Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Warto kupić ten samochód?

Polecane posty

Gość jjjmongi
70 KM - jak Ci to nie przeszkadza

Wiesz co samochod fajny , wiem ze to samochod rodzinny ale 70km to naprawde malo.Samochod ten troche wazy plus do tego pasazerowie i bagaz.Ten samochod bedzie strasnie mulowaty , nowsze wersje mialy 2.5 TDI 150 km , jednak one sa sporo drozsze.

Gość to takie proste przecviez
nie wiem czy te 70 koni wogole daje rade uciągnąc takiego kloca

jakiś taki sztukowany.. :) (patrz siedzenia w środku) nie działa tylna wycieraczka, ta trumpka to ja nie wiem po co jest.. dla mnie malowany i przebieg na 100% nie oryginalny (w tych samochodach nie wymienia się wtrysków po przejechaniu 180 tys.)

Gość yuhijo
nie kupuj, za drogi i mułowaty. Nie warto.

Gość Złosliwa menda
najlepiej jak by był czerwony Ale ten tez jest spoko. Wstawisz stare krzesał i możesz upchac z 30 osób na zbiór jabłek. A jaka zabawa wyprzedzenie ciężarówki na wąskiej drodze we mgle...:P

Gość frugo888
przecież to jest trup a nie samochód! moc? 68 KM to w Fieście jest mało a co dopiero na taką budę, litości:o

Gość pani domu
nie radze prawie 200tys przejechane, moc bardzo mała, zdyt wypicowany ,błlam właścicielką T4 carawelle 1.9 D, 1997 r był dobry aż nie zaczął się psuć, pokolei coś nawalało ,pierwsza kapitalka 5tys, druga 10 tys ,potem wspomaganie padło, na autostradzie linka gazu strzeliła, itd, sprzedałam go za 8 tys zł , obecnie od 2 lat mam 4 letniego T5 1,9 D, żadnej naprawy ani poprawki , robię dużo km, chodzi jak zegarek, za ta kase poszukaj jeszcze ,przynajmniej 2,4 D mocniejsze

Gość gffg45656
moim zdaniem jest za stary

Gość frugo888
prawie 200 tys? tyle jest wpisane, ale nie wierze ze prawie 15letni samochod tego typu ma 183 tys:D 283 albo 383 bedzie blizsze prawdy jak sadze;)

Gość pani domu
to jest osobówka ,wiec były trasy, siedzenia widzę tapicerka zmieniana, zbyt pięknie aby było dobrze , daję pół roku i będzie naprawa

przebieg kręcony a ten cały "tunning optyczny" to moim zdaniem kamuflaż dla tego, co ten złom ma pod maską. W zyciu nie kupilabym takiego samochodu. Są tańsze transportowe samochody, wyglądają na pewno gorzej, maja oryginalny przebieg i moim zdaniem lepiej przemawiaja do kogoś komu zależy na solidności niż ta pudernica.

Przejechałam sie dzis tym samochodem i powiem Wam że wcale nie jest taki mułowaty. Mąz chce do niedzieli sie zastanowić.Sprzedajacy powiedzial że spusci cene do 17 tys.