Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dariusz

duchowny ze Szczecina pozna przyjaciółkę

Polecane posty

Gość dariusz

w celach czysto przyjaznych...

Gość tamara666
ksiadz?

Gość dariusz
czy to coś złego jesli odpowiem że tak?

Gość dariusz
pewnie pierwszy chętny do żartów i wyzwisk,czy się mylę?

Gość dariusz
gdyż pisząc przyjaciel dałbym powód do gejowskich haseł..

Prosze ksiedza ja naprawde mam problem i potrzebuje pomocy duchownego (nie chce pisac publicznie i podawac szczegolow tzn nazwisk) JESTEM ROWNEIZ ZE sZCZECINA

Gość dariusz
jak Ci pomóc ? nie chciałbym się upubliczniac..

ROZMOWA W 4 OCZY JEDYNIE MOZE POMOC (MOGE NAKRESLIC PROBLEM PRZEZ MEILA NP) GDYBY TAK MOJ ULUBIONY KSIADZ SKORODECKI JESZCZE ZYL ODRAZU ZWROCILBYM SIE DO NIEGO

Gość dariusz
a może ktoś wie jak ten temat przenieśc? nie potrafię się posłużyc tym portalem..

Gość dariusz
do zerwany dach.. dariusz0716@wp.pl

[zgłoś do usunięcia] Bumbumshoko Kurde, ale dlaczego ten temat jest na erotycznym Już ja widzę tą przyjaźń... A ja widzę księdza :)

Gość dariusz
dziekuję za info

Gość dariusz
może nie będę tutaj odpowiadał żeby uniknąc powyższych komentarzy, pozdrawiam wszystkich serdecznie..

Gość do dariusza
ja zostanę twoją przyjaciółką. No, co Ty na to, kochany??????

Gość atakajedna
A ja się nie dziwię, że szuka przyjaciółki. Bo co? Z samymi chłopami na co dzień. Ksiądz potrzebuje pięknych istot by z nimi pogadać. Sama znam kilku księży - bardzo fajni faceci. Ale dopiero po wyjeździe z Polski na misję do Afryki się przekonałam, że księża są wporzo. Tzn. nie wszyscy, ale kilku fajnych poznałam.

Gość do dariusza
Gdzie ksiądz zniknął?? Co z ta propozycją przyjaźni- bo ja jestem otwarta na przyjażń:)

"Wiesiek, weź nie pier&*%", cytując klasyka. Nie twierdze, że przyjaźni damsko-męskiej nie ma, ale wiem że jeśli jest to na pewno jest bardzo płynna i bardzo często bywa tak, że albo przeradza się w coś więcej (happyend) albo jedna osoba się zakochuje w drugiej, ale bez wzajemności (smutne zakończenie). Który scenariusz wybierasz ? Jeśli pierwszy to kłamiesz, a zaczynać znajomość z kobietą od kłamstwa brzmi średnio. Ale w samej idei nie widzę nic złego :) Chcesz kochankę ? To może być wspaniała przygoda :) Powodzenia. Ale moja rada - bądź szczery i nie ściemniaj od samego początku bo Ci te ściemy bokiem wyjdą jak Ci zrobi scenę na niedzielnej mszy. Jeśli jednak nie jest to Twój wybór to albo jesteś niezbyt rozgarnięty (do seminariów biorą ostatnio kogo popadnie...) albo, co gorsza, jesteś skończonym egoistą bez serca. Jak można zaczynać znajomość z obcą kobietą, z góry zakladając, że nic z tego nie bedzie ?