Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka kp

Jak spędziliście te Świeta Bozego Narodzenia ? Z kim ? Gdzie ?

Polecane posty

Gość anka kp

Jak spędziliście te Święta Bożego Narodzenia ?? Odwiedziliście rodzinę, jak nakazuje tradycja ? Czy zrobiliście sobie wyjazd z najbliższymi ? Może wieczorne imprezki w kręgu przyjaciół ? Ale na pewno ktoś z Was leniuchował całe popołudnie przed telewizorem albo komputerem :) ;) Ja postawiłam na spotkania z rodzina i przyjaciółmi. Bardzo miło spędziłam czas :D

Gość pablo01
Pierwszego dnia Świąt wyjechałem ze znajomymi do domku w górach jednego z nich. Balowaliśmy przez 4 dni !!! W Tv niczego na pewno nie straciłem, bo co roku to samo, bez komputera się obejdę - przecież byłem non stop z kumplami, i z rodziną spędziłem wigilię. Wróciłem do domu i jeszcze kilka dni mam wolnych :P

Gość karlikuu
Ja spędziłam te Święta w domu z mężem. Trochę oglądaliśmy TV, ale szczerze mówiąc nie było nawet czego oglądać, więc jakiś spacer, książka, po prostu spokojne dwa dni. A co do TV , wiem że jest taka akcja Hoop Coli (http://www.hoopcola.pl/tlum-plugarow), w której głosuje się na zmianę świątecznej ramówki. Ja dołączam do tłumu pługarów. Miło jest spędzić czas z ukochaną osobą przy świątecznym filmie, ale nie jeszcze milej, gdy ogląda się nowy film. Mam nadzieję, że tak będzie w kolejne Święta :P

Gość MariolkaP9
Prawie tydzień w domku góralskim z najbliższą rodziną. Najlepsze Święta, w pełni spędzone z rodziną. Na Sylwestra wróciliśmy do miasta i każdy poszedł w swoją stronę :)

Gość MałgoS
Dla mnie Święta to dwa zwykłe dni. I jak w większość weekendów poszłam na imprezę. Jedynie Wigilią była trochę bardziej uroczystą kolacją. Święta przed telewizorem....rzeczywiście można się tylko ponudzić, bo same starocie. Mam nadzieję ze tłum pługarów z akcji Hoop Coli pomoże zamienić te stare filmy na nowe....