Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulka0018

nie podniecam mojego chlopaka jak sie zabawiam jego penisem pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość Intim
Nie wiem w jaki sposob sie zabawiasz jego "interesem" i czy masz w tym juz jakies doswiadczenie.

Perwersjo, nie "wkącu", tylko "wkacu", czyli w jakiś czas po spożyciu wodnego roztworu C2H5OH. KASIULA. Jeżeli chcesz szacunku, to go okazuj. Pisanie, które utrudnia czytanie to przejaw braku szacunku wobec czytających. Zanim wyślesz post, to go wcześniej przeczytaj i popraw przynajmniej literówki. Nie trzeba będzie zgadywać znaczenia słów.

Gość Intim
akronim - ber Intelligenz mchte ich mit dir nicht reden. Du bist fr mich kein Ansprechpartner.

Intim. Masz rację podwójny analfabeta nie jest dla mnie partnerem w dyskusji. Zamiast pisać brednie zajmij się lepiej nauką przynajmniej jednego języka.

Gość kasiulka0018
WIECIE CO NIE BD SIE ZNIZALA DO WASZEGO POZIOMI I NIE BD DYSKUTOWAC Z TAKIMI PUSTAKAMI!!!!!WYZEJ SRAJA NIZ GLOWY MAJA PRZY...JEBY....

Gość kasiulka0018
Z JEDNYMI NORMALNYMI CO BYM MOGŁA POPISAC TO JEST ARKONIM I INTIM ALE TO SESU NIEMA JAK TAKIE ZJEBY SIE WPIER....

Gość kasiulka0018
wogule to ciule jesteście i tyle! ja tu opisuje tragedie mojego rzycia a wy tylko błendy potraficie wyciongać! Morze wkońcu mi ktoś doradzi jak zaspokoić faceta bo jusz 18 miałam a rzaden nie dochodził! Mój sąsiad nawed też nie!

Gość Intim
Masz racje Kasiulka. A ty akronim - sprawia ci przyjemnosc innym ublizac. Ja nie jestem analfabeta, ale nic na to poradze ze polska strona internetowa pokazuje mi co innego niz ja pisze. Przykro mi ale nic na to nie poradze - nie mieszkam w polsce.

To powyższe to wygląda na podszyw. Autorka jest analfabetką, ale nie była wulgarna. Chyba, że cały wątek to prowokacja (jak przypuszczam).

"Mój sąsiad nawed też nie! " Kasiulka by napisała "muj", bo ona nigdy nie słyszała o "ó"

Intim Daruj sobie ściemnianie. Po pierwsze obrażasz od pierwszego postu. Po drugie strona nie pokazuje "coś innego", skoro błędy w języku niemieckim to literówki i interpunkcja. Nazwy krajów w obydwu językach piszemy z dużej litery. Więc nie jesteś analfabetą, tylko nieukiem. Dalej czekam, aż napiszesz coś merytorycznego, podobno chcesz pomóc autorce.

Gość poruszenie_W_bokserkach
ciesz się będzie mógł cie długo ruchać :P

"bo ja nie rozumiem francuskiego" Czyli dobrze myślałem. Nędzna prowokacja. Niech się czuły Intim produkuje.

Gość Intim
Nie ma sprawy Kasiulka, bede pisal po polsku.

Gość Intim
Jezeli mu stoi to jest podniecony, za pytaj go poprostu jak mu masz najlepiej zrobic.

Gość jest po prostu
geyem i tyle. Może sam o tym nie wie ale to GEY> !!!!!!!!!!!!!!!!

intim to ja jestem ta prawdziwa kasiula jakis pedał się pode mnie podszył a moje kąto zablokował co za frajerstwo za przeproszeniem tu jest!!!!no rozmawiałam z nim ale on uważa że zawsze miał tAKIE problemy:(czy to możliwe??

Gość Intim
A mialas z nim juz stosunek, albo jeszcze nie?

jestem już z nim ponad dwa lata podczas sexsu podniecam go strasznie bo bardzo każdy stosunek urozmaicam tylko właśnie nie wychodzi mi to podczas zabawiania się jego penisem:(

Gość HOGGATTA
WEZ KREM NA DŁONIE POMASUJ MU PLECY POŚLADKI DOTYKAJ LEKKO PALCAMI JĄDER ROZCHYL MU NOGI POMASUJ PROSTATE OBRÓC GO NA PLECY MASUJ UDA NIBY NIECHCĄCO MUSKAJ JEGO KLEJNOTY A PÓZNIEJ KREMIK NA JĄDERKA I PENISA I PO CHWILI TRYSKA JAK WEZUWIUSZ CHYBA,ŻE JEST SZTUCZNĄ LALKĄ

Gość Intim
Wez jego penisa do reki, lekko scisnij i zacznij obciagac tak aby skorka schodzila i nasuwala sie na zoledzia.