Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocham, nie kocham

juz sama nie wiem czego chce

Polecane posty

Wiesz mam kolezanke ktora jest z chlopakiem 4 lata a od 3 on ja bije. na poczatku tak jak u ciebie teraz z miesiaca na miesiac coraz gorzej. wizyta u psychologa kompletnie nic nie dala. jest od niego uzalezniona psychicznie w tak duzym stopniu ze nie ma mowy by go zostawila. tez ja pobil publicznie, ciagnal po betonie, wyrzucal w srodku nocy z domu w bieliznie i wiele wiele innych rzeczy robil. takze uwazaj na siebie bo lepiej na pewno nie bedzie. idzie razem na terapie do psychologa bo samo z siebie sie nie poprawi.

Wiesz mam kolezanke ktora jest z chlopakiem 4 lata a od 3 on ja bije. na poczatku tak jak u ciebie teraz z miesiaca na miesiac coraz gorzej. wizyta u psychologa kompletnie nic nie dala. jest od niego uzalezniona psychicznie w tak duzym stopniu ze nie ma mowy by go zostawila. tez ja pobil publicznie, ciagnal po betonie, wyrzucal w srodku nocy z domu w bieliznie i wiele wiele innych rzeczy robil. takze uwazaj na siebie bo lepiej na pewno nie bedzie. idzie razem na terapie do psychologa bo samo z siebie sie nie poprawi.

Gość kocham, nie kocham
czarno to wszystko widze :( ale ja nie widze swiata bez niego.

Gość kocham, nie kocham
tak wiec wczoraj w nocy zwiazek ten zostal zakonczony. o godzinie 22 moj luby chcial jechac po wodke na stacje (moim autem), zakopal sie wiec juz byl wkurzony, po drodze powiedzialam mu, zeby pil z umiarem, wkurwil sie na mnie i powiedzial, ze w takim razie wcale nie bedzie pil i zaczal morde drzec, powiedzialam, ze w takim razie ma mi zawrocic i ja jade do domu. zawrocil mi powiedzial spierdalaj, trzasnal drzwiami i poszedl. napisalam mu gdzie stoje i czekam na niego, zadzwonil i z wielka laska sie pyta czy przyjezdzam czy nie, powiedzialam, ze do poki mnie nie przeprosi to nigdzie nie jade, on pow. ze on nie ma za co przepraszac. no to ok, pojechalam do kolezanki, weszlam do niej zrobilam siku (godz 23) zadzwonil do mnie z pytaniem gdzie sie kurwo szmacisz, wystraszylam sie i pojechalam do niego oczywiscie przez cala droge mnie wyzywal jaka to ze mnie kurwa dziwka szmata tempa rura i bog wie co tam jeszcze. podjechalam do niego, najpierw wyciagal mnie na chama z samochodu, niestety nie mialam ochoty wychodzic i siedzialam dalej, potem mi zaczal grozic, ze jak nie wyjde za 5 min bo o tej miala wybic polnoc i nie pojde sie bawic to sie wkurwi, nie mialam ochoty nigdzie sie isc bawic. dokladnie gdy wybila polnoc dostalam tak wpierdol, ze tego nigdy nie zapomne, targal mnie za wlosy, bil piesciami, o malo co mi nosa nie zlamal, rece mam cale popuchniete, glowa sie nie mam jak oprzec bo cala mnie boli. ide jutro na obdukcje, dzisiaj nie mam sily. nie chcial mi dac kluczyka do mojego samochodu mowiac, ze on to wszystko spierdoli do konca i mam dzwonic po mame bo on chce jej powiedziec, ze mnie pobil. potem poszlismy do jego domu i mi probowal wmowic jak zwykle z reszta, ze to moja wina, ze to przezmnie mnie pobil, ze to ja go wkurwilam, ze kozaczylam, ze wszystko musze zawsze spierdolic. BLAGAM POWIEDZCIE MI, ZE TO NIE MOJA WINA, I, ZE TO ON JEST JEBNIETY A NIE JA ;(

Gość kocham, nie kocham
???????????

Gość kocham, nie kocham
up

Gość dsfsdfsd
nikt mi nie chce pomoc ;

Gość pastelowy kot
musisz zlozyc zeznania na policji o znecanie sie i pobicie...zrobic obdukcje albo jak jestes tak od niego uzaleznona to sama zrób cos głupiego i niech cie zamkna w psychiatryku. bedzie lepiej niz jest teraz

Gość Masz racje...
To nie Twoja wina. Ten koles jest dziwny ale ty chyba tez nie masz wszystkich klepek skoro byłaś z nim TYLE lat. Napraw swoje życie i ukochaj odemnie pieska :) dobrze że jego chociaż nie tlukł... Dobranoc Mala

Gość cdscsdc
widocznie nie wiesz co to znaczy kochac na zaboj i pomimo wszystko skoro mowisz, ze mi brakuje 5 klepki. trudno, juz nie wroce.

Gość MArcoo
to TWOJA wina. bo jesteś tak głupia tepą pusta laską że aż piszczy. i zasłuzyłaś na takiego ćwoka. swój do swojego.