Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lertemmmmmm

wstydze sie zaprosic dziewczyne do domu bo nie mam toalety

Polecane posty

Gość BojownikJM
Mój pierwszy raz (wypowiedź na tym chorym portalu). Rzygać mi się chce jak czytam. Co jeden/na to lepsza/y. Piszecie, że brak kibla to nie problem? Kogo Wy okłamujecie. To zajebisty problem! Mówicie , że zrozumie jak powie że mają remont w planach? A może nie mają remontu w planach bo ich na niego nie stać, a może tak się przyzwyczaili i tak im wygodniej. Rady istne z kosmosu. Ja jak bym nie miał kibla to bym wolał net odłączyć i kasę zbierać na kibel zamiast płacić tpsie albo innym darmozjadom. Wstydzi się bo ma czego, choć nie twierdzę, że to jego wina. Jedyna mądra rada to powiedzieć jej o tym fakcie jak najszybciej i nie okłamywać jak niektóre ciołki radzą albo nie zapraszać bo pomyśli, że się jej wstydzisz! Trzeba prawdzie w oczy spojrzeć i powiedzieć jak sprawa stoi. Zaakceptuje ten fakt to OK nie to trudno. Jeden na to lachę kładzie drugiemu to przeszkadza. I nie ma co oceniać ludzi. Że taka sraka czy owaka. Nie Wam oceniać. Taką miarą jaką mierzycie taką sami będziecie zmierzeni... Walcie się!

Gość 33ccxc88
ja się niedługo przenoszę do mieszkanka z centralnym miejskim bo niecierpię zimnicy. Teraz mam dwufazowe gazowe i płacę tyle, że już mi się wszystkiego odechciewa. Dla mnie brak kibelka to nie jest wstyd ale jakbym miała mieszkać w ten sposób to już wolałabym zainwestować ten 1500 zł lub więcej(bo nie wiem ile to kosztuje)i mieć tą wygodę. Wybudowanie go, aż tak dużo nie kosztuje. Chyba, że masz problem z rurami w kanalizacji. To wtedy jej to powiedz albo, że zamierzasz zamontować. Jakbym była na jej miejscu to pewnie by mnie to nie ubodło aczkolwiek sikanie do wiadra byłoby bardzo frapujące i krępujące.

Gość hatin'u
Bojownik_JM - muszę Cię zmartwić... Nie jesteś prawdziwym Bojownikiem Joe Monstera ;P

Gość BojownikJM
hatin'u - a Ty czym jesteś? I dlaczego ja nie jestem!? Pierwszy dzień: 6 września 2005 Ostatnio widziany: 30 grudnia 2010 00:12 Status konta: Dożywotnie konto starego typu - ważne do końca świata. A Ty? P.S. Pisz na temat.

Gość jenk.
Bagno -już gdzieś czytałam Twoje posty -piec kaFlowy a nie kaCHlowy.A do tych co zaLtwiają się do wiadra-są do kupienia toalety biologiczne ,przenośne popatrzcie w necie .Miałam taką na działce .10 lat temu kupiłam ją za coś 500zł teraz są lepsze i dużo tańsze .Dokupujesz specjalny płyn i raz na parę dni wylewasz przerobioną na płynną substancję zawartość .Toalety są wygodne,estetyczne,

Gość hatin'u
Nie oburzaj się, wywnioskowałam z Twojej wypowiedzi, że nim nie jesteś ;) A ja jestem nie z tej ziemi, nie ma o czym gadać :p

Gość hatin'u
Ale że to chory portal to akurat święta prawda. My wszyscy tutaj jesteśmy w jakimś stopniu chorzy :p

Gość atari zwei
aha. bo ja nie mam z powodów czysto praktycznych a kominek palę od święta. centralne to przeżytek z zeszłego wieku. kto wie czy kibel nie zostanie czymś zastąpiony za x lat.

Gość ...,.,..,
podbijam