Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biale skarpetki

ZAPROSIC czy nie ?????????????????

Polecane posty

Gość biale skarpetki

Od 4 lat mam przyjaciela. Kiedys go kochalam on mnie tez ale zdecydowalam ze nie pasujemy do siebie i nie bylismy razem Po studiach nasze drogi rozeszly sie inne miasta itd jedynie kontakt na gg Od kilku miesiecy pracuje z tym przyjacielem. Bardzo go lubie i chcialabym zeby byl na slubie tylko narzeczony sie nie zgadza. Problem w tym ze ten przyjaciel zachowuje sie dosc dziwnie w stosunku do mnie jakby byl mna ciagle zainteresowany i narzeczonego to strasznie denerwuje wzbudza jego straszna zazdrosc Myslicie ze powinnam przekonac narzeczonego do zmiany zdania? Kocham narzeczonego chcialabym byclojalna liczyc sie z jego uczuciami ale nie chce wybierac w koncu chodzi o przyjaciela

Gość biale skarpetki
????????

Gość eeee wukazuje zainteresowanie
wzgledem ciebie i ty sie zastanawiasz czy go zaprosic na slub ? Czasem mysle ze na kafe to gimnazjalisci tylko pisza :D

Gość moja kuzynka ma meza ruska
nie zapraszaj

Gość nie moge
niech Narzeczony zaprosi "byłe" może coś wtedy zrozumiesz

Gość weeronika
Zastanów się moja Droga, czy Ty go kochasz?? Twierdzisz że tak a zastanawiasz się czy zaprosić "przyjaciela" który Cie podrywa.. Twój narzeczony wie o całej sytuacji a Ty się spokojnie zastanawiasz komu być bardziej wierna??

Gość KaAgKaAtKaA
Hejka Jeśli bym była na twoim miejsu autorko to bym porozmawiała z tymi facetami .... Najpierw z chłopakiem na ten temat, a potem z tym swoim przyjaciele ... Facetowi bym wyjaśniła, że to przecież nic strasznego - TO WASZ ŚLUB I CHYBA NEI MUSI BYC ZAZDROSNY W TYM DNIU !!!! A z przyjaciele bm pogadała szczerze, czy on coś do Ciebie czuje i powiedziała mu otwarcie, że nie ma szans u Ciebie bo kochasz innego ... Masz prawo na własny ślub zaprosić kogo chcesz i nikt nie powinien się o to obrażać ... No, ale to zależy od tego co Ci powie przyjaciel ;) Bo nie chodzi o to by robić sobie na złość i stawiać na swoim, ale o zrozumienie, zaufanie i szacunek do drugiej osoby ;) A skoro bierzesz ślub i chcesz obiecać facetowi miłość i wierność do końca życia - to niech nie odstawia akcji zazdrości tylko powinien czuć się dumny i szczęśliwy, że wybrałaś właśnie jego ;)

Gość dfdsfsdfs
zgadzam sie z dzewiczynami, nie zapraszaj. chyba ze chcesz by byly byle twojego faceta. pojebalo cie???

Gość Adam78
Świetnie to wróży na przyszłość, tuż przed ślubem jakiś flirt w pracy z byłym, takie rozterki... Na miejscu narzeczonego dał bym Ci kopa w ..... Dorośnij Kobieto!!