bylam u lekarza, (to juz polowa ciazy) i pod gabinetem wymienilam kilka zdan z siedzacymi w poczekalni starszymi paniami. Jedna byla bardzo pozytywnie nastawiona, no ale swoje pytanie o plec sama zaraz skomentowala, ze to przeciez jeszcze nic nie widac, i cos o bezksztaltnej masie. Jesli cos takiego pokutuje w starszym pokoleniu, to moge poniekat zrozumiec, ale mlode wyksztalcone dziewczyny chyba powinny wiedziec, ze to cos wiecej niz bezksztaltny zlepek komórek.

Gość wysoka katedra
ulakula o jakiej ty nauce mówisz,chyba katechetka ci coś "wykładała"

Gość aleksandrab
Dlaczego nigdzie nie mówi się kobietom, że mogą wyjechać (np do domu samotnej matki) urodzić i oddać do adopcji. Czy tak trudno poświęcić te kilka miesięcy (kiedy widać brzuch) żeby uratować swojemu dziecku życie??? Ostatnio zbulwersowało mnie napiętnowanie w Wiadomościach kobiety która oddała dziecko do "Okna życia" A Ona dała życie swojemu dziecku podczas gdy inne matki idą na skrobankę. I która matka jest tu bardziej "wyrodna" KŁAMSTWO I OBŁUDA! I to praktycznie w każdej dziedzinie życia.

Gość tylko dla ciebie .....
wiem ze na tabletki jest juz za pozno, interesuje mnie tylko namiar na ginekologa od kobiet które maja to za sobą. jest to długo przemyslana decyzja ktorej jestem pewna, pozwolcie ze sama poniose konsekwencje tego czyny... prosze tylko o jakis namiar na ginekologa: lula980@interia.pl

Gość i kobieta która ma to za sobą
ma podać adres ginekologa i się przyznać jakiemus katolickiemu aktywowi siejącemu prowokacje na forume? :classic_cool:🖐️ Spółdzielnia Ucho czuwa. Normalnie PRL bis

Gość tylko dla ciebie .....
cz nikt nie moze bezinteresownie pomoc? zadna prowokacja . po prostu potzrebuje pomocy, jezeli ktos zechce mi pomoc zrobie wszystko aby udowodnic o mojej autentycznosci a nie prowokacji...