Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfghrtjiyfotf

ŻRE JAK ŚWINIA A DALEJ WAŻĘ 48KG - DAJCIE RADY

Polecane posty

Gość xfghrtjiyfotf

mam 19 lat, 166cm i ważę 48kg. A jem tak:3 kanapki na snaidanie albo płatki z mlekiem, drugie sniadanie 3 kanapki solidne w miedzy czasie jakas słodka bułka, obiad z 2 dań, mama robi zawsze porządny, po południu owoce, jogurt, jakas kanapka, na kolacje 3, 4 kanapki. Chciałabym przytyć do 53 kg. Bardzo mam brzydkie ramiona, bo chuda, wstydze sie ich:( a niedługo studniówka:( Nogi okay, ale twarz tez chuda, żebra mi sie juz zarysowują pod skóra;/ Przez te chudosc to sie garbie. Jak mozna przytyc pare kg?

Gość xfghrtjiyfotf
:(

Gość do Fanka ...
moze idz do dietetyka :)

Zaskoczę Cię. Głódz się przez cały dzień... Ale za to obfita kolacja (metabolizm zwolni i przytyjesz). Aha, i zbadaj tarczycę. Przy nadczynnosci możesz mieć problem przyspieszonego spalania energii.

Gość xfghrtjiyfotf
a da to cos??

Gość tryqey
obżeraj się na noc i podobno majonez tuczy

Gość xfghrtjiyfotf
majonez jem, lubie polewac kanapki majonezem:) levviatan przeciez od cwiczen sie chudnie;/ jakiego rodzaju by to były cwiczenia? hantle?

Gość zbadaj się
na pasożyty: glista ludzka, tasiemiec i lamblie

Gość dfrgv
a palisz fajki? ja tez do czasu ciazy ale i po ciazy szybko zeszlam. Skonczylo sie piekne jak rzucilam palenie, teraz jesc juz wszytskieog nie moge bo bez fajek tyje

Też kiedyś ważyłam 48 kg i to przy wzroście 169cm, więc BMI miałam wtedy niższe niż Ty. Teraz ważę 53kg i nie miałabym nic przeciwko, żeby ważyć 48 :O Koleżanka o wzroście 163 waży 43kg, to ona faktycznie jest za chuda, ale się przywyczaiła i nie chce ważyć więcej. Więc nie rób z tego tragedii :O Jest pełno chudszych dziewczyn i nie zawracają sobie tym głowy :O

Gość takowa jednakowa
moze meic taka budowe i juz ja do 30 roku zycia jadalam same swinstwa na potege i nie tylam wystarczylo ze w wieku 30 lat rzucilam palenie i zaczelam tyc

Gość xfghrtjiyfotf
nie nie pale fajek, ja nawet kawy nie pije:-O Bazinka nie chodzi o to o czym ty mówisz, moze sa chudsze i proporcjonalnie maja rozłożona mase, a ja mam chude ramiona, w biodrach mi kosci wystają ja nie chce tak wygladac. tragedii nie robie, jak masz mnie besztać to idz na inny temat. Ja sie zastanawiam nad tym, DLACZEGO nie udaje mi sie przytyć pomimo tego, ile ja jem! A uwierz, jem duuużo!

Gość taki maly ksionse
bazinka ale za to z twarza nic nie zrobisz paszczaczku mauy

Gość taki maly ksionse
po prostu masz taka urode ale dla pewnosci zrpbilbym sobie badania na tarczyce (jesli chudniesz dalej i masz przyspieszone tetno czy tez wlosy wypadaja)

Gość to wszystko jest
w podświadomości .. też kiedys bylam jak wieszak , zaczełam zreć , żarłam , żarłam i nic .. wmawiałam sobie, ze chce przytyć ciągle żarłam i żarłam i teraz jestem gruba tzn moze nie gruba ale roztyłam się mam takie opony na brzuchu i sadło , porażka :O

Gość nkghbn
kochane od 30 roku zycia normalnym jest ze tyjesz! po 30 niestety trzeba juz dbac o linie bardzioej niz kiedys. ja kiedys nie dbalam w ogole ale coz minelam 30 i zonk trzeba zwracac uwage na to co sie je i cwiczyc:(

Ja Cię nie besztam, tylko mówię, żebyś nie robiła tragedii - nie przejmowała się, bo nie ma czym. Co mają powiedzieć dziewczyny, które ważą 100 kg ? LEPIEJ BYĆ SZCZUPŁYM NIŻ GRUBYM A jak przytyjesz do 53 kg, to wątpię, że ktoś zauważył, bo jak ja przytyłam 5kg i mówię, że przytyłam to nikt nie zauważył. Sądzę, że przesadzasz z tymi chudymi ramionami, bo jak ważyłam 48 kg, to normalnie wyglądałam i to wcale nie jest jakaś super mała waga na Twój wzrost 166cm. Przy wzroście 175 cm można się przejmować jak się waży 48 kg, ale nie 166cm :O

Gość kljijhn
oj przy wzroscie 166 i 48 kg to ejst czym sie rpzejmowac bo to kosciotrup musi byc.....................ja przy wzroscie 159 wazylam 48 kg i bylam chuda jak badyl i kazdy mowil mi ze mam przytyc , teraz waze 53 i jest dorbze!

Gość biiiig bossss
Dziecko,jakbym tyle jadł co ty to bym też ważył cztery-osiem-ps to ma być niby dużo??:D:D

autorko od ćwiczeń się chudnie jak się ma nadmiar tłuszczu do spalania ty przy takiej wadze i wzroście masz niewielką ilość tłuszczu w organizmie wiec powinnaś zacząć przybierać na wadze ćwicząc

Gość kljijhn
no i szerzy sie anoreksja....durne dziewuchy

Gość xfghrtjiyfotf
Bazinka- nie wiesz jak wygladam to ze ty przy tylu kg wygladalas dobrze nie przewaza ze kazdy, ciekawe czemu kolezanki i rodzina mowia ze wygladam jak cień.

Gość to mało jest przecież
nie wiedziałam że świnie tak dużo jedzą, ps. nie obrażaj świń

Gość Iza87
Ja tam CI troche zazdroszcze, Ja znowu schudnac nie moge, gruba jakas nie jestem, ale pare kg przydaloby sie zrzucic. Ale, tak jak radza, zrób badania na robale i tarczyce, jak wszystko wyjdzie ok to zacznij popijac milkshaki ENSURE w ciagu dnia. Ja pracuje w szpitalu psychiatrycznym i niektórzy pacjenci nie jedza i im sie dale te kartoniki do picia, bo a nich sa rózne wazne witaminy, kalorie itp i dzieki nim oni nie chudna tak masakrycznie, wiec moze warto spróbowac?

Autorko Bo Ci zazdroszczą. Wiem po sobie, że waga 48 kg jest odpowiednia. Mi też nieraz ze złośliwości mówią, że jestem wychudzona, a co gorsi, że wyglądam jak szczur (a ważę teraz 53kg) i wiem dobrze, że to złośliwość i nie przejmuj się takimi komentarzami.

Gość xfghrtjiyfotf
wypadaja mi włosy bardzo to fakt.