Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wspominajkaaaaaaaa

ALE WSTYD, PRZYPOMNIAŁO MI SIĘ..

Polecane posty

Gość wspominajkaaaaaaaa

Gówniane lata... 15 lat bodajże..pierwszy związek tak na poważnie się wydawało :D on starszy 4lata.. ale super się rozumieliśmy.. razem niecały rok.. pamiętam jak kiedyś przyjechał do mnie, brat mój był mały ze 3, 4 latka wówczas.. mój luby siedział na łózku, braciak do niego podbiegł potknął się i wylądował między jego nogami, podniósł się .. chciał przytulic.. a ze mój siedział to brat mój głowa do jego pasa.. i troche ponizej.. przytulił się.. i mówi ALE TU ŚMIEJDZIIIII .. co dziwne.. mój facet chyba był jakis chory.. wystarczy, że siedziało sie blisko a mu "STAMTĄD" tak śmierdziło.. no na kilometr.. a pozaq tym to czysty,ogolony i w ogóle.. ale tam to masakra.. przez jeansy było strasznuie czuc.. są choroby u faceta co wywołują taki zapach potworny.. bo nie wierze, że jak się kąpał to nie mył go wcale:O

Gość wspominajkaaaaaaaa
brat miał głowę na wysokości jego pasa* bo mały był, a luby siedział na łóżku..

Gość wspominajkaaaaaaaa
spadaj z tym tarotem :D słyszałam własnie, że piszesz ze iles tam złotych a potem przesyłasz fakturę na 180 zł hahahahhaha biedna musisz byc i chyba niezbyt rozgaernięta jak całe dnie tylko wklejasz te durne oferty :O

Gość wspominajkaaaaaaaa
helloooooooo

Gość pewnie codziennie walił w gaci
e bo mu nie dawałaś i dostał grzyba :P

Gość wspominajkaaaaaaaa
myślałam o tym, ale ponoc u faceta to przebiega bezobjawowo a juz na pewno nie ma się takich upławych jak mają kobiety o brzydkim zapachu..

Gość wspominajkaaaaaaaa
takich upławów* miało byc...