Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość radypotrzebujesmsss

Co mu napisać???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość radypotrzebujesmsss

Co napisać chłopakowi, który się na mnie obraził nie wiadomo za co? Byliśmy umówieni, że jutro do mnie przyjedzie już na Sylwestra, ale boję się zapytać, bo może odpisać, że wcale :(

A w jakim celu chcesz do niego napisać? Byliście umówieni to po co poruszasz ten temat? Poruszając go dajesz mu pole manewru, nie pytając nie dajesz mu wielkiego wyboru, znaczy się powinien postąpić tak jak się umówiliście. Boże, ja już sama nie wiem, kto pisze na tym forum? :o

Gość radypotrzebujesmsss
Tak, ale jak nic nie napisze a on nie ma zamiaru przyjechac a ja wszystko przygotuje to nie bedzie tak fajnie, prawda?Więc wolę sprawe dzis wyjasnic niz czekac w niepewnosci, bo on sie obrazil.

Gość radypotrzebujesmsss
Nie wiem wlasnie czy by powiadomil. Kiedys mielismy isc na wesele i jak we wtorek (wesele w sobote mialo byc w tym samym tygodniu) zapytalam o ktorej po mnie bedzie to napisal mi ze nie idzie na to wesele. Wlasnie nie wiem o co sie obrazil, wczoraj jeszcze bylo ok, pisalismy, rozmawialismy, pozniej napisalam mu ze ide spac bpo zmeczona jestem to odp "To idz. Dobranoc." i dzis caly dzien cisza:/

Może nie obraził się na Ciebie tylko coś stało się w domu, albo wkurzył się na kumpla? Możesz mu napisać np. "cześć, co tam słychać?"

Gość radypotrzebujesmsss
wiem ze nic sie nie stalo bo wtedy by dal znac. i wiem ze sie obrazil tylko nie wiem o co! zaczyna mnie wkurwiac to jego zachowanie juz.

Gość nie lubie obrazalskich
co to za facet jak sie obraza i ma fochy? :o po co ci taki

Gość radypotrzebujesmsss
bo go kocham i jest mi potrzebny do szczescia. i nie pytalam po co mi taki facet tylko CO MU NAPISAC. lapiesz roznice? Napisalam "Co tam?" ale cisza narazie...

Gość odpowiedz na kilka pytań
:) chyba się obraził na to, że idziesz spać, a jego zostawiasz samego :) bardzo chcesz spędzić z nim tego sylwestra? bo jeśli nie, proponuję utrzeć mu trochę nosa, chociaż sprawa może być trudna. Poszliście na to wesele?

Gość radypotrzebujesmsss
Bardzo chce :( nie wyobrazam sobie tego dnia bez niego. Na wesele nie poszlismy i kilka dni po tamten akcji rozstalismy sie ale po 2 miesiacach wrocilismy do siebie(on o to zabiegał)

:) :) jak widać po twojej wypowiedzi wyżej, on po prostu potrzebuje utemperowania, bo czasami zapomina, że wszystko mu wolno "halo panie fochu.." na prawdę fajny sms, tylko czy on się nie sfoszy jeszcze bardziej:)?

chciałam napisać: zapomina, że nie wszystko mu wolno Trochę gra na twoich uczuciach, chce być w centrum. Powodem takiego zachowania jest zazwyczaj przewaga - ty kochasz mocniej

Gość radypotrzebujesmsss
no wlasnie tego sie boje i ze zrobi tak jak z tym weselem czyli jutro sms "nie przyjade"

Hmmmm....bardzo możliwe, i tylko dlatego, że chce głupio postawić na swoim Może napisz mu tego smsa z panem fochem i zapytaj czy sylwester jest aktualny, bo nie wiesz czy masz coś przygotować czy odpuścić. Mam taką koleżankę, do której faceci się po prostu kleją, głównie dlatego, że jest asertywna. Chłopak mówi, że nie przyjedzie, a przyjeżdża- nie wpuszcza go do domu

Gość radypotrzebujesmsss
Ja wiem, ze jak on napisze "NIE" to znaczy nie. I co ja wtedy zrobie?:(

Gość no bez jaj
wy jesteście parą w ogóle?

Gość radypotrzebujesmsss
jestesmy para.

jak napisze nie, to potraktuj to jako nie wiem, będzie bolało, ale lepsze to niż proszenie się faceta żeby się pojawił i fochowanie się przez cały wieczór, który ma być przecież wyjątkowy

Gość radypotrzebujesmsss
ale to bedzie rownoznaczne z zerwaniem a ja tego nie chce.

Gość no bez jaj
dla mnie ta sytuacja to jakaś abstrakcja umówiliście się że spędzacie razem sylwestra a teraz Ty boisz się że jemu się odwidzi bez powodu? co to za związek w ogóle :o

Gość radypotrzebujesmsss
no niestety tak to wyglada. czasami ma takie napady "fochów" i co ja mam zrobic? kocham go i wiem ze w glebi serca jest inny, tylko ta jego druga "osobowosc"

Gość no bez jaj
masz nie pozwolić mu na takie napady fochów nie chce z Tobą spędzić sylwestra-to baw się bez niego i to świetnie się baw!! a nie trzęsiesz się nad facetem..

Gość radypotrzebujesmsss
nie bede sie bez niego swietnie bawila. Mamy problemy, ale mozna je rozwiązać przeciez. tylko dyplomatycznie.

Gość Gosiakol
Radypotyrzebuje,,,, sama sobie odpowiadasz tu na swoje pytania nie rozumie czego oczekujesz od kafeterian? napisza Ci olej go to Ty dalej swoje, czekasz az ludzie przyklasna, ale zfacetem trzeba krotko a nie czekac az sie lskawie zdecyduje

Gość radypotrzebujesmsss
ale ja nie pytałam CO MAM Z NIM ZROBIC tylko CO NAPISAC! a nikt mi jeszcze nie dal takiej odpowiedzi, która by była odpowiednia do sytuacji a sama tez nie mam pomyslu.

Gość Gosiakol
napisz mu ze jesli masz byc znow sama w sylwestra tak jak i na weselu to mozesz byc juz sama i papa

Gość radypotrzebujesmsss
NIE byłam na tym weselu...

Gość Gosiakol
nie bylas przez niego?

Gość Gosiakol
pan i wladaca obrazil sie niewiadomo o co? albo nie pisz wogole i zobacz co on zrobi, albo napisz mu ze jak nie ma zamiaru z toba isc to wogole nie ma to sensu, chcesz cale zycie sie zastanawiac na co on ma ochote i o co sie obrazi?