Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helene padziochoowa

Po co faceci wiążą się z kobietami ????????

Polecane posty

Gość helene padziochoowa

jesli sa atrakcyjni to seks zawsze beda mieli , chetnych nie brakuje

Gość bukyguyktuv t6uuktłumok
zara znowu zleca sie te pieprznete prawiki i beda sobie wspolnie powiekszac ego obrzucajac fekaliami zwiazki

Gość to takie proste przecviez
bo ktoś musi im : prać gotować sprzątać uslugiwać rodzić dzieci itd.... natomiast sex mają z tymi atrakcyjnymi które nie są wyniszczone po praniu gotowaniu sprzątaniu uslugiwaniu rodzeniu dzieci

Gość czasem mnie to też zastanawia
Najbardziej zastanawia mnie to wtedy, gdy mężczyzna osiada na laurach. To taka chęć stabilizacji. W domu kobieta, która jeść da, coś posprząta, upierze. W sumie kucharka i sprzątaczka to nie jest wielki wydatek, a "spokoju" więcej. Tylko czasem mi szkoda, że rok po ślubie pan i władca woli siąść za komputer i coś tam podłubać niż porozmawiać i po prostu pobyć razem.

Gość 87878787
No cóż faceci wiąż się z dwóch powodów - bo się zakochają (zdarza się) Bo nie chcą zostać sami. W sumie jak kobiety. Ale facet częściej zmienia obiekty swoich uczuć.

Gość odpowiedz jest prosta
niektorzy sie zakochują ,ale nie wielu po prostu nie chcą byc sami , i miec stalą partnerke do seksu , zakupow ,gotowania i ogolnie zycia brutalne ale taka jest prawda , prawdziwa milosc taka jak romea i julii to rzadkosc :) a ci atrakcyjni ? wiekszosc skacze z kwatka na kwiatek - stereotyp ,ale z tego co widze to sie potwierdza

''jesli sa atrakcyjni to seks zawsze beda mieli , chetnych nie brakuje'' No właśnie. Dlatego współczuję naiwniakom.

Gość hehe no i odezwal sie
a co ty tez wyzwolony ruchacz ?:D