Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amanda O

dlaczego kafeterianie są tacy niemili?

Polecane posty

przeciez mozna miec odmienne zdanie i mimo to dyskutować na poziomie. nigdzie się nie spotkałam do tej pory z takim chamstwem jak jutaj! kobiety to jedna zazdrosna o druga. gdyby odbtwalo sie to na zywo to by sobie oczy wydrapaly! wyzwiska i obrazanie sie. jestem w szkoku a faceci. jakies prawiczki albo pedały w stylu TINIO aż sie nie chce tu siedziec.

Gość alola100
to wypier...

Gość Dlaczegoooo ? ? ? ? ? ? ?
Sorry nie mili ? :O w kazdym temacie krytukujesz TINIO kretynko .. i piszesz , że ludzie są niemili ? HIPOKRYTKO OBLEŚNA .

Gość mała malutka
popieram...Coralick i jeszcze kilka dziewczyn jest naprawde sympatycznych...

Ludzie są zawistni i złośliwi. Tu mają to, czego potrzebują żeby wyrażać swoje zdanie (w chamski sposób) - to anonimowość :>

Gość jesteś kochana....
A Cię lubię i myślę,że masz ładne oczy:):):):)

Nie rozumiem dlaczego są tacy niemili..? przecież ja tylko napisałam że osoby powyżej 60 kilo są grubymi świniami, że gardzę dziewczynami które nie mają szpilek i że takie które się nie malują i nie robią fryzury na wyrzucenie śmieci są flejami, które mąż na pewno zdradzi..no i jeszcze zmieszałam z błotem TINIO ale co z tego? to już nie ma żadnej tolerancji?

ja jestem impulsywna przyznaje, ale staram sie pisac kulturalnie. mam dosyc kontrowersyjne poglady. to powód zeby mnie wyzywac? wiekszosc osob tutaj mnie zaatakowalo jako pierwsi. a tinio zjawil sie niewiadomo skad i zaczal mnie wyzywac od pustych szmat. no to on jest pedałem w takim razie! o !

Potwierdzam, że Levvi jest miły. Ty droga autorko wyzywasz na temacie obok kobiety od tłustych spaślaków. Spójż na siebie zanim zaczniesz kogoś oceniać

Kwestia braku kontroli ze strony portalu, moim zdaniem. Możliwość wrzucenia dowolnego postu bez rejestracji, pod wieloma nickami... Jeden nick używany konsekwentnie zmusza do dbałości o wizerunek, choćby ten wykreowany...

Spójrz oczywiście miało być. I rzeczywiście jest miły, ale nie zawsze:)

Gość alola100
ja staram się być miła ,nie lubię sporów nawet wirtualnych

przestan sie podszywac :o potem mówią, że to ja wyzywam od spaślaków. odwal sie wkoncu babsztylu!!!

Gość szmatszoł
AMANDA DO CHOLERY OCZEKUJESZ SZACUNKU ? TO SZANUJ INNYCH zobacz jak traktujesz TINIA ? DLACZEGO ? BO NIE LEZY CI JEGO WYGLAD ?

Autorko masz racje tutaj jest straszne chamstwo. Chyba najgorsze miejsce w sieci, naprawdę nie wiem co się z tymi ludźmi dzieje. Świat zwariował.