Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Klara_94

Kłucie pod mostkiem...

Polecane posty

mam 16 lat i od czasu do czasu pojawia się u mnie kłucie pod mostkiem ,które czasami jest tak silne ,że nie mogę złapać normalnego oddechu. Nie wiem w ogóle czym to jest spowodowane ,ponieważ nie piję, nie palę w ogóle nie korzystam z żadnych takiego typu używek. Nie podałam wielu informacji ,ale może ktoś z Was kiedyś miał styczność z takiego typu rzeczami i wie co to może być. :)

Gość a czy towarzyszy ci jeszcze
ból w prawym podżebrzu ? jesli tak to pęcherzyk żółciowy ,zglos sie do lekarza

Gość jeżeli potrzebujesz do tego
pod mostkiem to jest wątroba. Może jakieś tłuste, ciężkostrawne rzeczy jadasz?

Gość a czy towarzyszy ci jeszcze
klucie ,gniecenie w prawym podżebrzu? to moze byc pęcherzyk żółciowyy do lekarza !

Gość Woytazz
U mnie: od miesiaca klucie pod mostkiem, 2-3 h po jedzeniu. Beknięcie daje ulgę sle ciezko do nich dopuścic. Morfologia w normie, nie ma krwi utajonej. USG wkrótce. Waga, apetyt i przemiana materii normalna. Tabletki anesteloc zlikwidowały tylko nieprzyjemny smak soku trawiennego w ustach. Nie ma bólu, od 2 dni tez jakby lekkie łaskotanie pod mostkiem. Kilka razy wymioty jednak bardziej by sobie ulżyć. Nie zażywam innych lekow, nigdy nie bylo problemow gastrycznych. Moge normalnie oddychać. Troche senności przybyło i czasem klucie na żebrach i karku ale to moze przez nerwy?